Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν λες καλά που είναι σε DX9? Τουλάχιστον θα έχουμε κάτι να παίζουμεShadowdancer2501 είπε:οκ δεν ειναι DX10,αλλα εχουν ενα επιπεδο
Πλάκα , πλάκα πιό φθηνά κοστίζει ένα X360 απο μια δυνατή κάρτα γραφικών (μόνη της)...AA+ είπε:δεν ξέρω αν όλα τα νέα games έχουν τόσο καλά χαρακτηριστικά αλλά νομίζω ότι θα πάρω κι'εγώ μια κονσόλα γιατί για PC με κάρτα που να παίζει καλά τέτοια γραφικά κοστίζει πολύ περισσότερο.
Είπα δυνατή κάρτα mr Pooky, όχι οικονομική :tease:pooky(1) είπε:Η 8600 ανακοινώθηκε στα 129 δολλαριάκια. Δεν νομίζω ότι το κόστος είναι και τόσο μεγάλο.
Σε αυτό έχω κι εγώ κάποιες ενστάσεις, αλλα μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας.pooky(1) είπε:Φυσικά σιγά μην παίξω το παιχνίδι χωρίς πόντικα!!!!!!
Και καλά κάνειςpooky(1) είπε:Κατά τα άλλα σε παραπέμπω στην υπογραφή του φίλτατου Maddog.
Όσο το X360 Corepooky(1) είπε:Τα specs ακόμα και της απλής 8300 (3 φορές τη δύναμη μιας 6600GT) είναι αποκαλυπτικά. Φυσικά δεν μιλάμε για την 8600, αλλά και την νέα 8800 που κοστίζει 299 δολλάρια.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σπέρνει. Μην ανησυχείς. Η υποστήριξη δεν θα σταματήσει.shock είπε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι άσχετο όπως πάντα. Έχω την 7900, δηλαδή προηγούμενης γενιάς. Θα "πηγαίνει" άραγε;Και κάτι άλλο με το DX10 θα δούμε drivers ή μόνο οι 8άρες;
Ειδικά το OutRun δικαιολογεί οποιοδήποτε κόπο και έξοδο!shock είπε:Και να την είχα πάρει 300? πριν 5 μήνες αλλά τουλάχιστον ευχαριστήθηκα το Outrun![]()