Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Γεια σου lollipopmerenta! Αν αγοράσεις τη sindy σου από το αγγλικό ebay, κατά κανόνα θα πάρεις μια γνήσια, γιατί αν είναι κάποιος κλώνος θα το αναφέρει ο πωλητής. Βέβαια, οι κλώνοι αναγνωρίζονται εύκολα, γιατί και το βλέμμα και το σώμα είναι διαφορετικά. Θα σου πρότεινα να πάρεις μια active (ballerina) sindy που έχει το σώμα που μοιάζει με της δικής μας bibi-bo. Είναι λίγο πιο ακριβή από την basic (που δεν λυγίζει χέρια), αλλά είναι πιο ωραία. Εδώ http://www.petradolls.co.uk/sindy_information_page_1960s_dolls.htm και στις επόμενες σελίδες είναι ένας οδηγός για να αναγνωρίσεις ποια είναι η sindy σου. Αν και καμιά φορά οι πωλητές αλλάζουν κεφάλια και σώματα και έτσι δεν μπορείς να είσαι ποτέ 100% σίγουρη ότι το κεφάλι με το σώμα είναι της ίδιας κούκλας....lollipopmerenta είπε:καλησπερα σε ολους!!! θα ηθελα να αποκτησω καποια στιγμη μια sindy pedigree και αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κοπιες...αν δηλαδη πρεπει να προσεξω κατι ,ωστε στα χερια μου να πεσει μια αληθινη vintage sindy pedigree και οχι καποια αντιγραφη της η μεταγενεστερη κουκλα-κοπια. ευχαριστω πολυ!!![]()
Μάγια είπε:Καλησπέρα κι από 'μένα! Σας ποστάρω και τη δική μου Sindy μπαλαρινούλα καθώς και τις δυο Tammy Dolls της συλλογής μου Tammy School Daze και Cheerleader αντίστοιχα..Προβολή συνημμένου 96431Προβολή συνημμένου 96432