S.T.A.L.K.E.R.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Shock Και εγώ την 7900GT έχω...Η κάρτα σκίζει...Δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτα πίστεψέ με..Αν θες αργότερα μπορείς να την ανεβάσεις αλλάζοντας τις τιμές από το Bios και να την φέρεις στα ίσια με την 7900GTX.Εγώ αυτό έκανα είναι Super μιας και το τσιπάκι είναι ίδιο και στις δύο..Η κάρτα θα σε πάει σφαίρα σε όλα τα βαριά παιχνίδια!

akmakas είπε:
Shock Και εγώ την 7900GT έχω...Η κάρτα σκίζει...Δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτα πίστεψέ με..Αν θες αργότερα μπορείς να την ανεβάσεις αλλάζοντας τις τιμές από το Bios και να την φέρεις στα ίσια με την 7900GTX.Εγώ αυτό έκανα είναι Super μιας και το τσιπάκι είναι ίδιο και στις δύο..Η κάρτα θα σε πάει σφαίρα σε όλα τα βαριά παιχνίδια!

.......μέχρι να δεις το πρώτο DX10 παιχνίδι. Εκεί θα φανούν οι διαφορές, όχι μόνο σε ταχύτητα αλλά και οπτικά. Αν κάποιος θέλει να πάρει τώρα κάρτα γραφικών η αγορά μιας κάρτας DX10 είναι μονόδρομος. Φυσικά υπομονή μέχρι να έρθουν στην αγορά και οι φτηνότερες κάρτες 8300 και 8600.

@Shock: Φίλε το παιχνίδι που αναφέρεις ακόμα και με μια 6600GT πάει μια χαρά. Στην συγκεκριμένη ανάλυση μάλιστα που παίζεις, το έχω δει να πετάει με μια 7300GT. Σε άλλα παιχνίδια είναι ορατές οι διαφορές.

Εκτός DX10 όμως φίλε akmakas :(

shock είπε:
Εκτός DX10 όμως φίλε akmakas :(

Ευτυχώς ή δυστυχώς η αλλαγή σε DX10, Vista θα γίνει πολύ γρήγορα. Οι εταιρίες πρέπει να πουλήσουν και πρέπει να πουλήσουν πολύ και γρήγορα. Από επεξεργαστές, οθόνες, κάρτες γραφικών, μνήμες, σκληρούς και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μην κοροϊδευόμαστε παιδιά, του χρόνου τέτοια εποχή (πρώτα ο Θεός), θα έχουμε δει κοσμοϊστορικές αλλαγές (Εδώ ακόμα και οι μνήμες στα μηχανάκια μας θα είναι DDR 3).

Επομένως στην αρχή χρειάζεται σύνεση αγοραστική για να μην χρυσοπληρώσουμε τώρα πράγματα που σε ένα χρόνο θα είναι για πέταμα.

Pooky δεν είδε κανείς τίποτα από τα 10 οπότε ας είμεθα επιφυλακτικοί. Δεν ξέρουμε πόσο διαφορά θα έχουν με τα 9..Τα γραφικά που βγάζει η σειρά 7 της NVIDIA είναι κορυφαία δεν με χαλάει φίλε μου!

@akmakas

Αν δείς next-gen content θα αναθεωρήσεις. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά.

Ναι μεν τα γραφικά της σειρας 7 είναι πολύ καλά, αλλα όλα τα εφέ που παίζουν στις

νέες γενιές κάνουν μεγαααάλη διαφορά ( απ'όσο μαρτυρούν τα μέχρι ώρας videos τουλάχιστον)

We'll see.......

Keeper με κάλυψες απόλυτα.

Όντως η διαφορά είναι απίστευτη. Μην ξεχνάμε όμως, ότι στην γενιά 8 δεν μιλάμε πιά για απλή GPU αλλά για πραγματική dedicated CPU. Η όλη φιλοσοφία κατασκευής και λειτουργίας των ολοκληρωμένων γραφικών είναι 100% αλλαγμένη σε σχέση με την γενιά 7. Οι επεξεργαστές τώρα πιά, μπορούν πλήρως να προγραμματιστούν και μπορούν να αποδώσουν απίστευτα γραφικά και απίστευτη δύναμη.

Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα, τα Vista στο gaming κεφάλαιο φέρνουν κοσμογονία. (και παιχνίδια = Παράθυρα μην το ξεχνάμε).

Pooky, θα το συνδυάσω με το θέμα που έκανες για το πως θα μειώσουμε τις "ανάγκες" μας για να μην είμαστε σκλάβοι του συστήματος (sorry αν δεν το διατύπωσες ακριβώς έτσι, αλλά αυτό περίπου ήταν το πνεύμα σου) και θα δηλώσω επισήμως ότι με το ζόρι δεν αναβαθμίζομαι ούτε σε DX10 κάρτα ούτε σε Svista. Στην τελική δεν έχω παίξει τόσo πολλά από τα DX9 παιχνίδια (για να μην πιάσω και τα παλιότερα...) που μπορώ σίγουρα να παίζω για μερικούς αιώνες ακόμα. Άρα θέμα έλλειψης νέου gaming content δεν τίθεται.

Αναβάθμιση αργότερα, ας χρηματοδοτήσουν άλλοι τις εταιρίες στο νέο τους ξεκίνημα-εκείνες "πρέπει" να πουλήσουν, εγώ δεν έχω κανέναν ιδιαίτερο λόγο να αγοράσω...ακόμα διασκεδάζω με το Cabal περισσότερο από ότι με το Call Of Duty X! ;)

Maddog μαζί σου. Κάτι τέτοιο περίπου εννοούσα κι εγώ. Όχι με την πρώτη στιγμή ακριβές αγορές σε υλικό που σε λίγο καιρό θα είναι άχρηστο. Για του λόγου το αληθές ήδη η τροφοδοσία του PCI-Express κρίθηκε ανεπαρκής με αποτέλεσμα την αλλαγή που βύσματος από 6 σε οκτώ επαφές. Ακόμα δεν έχουμε δει πολλά τελικά σχέδια, δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε.

Ψύχραιμα και μεθοδικά. Φυσικά, το πεπρωμένο αδύνατον φυγείν για οποιοδήποτε ασχολείται φανατικά και εντατικά με τα παιχνίδια.

PC Gaming...μια ζωη στο κυνηγι....

Wally είπε:
PC Gaming...μια ζωη στο κυνηγι....
Τι να κάνουμε βρε Wally κάποιοι δεν γουστάρουν λύσεις τύπου κονσέρβα και την ψάχνουν τη δουλειά.

(Ποιός είναι η φαρμακόγλωσσα τώρα; ) Χε χε!!!!!!!!

εγω παλι το κονσερβα θα το μετεφραζα original experience...δηλαδη οτι φτιαχνει ο developερακος το ιδιο να εχω και στο σπιτι μου. ;)

(κατι που μεχρι και την εποχη της AMIGA ηταν κοινος τοπος στο computer gaming)

Το βαζεις το Countach στα κατσαβραχα? :D

Παιδες,κατα τη γνωμη μου θεμα PC vs X360/ps3/?,δεν υπαρχει.

Το pc gaming ειναι κυριως FPS,RTS και emulators

To console gaming εχει αλλη νοοτροπια,ειναι πιο "τιμιο" αλλα η φιλοσοφια των τιτλων ειναι πολυ διαφορετικη απο τους Η/Υ.

Στα pc για να παιξεις κατι "the way it was meant to be played" πρεπει να τα σκασεις!ΤΕΛΟΣ. Και μιλαμε για χιλιαρικα τα ευρω.Αλλα...βλεπεις κατι που οι κονσολες δεν μπορουν να προσφερουν.Ε και μετα απο 6 μηνες η επενδυση σου εχει χασει τη μιση της αξια.Αυτο ειναι το τιμημα.

Οι κονσολες απευθυνονται σε ενα ευρυ κοινο.Απο πιτσιρικακια-μπομπιρακια μεχρι ψαγμενους χρηστες(βλ τα μελη του GRM που ασχολουνται με το αθλημα).Οι κονσολες ειναι τιμιες γιατι πληρωνεις ΜΙΑ φορα και εισαι ΟΚ.Να πω ομως και κατι αλλο???Ολοι οι τιτλοι που πουλανε ειναι η' απο τα pc H' εχουν φιλοσοφια PC.

Μπορουμε μια χαρα να συνδιασουμε τη κατοχη και των δυο συστηματων ΑΝ το λεει η τσεπη μας.Πειτε μου ομως ...ενας τυπος που γουσταρει κυριως FPS θα αγοραζε Χ360 μονο για το gears of war???ΚΑι απο την αλλη ,ενας τυπος που λιωνει πανω στα pads,θα αγοραζε ποτε pc μονο για το crysis η' το stalker?

Kαθε πλατφορμα εχει τα + και τα -.Ειναι αδικο να τα βαζουμε κοντρα.Ειναι σα να "στηνεις" μηχανη με αυτοκινητο

Και κατι τελευταιο.Δε νομιζω οτι το PC gaming ειναι κυνηγι.Εχω Η/Υ 3+ ετων και παιζω ανετα ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Επισης δεν θεωρω τις κονσολες "κονσερβα"-τουλαχιστον στο επιπεδο που ασχολουνται οι φιλοι μας εδω στο GRM

Δεν εχεις αδικο ως συνηθως....

Απλα θα διαφωνησω ελαφρως με το emulation.

Οι κονσολες και οι παλιοι home λογω αναλυσης εξομοιωνονται πιστοτερα οσο αφορα την απεικονιση,στις κονσολες.(Αυτο το ατιμο το interpolation δεν θα το συνηθισω ποτε οσο scanline και bilinear και να βαλω :D )

Επισης οι κονσολες ειναι κατι σαν pets.Σου μενουν,θελουν φροντιδα και προδερμ :)

Oσο για FPS...

HALO 3 :diablotin:

Παιδιά μου είναι αδύνατον να παίξω ένα παιχνίδι χωρίς mouse δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν και παίζουν στις κονσόλες πχ τo call of duty με το joystick!

:thumb:

ναι αλλα θα δειτε ποτε CRYSIS?

STALKER??

Bioshock???

Medal of honour airborne????

Left 4Dead?????

Command an Conquer 3??????

Fallout3???????

Hellgate London????????

?

και ολα αυτα φαντασου τα ,να στα λεω με φωνη Bob σφουγγαρακη,αφου φυσικα αστειευομαι:biglaugh:

Bioshock->original πλατφορμα αναπτυξης το 360 (best 360 FPS E3 2006)

Command an Conquer 3 -> Φυσικα! (εχω ποσταρει και pics)

Fallout 3 (of course, δηλωσεις της Beethesda στο ΟΧΜ αυτου του μηνα)

Hellgate London (oχι,αλλα εχει πολυ ακριβο μηνιαιο τελος για online οποτε...)

Crysis (συμφωνα με τις σημερινες δηλωσεις της ΕΑ μαλλον χλωμο)

παμε τραγανο καβουρα!!!!!! :D :D :D

Πίσω
Μπλουζα