keltis2001
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1
Κανείς δεν έβλεπε το κλακ με τον Αρη Μαλανδράκη; Θυμάμαι για κάποιο διάστημα ιδιοκτήτες του στάθμου ηταν κάτι ευαγγελιστές και ο Δημήτρης Ρίζος.
ο Δημογεροντάκης είχε σκηνοθετήσει και το αξέχαστο (για εμάς που ήμασταν τότε παιδιά) σήριαλ "ο θησαυρός της Βαγίας"O Δημογεροντάκης οντως αδικηθηκε, οπως και το καναλι SevenX που ειχε εξαιρετικες εκπομπες και σηριαλς εκεινη την εποχη.
Εχεις δικιο σε αυτο που λες. Το 90% της σημερινης τηλεορασης στηριζεται στην εκπομπη του Δημογεροντάκη και δεν νομιζω να του δωθηκε ποτε ενα credit αναγνωρισης...
επίσης και κάτι προγράμματα και κινούμενα σχέδια που ποτέ δεν ξαναπροβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση,όπως Liquid Television (πειραματική animation εκπομπή του MTV με animation όπως Æon Flux κτλ.),μια άλλη σειρά με τίτλο "Comic Strip presents" και πολλά άλλα που έχουν αναφερθεί πιο πάνω.Συνήθως διάβαζα στα τηλεοπτικά προγράμματα και μια άλλη εκπομπή με τίτλο "Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος παρουσιάζει" αλλά δεν ξέρω τι διαπραγματεύονταν.Ίσως κάτι σαν την "Κινηματογραφική Λέσχη" δηλ. να επέλεγε και να προλόγιζε ο Αγγελόπουλος κάποια ταινία;Άγνωστο...Πάντως το seven x το πέτυχα πρώτη φορά τα Χριστούγεννα του 1990 που είχαμε κατέβει για τις γιορτές στην Αθήνα και ήταν στα πρώτα του βήματα.Εκείνες τις μέρες είχε προβάλλει μια εντελώς κάλτ ταινία με τίτλο "Stormquest" και κάτι άλλες εντελώς φευγάτες σαν το "Liquid Sky","Dune" ...Επίσης θέλω να πώ εδώ,ότι το στύλ του Seven Χ ,το είχε στο περίπου και ένα κανάλι τοπικό εδώ στην Λαμία το πρώτο τοπικό κανάλι που λέγονταν...Μ.ΤV...Φανταστικό κανάλι, και πολύ ωραίο το thread εδώ που διάβασα και θυμήθηκα πράγματα που είχα ξεχάσει! Εγώ έβλεπα φανατικά Twin Peaks, που το έδειχνε νομίζω δυο μόλις χρόνια μετά την προβολή του στην Αμερική (για όποιους θυμούνται τοτε οι σειρές ερχόντουσαν μετά από χροονια και χροοονια στη Ελλάδα), την κινηματογραφική εκπομπή με τον Παναγιώτη Τιμογιαννάκη και τον Γιώργο Τζιώτζιο (που όντως πέθανε νέος και ήταν ο πρώτος ( διευθυντής του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ και μετά είχε φτιάξει την εταιρία διανομής ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ) που ήταν καταπληκτική γιατί είχαν πολύ διαφορετικά γουστα αυτοί οι δυο (ο Τιμογιαννάκης του εμπορικού, ο Τζιωτζιος του ποιοτικού). Επίσης εννοειται το Twilight Zone και το Kids in the Hall.. Και είχα πετύχει και όλη τη συναυλία του 88 των Guns n´Roses στο Ritz, που τώρα βεβαια υπάρχει στο YouTube αλλά τότε ήταν απίστευτο να βλέπεις κάτι τετοιο στην ελληνική τηλεόρααση. Επίσης έδειχνε και Black Adder νομίζω;