Παιδες,κατα τη γνωμη μου θεμα PC vs X360/ps3/?,δεν υπαρχει.
Το pc gaming ειναι κυριως FPS,RTS και emulators
To console gaming εχει αλλη νοοτροπια,ειναι πιο "τιμιο" αλλα η φιλοσοφια των τιτλων ειναι πολυ διαφορετικη απο τους Η/Υ.
Στα pc για να παιξεις κατι "the way it was meant to be played" πρεπει να τα σκασεις!ΤΕΛΟΣ. Και μιλαμε για χιλιαρικα τα ευρω.Αλλα...βλεπεις κατι που οι κονσολες δεν μπορουν να προσφερουν.Ε και μετα απο 6 μηνες η επενδυση σου εχει χασει τη μιση της αξια.Αυτο ειναι το τιμημα.
Οι κονσολες απευθυνονται σε ενα ευρυ κοινο.Απο πιτσιρικακια-μπομπιρακια μεχρι ψαγμενους χρηστες(βλ τα μελη του GRM που ασχολουνται με το αθλημα).Οι κονσολες ειναι τιμιες γιατι πληρωνεις ΜΙΑ φορα και εισαι ΟΚ.Να πω ομως και κατι αλλο???Ολοι οι τιτλοι που πουλανε ειναι η' απο τα pc H' εχουν φιλοσοφια PC.
Μπορουμε μια χαρα να συνδιασουμε τη κατοχη και των δυο συστηματων ΑΝ το λεει η τσεπη μας.Πειτε μου ομως ...ενας τυπος που γουσταρει κυριως FPS θα αγοραζε Χ360 μονο για το gears of war???ΚΑι απο την αλλη ,ενας τυπος που λιωνει πανω στα pads,θα αγοραζε ποτε pc μονο για το crysis η' το stalker?
Kαθε πλατφορμα εχει τα + και τα -.Ειναι αδικο να τα βαζουμε κοντρα.Ειναι σα να "στηνεις" μηχανη με αυτοκινητο
Και κατι τελευταιο.Δε νομιζω οτι το PC gaming ειναι κυνηγι.Εχω Η/Υ 3+ ετων και παιζω ανετα ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Επισης δεν θεωρω τις κονσολες "κονσερβα"-τουλαχιστον στο επιπεδο που ασχολουνται οι φιλοι μας εδω στο GRM