Καλά, πόσα ακριβώς κομμάτια θα ήθελες να αγοράσει ο ChrisTOS και ο DINO;spyros_s είπε:Η ατάρι κοινότητα είναι αρκετά μεγάλη για να απορροφήσει επιπλέον παραγωγή!
μουχαχαχαααααααααααα!!!!Maddog είπε:Καλά, πόσα ακριβώς κομμάτια θα ήθελες να αγοράσει ο ChrisTOS και ο DINO;
Χρήστο έχεις κανένα λινκάκι; Η μήπως του στελνεις πμ στο atari-forum; Αυτος φτιαχνει και netusbee απ'ο,τι διαβασα. Αν το'χει σε νορμαλ τιμή, μπορεί να χτυπήσω κανένα...ChrisTOS είπε:Προσωπικά δεν έχω ούτε ένα. IDE2SD adapter στο falcon (big mistake) και SCSI στο MSTE.
@Rygar, εξακολουθεί να τα φτιάχνει ο Zaxon..
Στο 1040 ηθελα να το βαλω, αλλα έτσι όπως μου απταντάς, με αποθαρρύνεις.ChrisTOS είπε:Τι να το κάνεις το netusbee?
Αυτο που ψάχνω και εγώ είναι???? το θελω!!! αν ειναι σε λογική τιμή! οχι 100 ευρώ σαν το Ultrasatan!ChrisTOS είπε:Νομίζω τα βγαζει στο ebay. Απο κει και πέρα ναι στείλτου ένα pm. Αν και είναι λίγο αργός στην επικοινωνία το 99% των αγοραστών που ξέρω καταλήγουν απόλυτα ευχαριστημένοι. Τι να το κάνεις το netusbee?
NikiforosST είπε:
Τελικά εφτασε μεχρι τα 125 ευρώRygar είπε:Οχι όποιος προλάβει, αλλα όποιος κερδίσει . Ειμαι περίεργος να δω πού θα φτάσει. Υπολογίζω περίπου 150 ευρώ, ενώ η αρχική τιμή πώλησης αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στα 70. Ετσι πανε αυτά....
Αυτό δεν το βρήκες;grinder είπε:Γεια σου Νικηφόρε, η αλήθεια είναι ότι δεν το κατέχω το θέμα σκληρός δίσκος στον ST…σχετικά πρόσφατα αγόρασα το ultrasatan και δεν το πείραξα. Κατά την εκκίνηση γράφει ότι χρησιμοποιεί τον ICD, έχω όμως μια δισκέτα με τον HDDRIVER 7.1.
Μια βδομάδα πριν έψαχνα για κάτι αντίστοιχο του WHDLOAD της Amiga, αλλά δε βρήκα κάτι εκτός από αυτό…
http://dbug.kicks-ass.net/klaz/Old_Games.html#Arkanoid_2
Υποθέτω ότι με την αγορά του Ppera (σου έστειλε microSD card, σωστά είχε μέσα και τα images;