S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Daikatana...που το θυμηθηκες?

Ουτε ο Romero δεν το θυμαται! :D

Η πρωτη πιστα με τις "μελισσες" ειναι το χειροτερο σχεδιαστικα επιπεδο σε FPS...

Maddog...να αρχισω πρωτος??? να σε βαραω:biglaugh:

Δυστυχως ετσι ειναι οπως τα λες.Αλλα δεν ξερω ρε φιλε...κατι μου λεει πως ο συγκεκριμενος τιτλος θα γραψει ιστορια στα fps:thumb: .Εχει ολα τα "υλικα",ατμοσφαιρα,σεναριο,γραφικα(οκ δεν ειναι DX10,αλλα εχουν ενα επιπεδο),ambient μουσικη και εφε...Δε νομιζω να καταληξει σε daikatna και boiling point.

Σε λιγο καιρο θα μαθουμε

Shadowdancer2501 είπε:
οκ δεν ειναι DX10,αλλα εχουν ενα επιπεδο
Δεν λες καλά που είναι σε DX9? Τουλάχιστον θα έχουμε κάτι να παίζουμε

μέχρι να μαζέψουμε χρήμα για νέα PCιά με quad processors :P :p

Στο trailer έχει γίνει δουλειά πάντως .... ;)

boiling point για να παίξει καλά ήθελε υπολογιστή της NASA τότε!!

Shadowdancer...μετράμε μέρες λοιπόν..67 και σήμερις!!!!

Εμ μια και ο λόγος περί νέων game εγώ είδα το LOST PLANET για xbox360 και έπαθα... δεν ξέρω αν όλα τα νέα games έχουν τόσο καλά χαρακτηριστικά αλλά νομίζω ότι θα πάρω κι'εγώ μια κονσόλα γιατί για PC με κάρτα που να παίζει καλά τέτοια γραφικά κοστίζει πολύ περισσότερο.

AA+ είπε:
δεν ξέρω αν όλα τα νέα games έχουν τόσο καλά χαρακτηριστικά αλλά νομίζω ότι θα πάρω κι'εγώ μια κονσόλα γιατί για PC με κάρτα που να παίζει καλά τέτοια γραφικά κοστίζει πολύ περισσότερο.
Πλάκα , πλάκα πιό φθηνά κοστίζει ένα X360 απο μια δυνατή κάρτα γραφικών (μόνη της)...

Η 8600 ανακοινώθηκε στα 129 δολλαριάκια.

Δεν νομίζω ότι το κόστος είναι και τόσο μεγάλο.

Φυσικά σιγά μην παίξω το παιχνίδι χωρίς πόντικα!!!!!!

Κατά τα άλλα σε παραπέμπω στην υπογραφή του φίλτατου Maddog.

pooky(1) είπε:
Η 8600 ανακοινώθηκε στα 129 δολλαριάκια. Δεν νομίζω ότι το κόστος είναι και τόσο μεγάλο.
Είπα δυνατή κάρτα mr Pooky, όχι οικονομική :tease:

pooky(1) είπε:
Φυσικά σιγά μην παίξω το παιχνίδι χωρίς πόντικα!!!!!!
Σε αυτό έχω κι εγώ κάποιες ενστάσεις, αλλα μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας.

pooky(1) είπε:
Κατά τα άλλα σε παραπέμπω στην υπογραφή του φίλτατου Maddog.
Και καλά κάνεις ;)

Να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο όπως πάντα. Έχω την 7900, δηλαδή προηγούμενης γενιάς. Θα "πηγαίνει" άραγε;Και κάτι άλλο με το DX10 θα δούμε drivers ή μόνο οι 8άρες;

Τα specs ακόμα και της απλής 8300 (3 φορές τη δύναμη μιας 6600GT) είναι αποκαλυπτικά. Φυσικά δεν μιλάμε για την 8600, αλλά και την νέα 8800 που κοστίζει 299 δολλάρια.

Αν παίζεις σε οθόνη με κλασική ανάλυση 19άρας υγρών κρυστάλων όχι μόνο σου φτάνει αλλά και περισεύει η δύναμη που κρύβει η 8600.

Οικονιμική και δυνατή κάρτα γραφικών, είναι δύο χαρακτηρισμοί, έννοιες αν θες, που συγκλίνουν απόλυτα ακολουθώντας τις νέες μαρκετίστικες ροπές της αγοράς. Μην ξεχνάς ότι ο πραγματικός νικητής, επί οικονομικής βάσης και επί όγκου πωλήσεων, κρίνεται από την μικρομεσαία κατηγορία. Μια κατηγορία που τα τελευταία δύο παρά κάτι χρονάκια έχει να δείξει πραγματικά διαμάντια και απίστευτα "εργοστάσια ισχύος".

Φυσικά δίνεις σήμερα 110 ευράκια για την κάρτα αυτή, (που είναι DX10) και αν θες κάτι παραπάνω βάλε αργότερα και άλλη μία. Σήμερα ένα καλό gaming PC δεν κοστίζει πολύ, αρκεί να έχεις τις γνώσεις και τη θέληση να το ψάξεις.

Με το που θα είναι διαθέσιμη η εν λόγω καρτούλα θα την αγοράσω απλά για να δω τι διαφορές θα έχω στο δικό μου μηχάνημα που δεν είναι και τίποτε σπουδαίο εδώ που τα λέμε. Τώρα αν κάποιος είναι ακόμα σε πλατφόρμα AGP έχει πρόβλημα όντως, μια και θα πρέπει να κάνει ολοκληρωτική αναβάθμιση του μηχανήματός του.

pooky(1) είπε:
Τα specs ακόμα και της απλής 8300 (3 φορές τη δύναμη μιας 6600GT) είναι αποκαλυπτικά. Φυσικά δεν μιλάμε για την 8600, αλλά και την νέα 8800 που κοστίζει 299 δολλάρια.
Όσο το X360 Core ;)

shock είπε:
Να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο όπως πάντα. Έχω την 7900, δηλαδή προηγούμενης γενιάς. Θα "πηγαίνει" άραγε;Και κάτι άλλο με το DX10 θα δούμε drivers ή μόνο οι 8άρες;
Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σπέρνει. Μην ανησυχείς. Η υποστήριξη δεν θα σταματήσει.

Φυσικά ενώ εσύ έδωσες για την κάρτα σου καμία 300άρα ευράκια (αν καλά το έχω μαντέψει) πριν από κάποιους μήνες, έχει υπόψη σου ότι η κάρτα στην οποια αναφέρομαι (8600), κοστίζει λιγότερο από μα μισά χρήματα της δικιάς σου, ενώ άνετα μπορεί να την χτυπήσει στον τομέα των επιδόσεων και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Αν φυσικά συγκρίνεις την 7900 με την 8800 των 300 δολλαρίων (με 320 ΜΒ μνήμης αντί 640), καλύτερα να βρεις ένα καλό μέρος να κρυφτείς φίλε Αντώνη. Δεν μιλάμε καν για σύγκριση, η τωρινή γενιά συνθλίβει την προηγούμενη στα πάντα. Και φυσικά μιλάμε για συγκρίσεις κάτω από DX9 περιβάλλον και με την πρώτη γενιά drivers. Τι έχουμε ακόμα να δούμε στο μέλλον........

Με άλλη μια 7900 αν την βρω οικονομικά σε SLI?

Βλέπεις είναι τα 1680x1050. Και να την είχα πάρει 300€ πριν 5 μήνες αλλά τουλάχιστον ευχαριστήθηκα το Outrun:)

shock είπε:
Και να την είχα πάρει 300? πριν 5 μήνες αλλά τουλάχιστον ευχαριστήθηκα το Outrun:)
Ειδικά το OutRun δικαιολογεί οποιοδήποτε κόπο και έξοδο! :thumb:

Πίσω
Μπλουζα