Ειχα ξενερωσει εδω και μηνες διοτι τα νεα builds του SuperModel δεν συνεργαζονταν με το SuperModelUI.
Ειχα ακουσει οτι ο Emuloader ηταν μια εναλλακτικη αλλα οτι και να εκανα, ετρωγα τα μουτρα μου. Ετσι τα παρατησα.
Η λυση βρεθηκε απο εναν απο τους "συνηθεις υποπτους", τον 1@Ace[/USER] στο "πατρικο"
mame.gr
Και επειδη εφαγα κανα δυο ωρες με ενα αλλο προβλημα που αντιμετωπισα...περιγραφω την λυση μηπως φανει σε καποιον χρησιμη:
Για τον SuperModel χρησιμοποιω ενα τιμονι απο το πρωτο XBOX που εχω κανει την μοντα σε USB.
Απο οταν ασχοληθηκα τελευταια με τον SuperModel3, εχω εν τω μεταξυ
αναβαθμισει σε Windows10.
Αφου λοιπον καταφερα να ξεκινησω το παιχνιδι απο Emuloader, βαζω το τιμονι και τα Windows δεν το βλεπουν ως χειρηστηριο!! (στα 7 ηταν μια χαρα)
Παω να ξαναπερασω τους μοντο-drivers (XBCD) αλλα συνεχως αποτυγχανε η εγκατασταση.
Τελικα φταιγανε τα Windows10 που δεν δεχονται unsigned drivers. Η λυση:Shift + Restart και στα Advanced Properties επιλεγουμε την επιλογη 7. Με αυτο τον τροπο φορτωνουν τα Win10 με δυνατοτητα εγκαταστασης unsigned drivers. Περνατε τους XBCD και SEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA