Sensible soccer (SWOS) roster updates...!

Αυτο ακριβως εψαχνα, μια updated ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ εκδοση του SWOS. Χρειαστηκε στο δικο μου 030 να παιξει το παιχνιδι με το tooltype "cache" αλλα who cares, εκει θα τα χαλασουμε; Αφου παιζει!! Το μονο που δε τεσταρα ειναι αν κρασαρει στο τελος της σεζον ή σε καποιο αλλο σημειο. Σημειωτεον πως μιλαω για τη version 10-11. Επισης, με την ευκαιρια saves κανετε σε floppy ή παιζει αλλος τροπος;
 
Έχω παίξει πολλές σεζόν στην 08/09 χωρίς πρόβλημα οπότε λογικά και η 10/11 θα είναι ΟΚ. Save γίνεται στον σκληρό βεβαίως.
 
ΧΙΛΙΑ thanks Άλκη!!!!

Μόλις βρω χρόνο,θα δοκιμάσω τα 10/11 rosters.....!!
 
Επιβεβαιωνω πως και το carreer mode λειτουργει χωρις να κρασαρει και στη 2010-2011 version. Απλα ακομη δεν εχω καταλαβει πως να κανω save στο σκληρο αφου απο την επιλογη που εχει μεσα στο μενου του παιχνιδιου save μπορει να γινει μονο σε φλοππυ. Παιζει κανενα τρυκ; Οσες φορες δοκιμασα να σωσω χωρις floppy μεσα. το παιχνιδι κολλησε.
 
Κάτσε γιατί θα με τρελάνεις.. αν βάλεις άδειο floppy στο drive σώζει κανονικά;
 
Θα το δοκιμασω σε φλοππυ σημερα και θα επανελθω γιατι αν δε γινεται save με καποιο τροπο, χανεται το 80% της μαγειας του career mode.
 
Θεωρώ ότι με floppy είναι αδύνατον να γίνει. Το slave είναι φτιαγμένο για να σώζει στον σκληρό. Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια που κάνεις με τις δισκέτες μόνο που τα αρχεία (career ή tactic) σώζονται στον φάκελο Saves του παιχνιδιού. Αν σου κολλάει, ψάξε το λίγο ακόμα με τα Tooltypes.
 
Λοιπν, νεα απο το μετωπο:

1) φλοππυ εννοειται πως δε δουλευει τελικα για saves.

2) στην εκδοση 08-09 που εχει ανεβασει ο Αλκης ειναι ολα καλα οσον αφορα τη δυνατοτητα save αλλα στη 10-11 δε γινεται (τουλαχιστον στη δικια μου amiga)

3) αντεγραψα τα data και grafs απο την 08-09 στη 10-11 χωρις να πειραξω τιποτ'αλλο και πλεον εχω και updated SWOS και Saves.

4) τρεχοντας το παιχνιδι σε Α600 με ACA030 η ταχυτητα εχει σκαμπανεβασματα μεσα στον αγωνα οποτε με προσθηκη του CACHE στα Tooltypes λυθηκε κι αυτο
 
Όλα καλά λοιπόν. Enjoy! :) Και ρίξε και μια ματιά στον οδηγό που έχω γράψει στο τελευταίο Phoenix.
 
Ξεκίνησαν τα updates των ομαδων για το SWOS :) στο synchronatedswos.blogspot.com
 
Δεν ειναι ολοκληρομένο, γιαυτό και δεν το πόσταρα. Αν δεις το site, ειμαι αυτος διπλα στο βαρέλι.
 
Thanks παιδιά, πείτε μας όταν τελειώσουν. Οι προηγούμενες δουλειές ήταν καταπληκτικές. Και μην βάλει κανείς τον Κωσταντόπουλο βασικό.
 
Βέβαια μας έχούν πάρει πρέφα και στο synchronatedswos.blogspot.com.

*a couple of teams in the Greek file may change division at a later stage, depending on the eventual outcome of the current scandal.
 
Ναι δεν εχει ολοκληρωθει αλλα το ποσταρα επειδη εχει το ελληνικο update σε αυτη την εκδοση.

Επίσης σε πρωταθληματα που δεν γνωριζει ο Synchro, βαζει τους παιχτες που εχουν την μεγαλυτερη αξία σύμφωνα με το site transfermrkt. Όποιος γνωριζει κατι παραπανω απο ροστερ ομαδων καλο ειναι να επικοινωνησει με τον Synchro για να διορθώσει τα updates. Εδω είναι η συζήτηση για τα updates.

Βέβαια μας έχούν πάρει πρέφα και εκεί.
Συνεχιζεται η κατρακυλα απο την προηγουμενη σεζον. Ουτε στο SWOS δεν θα εχουμε παρουσια πλεον :p
 
Νόμιζα οτι τα στατιστικά τα τραβάει απο καποιο παιχνίδι, Championship manager η κάτι τέτοιο.
 
Ναι, τα τραβαει απο το football manager. Εχει φτιαξει ενα excel αρχειο με τις αντιστοιχιες των παιχτων απο το ενα παιχνιδι στο αλλο, αλλα πιστευω οτι χρησιμοποιεί tranfermarkt.

Tο tranfermarkt το ανεφερα διοτι ειχαμε μια συζητηση για το αν ο Παντελιτς θα επρεπε να ειναι βασικος στο roster του Ολυμπιακου, και μου ειπε οτι ισως θα πρεπει να ειναι εφοσον εχει καλο value στο συγκεκριμενο site.

Επισης αν δεις στα post εδω κανει αρκετες αναφορες στο tranfermarkt για στατιστικα κλπ.
 
Η προσφατη έκδοση με τα updates των ομάδων στο synchronatedswos.blogspot.com είναι playable.

Οπως αναφέρει θα βγει πιθανός και αλλη εκδοση με καποιες διoρθώσεις και βελτιώσεις.
 
Ευχαριστούμε πολύ!
 
Λοιπον, χθες αποφασισα να στησω το update 11-12 και αντιμετωπισα προβληματα. Εχω δοκιμασει διαφορους συνδυασμους αρχειων με τα ανανεωμενα DATA και SWOS2 καθε φορα αλλα τζιφος: αφενος μερικες φορες το παιχνιδι κολλαει πριν καν μπει ή μολις μπουταρει στο μενου και το πιο συνηθισμενο, κρασαρει στο τελος της περιοδου σε carrer mode. Σαφεστατα το τελευταιο ειναι το χειροτερο γιατι ακυρωνει πληρως τη μαγεια και τη συνεχεια του ιδιου του παιχνιδιου. Το κρασαρισμα οφειλεται σαφεστατα σε ασυμφωνια αριθμου ομάδων καποιων πρωταθληματων (μεταξυ των οποιων και το ελληνικό) με τα οριτζιναλ αρχεια. Στη προκειμενη περιπτωση γι'αυτο υπαρχει θεωρητικα και το "πειραγμενο" SWOS2 ωστε να συμβαδιζει με το νεο DATA ωστοσο υπαρχει προβλημα (τουλαχιστον με τα οσα εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης και ειναι αρκετα, πιστεψτε με). Υπαρχει κανεις να μου υποδειξει με links καποια working edition με τα καινουρια updated rosters. Τα περσινα updates τα ετρεχα αψογα με το ιδιο setup (A1200/060) οποτε δε τιθεται θεμα με το hardware. Mπορει κανεις επισης να βεβαιωσει οτι τα φετινα updates δουλευουν αψογα σε carreer mode χωρις κρασαρισματα στο τελος;
 
Πίσω
Μπλουζα