Stormwatch
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 287
Fly To The Rainbow
Τον έριξες λοιπόν τον αδερφό σου μιας και ο συλλογές αγγίζουν το άπειρο...!markk είπε:Θυμάμαι που είχα καταχαρεί όταν είχα κάνει συμφωνία με τον αδερφό μου να παίρνω εγώ όλα τα albums και εκείνος όλες τις συλλογές..
Χαχαχα ναι... Εγώ είχα το σκεπτικό ότι με τα albums θα έχω όλα τα κομμάτια, και έτσι δεν θα τις χρειάζομαι... Από την άλλη, η μόνη που ήθελα ήταν το best of rockers and ballads, γιατί είχε μέσα τα can't explain και hey you, αλλά όπως διαπίστωσα μετά, και το big city nights σε λίγο διαφορετικό μιξάρισμα από ότι στο love at first sting. Το κομμάτι το είχα μάθει από την κασέτα που είχε γράψει ένας φίλος όπως είπα, και είχε βάλει αυτή την εκτέλεση φαίνεται. Μετά όταν πήρα σε CD το Love at first thing, ενώ ήταν κατά 99% ίδιο το κομμάτι, στο παίξιμο, στις φράσεις στα κιθαριστικά μέρη κλπ, εν τούτοις κάτι δε μου κόλλαγε στον ήχο... Και όταν πήρα τη συλλογή άκουσα πάλι το κομμάτι που ήξερα...Uninvited είπε:Τον έριξες λοιπόν τον αδερφό σου μιας και ο συλλογές αγγίζουν το άπειρο...!
Ευχαριστώ, στο πρωτότυπο είχα βάλει και βίντεο! Scorpions άκουγα 2 συνεχόμενα χρόνια, και ειλικρινά έκλαψα όταν άκουσα ότι το Sting In The Tail θα είναι το τελευταίο άλμπουμ τους (με νέα τραγούδια γιατί ακολούθησε το Comeblack). Οι Σκορπιοι δεν ειναι μουσικοι, είναι καλλιτέχνες, όπως και πολλοί μεγάλοι, όπως ο Ronnie James Dio, οι Dire Straits, οι Deep Purple, ο Rory Gallagher και τόοοσοι άλλοι, αλλά δε εμένα αυτοί είχαν το κάτι παραπάνω, και αυτός είναι ο λόγος που τους αγαπάω όσο αγαπάω και τους FIREWIND, τη μεγάλη μου μαστούρα. "Soldiers Never Die, They Only Fade Away", παρμένο από το τελευταίο τους single, το "The Best Is Yet To Come", που προκαλεί ανατριχίλα. Ειλικρινά RESPECT σε μια τεράστια μπάντα!!!D@redevil είπε:Πάρα πολύ όμορφο και καλογραμμένο!
Εύγε για το ποδαρικό!
Πραγματικά, υπήρχε ένα διάστημα της ζωής μου που δεν άκουγα τίποτα άλλο: μόνο Scorpions!... Εξελικτικά & καταληκτικά, έμεινα στο personal favorite Love at First Sting. Γενικά, είναι εκπληκτικοί και δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλωσαν γενιές και γενιές!
Σε κάθε rock / hard rock playlist φιγουράρει πάντα το Hurricane 2000!
(P.S. Τώρα εγώ θα καφριλιάσω πολύ, αν πω ότι η αγαπημένη μου εκδοχή του
1. Το ξέρω, απλά ήθελα να δώσω έμφασηsephirothson είπε:Οι maiden δεν διασκευασαν ποτε το the zoo.Πολυ καλη η παρουσιαση σου
εχεις πολυ καλα γουστα φιλε θαναση σωστο σε βρισκωΘανασης είπε:By The Way, η signature σου είναι όλα τα λεφτά! Eddie The Head είναι το παρατσούκλι μου σε άλλο forum!
Χαίρομαι που βλέπω ότι τα γούστα μου ταιριάζουν με πολλών από εδώ! Όσοι μεγάλωσαν στα 80's καταλαβαίνουν. Άσχετο που εγώ γεννήθηκα το 96, η μουσική που άκουγα πάντα ανήκε στα 70's μέχρι τέλη 80's και λίγο τώραsephirothson είπε:εχεις πολυ καλα γουστα φιλε θαναση σωστο σε βρισκω