Sindy Pedigree

Υπεροχη δουλεια εκανες κουκλομανα μου!!!! Συγχαρητηρια!!!! :hurrah:Eχει παρα πολυ ομορφο χρωμα στα μαλλια, και γλυκητατο προσωπακι!!!
 
Σας ευχαριστώ κορίτσια! Είναι απίστευτο πως βρήκα ακριβώς την ίδια απόχρωση στο μαλλί, ήμουν πολύ τυχερή! Αλλά πολύ άγρια τα μαλλιά της, δεν στρώνουν με τίποτα...
 
1982 Motorcycle

Δεν είναι πολύ... μοδάτη?

attachment.php
 
Καλά είναι τέλεια:dribble::dribble::dribble::dribble:!!!!!! Αυτή την πανέμορφη κόκκινη φόρμα νομίζω την έίχες γιατί θυμάμαι να τη φοράει και η bibi bo σου σε μία φωτό αλλά η μηχανή πρέπει να είναι νέο απόκτημα :wait2: !!!! Εκπληκτικό το σύνολο!! Να τα χαίρεσαι καλή μου!!
 
Τι γυναικαρα με μηχαναρα ειναι αυτη! Ειναι παρα πολυ ομορφη φωτογραφια γιατι εχει ενα τοσο γλυκο προσωπο σε αντιθεση με την κοκκινη μηχανη! Ειναι μια "Sad Face" Sindy, σωστα κουκλομανα μου? Eφαγα τον κοσμο να βρω μια, 3 χρονια προσπαθω και μαλλον την πετυχα! Αμ κι αυτοι οι βρετανοι! Μην δουνε sad face... εκειιιιιι να καραδοκουν στους πληστηριασμους με ενα ματσω στερλινες! Τι να σου κανει και το ευρω...ας οψεται η Καγκέλα...

Και επειδη σε λιγο, οπως παω θα ξεχασω να γραφω και στα ελληνικα, τοσους μηνες εχω να γραψω δυο λογακια στο φορουμ μας, (πολυ ξεφτιλα αλλα με εφαγε το τρεξιμο) θα σας δειξω τα τελευταια μου αποκτηματα! Ακομα δεν εχω βρει τον χρονο να καθησω να δω ποιες ακριβως ειναι, εκτος απο την τελευταια με τα σγουρα μαλλια πιασμενα ψηλα, προκειται για μια Masquerade Sindy του 1984.

Ιδου λοιπον τεσσερις καλλονες, μην κοιτατε την αλλοκοτη κατασταση τους, κοιταχτε τα υπεροχα προσωπα τους και τα μαλλια τους απο τα οποια δεν λειπει τριχα!!!!

attachment.php


Το κουφο με αυτες τις κουκλες ειναι οτι δεν τις πηρα απο Μεγαλη Βρετανια και αυτο φαινεται απο 2 πραγματα που καθε κουκλομανα γνωριζει:

1. Καμια, ή σχεδον καμια sindy απο Αγγλια, απο την πατριδα της δηλαδη, δεν θα επεφτε σε πληστηριασμο ετσι χυμα μαζι με τις αλλες, σε πληστηριασμο που τελειωνει πρωι πρωι σε τιμη το αφεντικο τρελλαθηκε, δεν ξερει τι εχει στα χερια του, με λεξεις κλειδια που κανενας αγγλος συλλεκτης δεν θα εβρισκε!!!

Αλλα μονο μια κουκλομανα σε κουκλοαποτοξινωση που μολις ειχε δωσει ορκο οτι δεν θα ξανααγορασει ρημαδοκουκλα για τουλαχιστον 3 μηνες!!!

2. Οι κουκλες θα ειχαν τουλαχιστον μια περιγραφη, ειναι κουκλες που αξιζουν περισσοτερο απο εναν απλο τιτλο.

Η πρωτη εχει κοκκινα μαλλια, οχι συνηθισμενα.

Η δευτερη τα εχει ξανθα σαντρέ, κι αυτο ενα πολυ αγαπημενο χρωμα σε Σιντυ.

Η τριτη αν δεν απατώμαι εχει ενα μαλλον sad face, και η τελευταια ειναι μια απο τηις πιο διασημες Σιντυ, η Masquerade Sindy, και μαλιστα με τα μαλλια της ακομα μαζεμενα.

Δυστυχως υποφερει απο οξεια μουχλιαση και στα 2 της ποδια που ακομα προσπαθω να διορθωσω, ομως το προσωπο της ειναι αψογο! :)

attachment.php


Ηταν η πρωτη φορα που επεσα σε Σιντυ στην Ιταλια!!! Αυτη η κουκλα δεν κυκλοφορησε εδω, ποτε δεν την ειδα ουτε σε ιταλικους πληστηριασμους, ουτε σε παζαρακια. Ποιος ξερει πως βρεθηκαν αυτες οι κουκλες εδω, ποιος ξερει τι ιστορια εχουν επανω τους! :xm:

Σε ποια υγρη αποθηκη περιμεναν ολα αυτα τα χρονια να τις βρω!!!!

Κοιταχτε τις τωρα μετα απο ενα απλο πλυσιμο, χτενισμα, λιγο ρουζ και αγαπη! :flower:

attachment.php


attachment.php


attachment.php


Η Masquarade ειναι ακομα νοσοκομειο γιατι αναγκαστικα να της βγαλω τα ποδια και να της βαλω το stain remover για την μουχλα!

Οταν βρω λιγο χρονο θα ψαξουμε μαζι να βρουμε ποια ειναι η καθεμια τους! :)
 
Α ρε Αναστασια μας με τις κουκλοδιατριβές σου..!!!!!! Τις έκανες πάλι τις κουκλες σου σαν καινουργιες..!!

Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα καταφερεις να φτιαξεις τα μαλλια της τελευταιας κουκλας σου που εχει μαλλί αφανα απο μπουκλες..!!

Και να σου πω και κάτι τελευταίο.... ΜΑς ΕΛΕΙΨΕΣ.... :(
 
Αστα Μακισιμακο μου... :flower: Πως περασε τοσος καιρος! Ετσι θα φυγουνε τα νιατα μας? :eek:

Μεχρι να σηκωσω κεφαλι μπηκε ο Νοεμβριος και παει να τελειωσει! :cry:

Πρεπει να οργανωθω! Να κατσω να γραψω στο φορουμ μας! Ποσο καιρο εχω που το λεω? Ξεφτιλα.

Εχει μεινει η Σιντυ η αφανα, η Masquarade, 4 μηνες χωρις πόδια!!! Δεν εχω ξαναφησει τοσο καιρο κουκλα σε αυτην την κατασταση!

Εχω κοψει ξυλα να φτιαξω doll-stand και εχουν μεινει εκει και περιμενουν! Οι κουκλες μου αντι να ειναι ορθιες σε στηριγμα ειναι ολες τεζα, φρικαρισμενες!

Που θα παει, δεν θα χαλαρωσουμε λιγο? Μα ειναι δυνατον να κανει κουμαντο η τροικα στις κουκλοιστοριες μας? Οχι δεν πρεπει!
 
Αναστασάκι μου γλυκό τι θυσαυρός και αυτός!!!!!!!!! Με γεια σου κοριτσάκι μου απίστευτες παραγματικά!!!!! Όσο για τη μεταμόρφωση από ένο σωρό παραρημένα παιχνίδια σε μοσχοβολιστές καλλονές νομίζω τα λόγια είναι περιττά!!! :bow: :bow: :bow: :bow:

Να τις χαίρεσαι και πάλι και περιμένουμε τις νέες φωτό!!
 
καλησπερα σε ολους!!! θα ηθελα να αποκτησω καποια στιγμη μια sindy pedigree και αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κοπιες...αν δηλαδη πρεπει να προσεξω κατι ,ωστε στα χερια μου να πεσει μια αληθινη vintage sindy pedigree και οχι καποια αντιγραφη της η μεταγενεστερη κουκλα-κοπια. ευχαριστω πολυ!! :)
 
lollipopmerenta είπε:
καλησπερα σε ολους!!! θα ηθελα να αποκτησω καποια στιγμη μια sindy pedigree και αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κοπιες...αν δηλαδη πρεπει να προσεξω κατι ,ωστε στα χερια μου να πεσει μια αληθινη vintage sindy pedigree και οχι καποια αντιγραφη της η μεταγενεστερη κουκλα-κοπια. ευχαριστω πολυ!! :)
Γεια σου lollipopmerenta! Αν αγοράσεις τη sindy σου από το αγγλικό ebay, κατά κανόνα θα πάρεις μια γνήσια, γιατί αν είναι κάποιος κλώνος θα το αναφέρει ο πωλητής. Βέβαια, οι κλώνοι αναγνωρίζονται εύκολα, γιατί και το βλέμμα και το σώμα είναι διαφορετικά. Θα σου πρότεινα να πάρεις μια active (ballerina) sindy που έχει το σώμα που μοιάζει με της δικής μας bibi-bo. Είναι λίγο πιο ακριβή από την basic (που δεν λυγίζει χέρια), αλλά είναι πιο ωραία. Εδώ http://www.petradolls.co.uk/sindy_information_page_1960s_dolls.htm και στις επόμενες σελίδες είναι ένας οδηγός για να αναγνωρίσεις ποια είναι η sindy σου. Αν και καμιά φορά οι πωλητές αλλάζουν κεφάλια και σώματα και έτσι δεν μπορείς να είσαι ποτέ 100% σίγουρη ότι το κεφάλι με το σώμα είναι της ίδιας κούκλας....

Καλή επιτυχία!

Αναστασία μου, τι υπέροχες που έγιναν όλες! Πανέμορφες! Ούτε που φαίνεται η ταλαιπωρία τους τώρα πια! Γεια στα χέρια σου! :worship: :award:

Soufle μου, τη στολή την είχα, η μηχανή είναι καινούρια. Εψαχνα καιρό να βρω μία, συνήθως λείπει το καλαθάκι, αλλά επιτέλους βρήκα μια που είχε και καλαθάκι και ήταν σε καλή κατάσταση! Η κούκλα είναι πράγματι μια sad face, Αναστασία μου, αυτές οι κούκλες είναι λίγο πιο δυσεύρετες. Εχουν λίγο πιο κοντό σώμα και το κεφάλι τους είναι σκληρό σαν πέτρα!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! :)
 
mytinyworld μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες!!! :) μολις αγορασω μια θα την ανεβασω εδω να σας τη δειξω..ακομα ομως δυσκολευομαι λιγο οικονομικα οποτε δυστυχως δεν με βλεπω να παιρνω μια τωρα κοντα...δεν πειραζει,το καλο πραγμα αργει να γινει! :) να σαι καλα!! :)
 
Sindy Masquarade

Σας ποσταρω μερικες φωτο απο την Sindy Masquarade μου (μετα απο τοσους μηνες...σχεδον ενα χρονο!). Εχθες μολις της εβαλα λιγο κραγιον. Ειναι ακομα σε μεταβατικη φαση και προχειρα ντυμενη αλλα ειναι τοσο γλυκεια οποτε αποφασισα να την φωτογραφησω και να σας την δειξω! :)

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
αχ ειναι πανεμορφη!!! μπραβο αναστασια!!να τη χαιρεσαι!!
 
Καλησπέρα κι από 'μένα! Σας ποστάρω και τη δική μου Sindy μπαλαρινούλα καθώς και τις δυο Tammy Dolls της συλλογής μου Tammy School Daze και Cheerleader αντίστοιχα..

DSCN0776.jpg

DSCN1224.jpg
 
Πανεμορφες Μαγια!!! Ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε μια Tammy εδω στο φορουμ!

Μάγια είπε:
Καλησπέρα κι από 'μένα! Σας ποστάρω και τη δική μου Sindy μπαλαρινούλα καθώς και τις δυο Tammy Dolls της συλλογής μου Tammy School Daze και Cheerleader αντίστοιχα..Προβολή συνημμένου 96431Προβολή συνημμένου 96432
 
πολύ ωραίες κούκλες Μάγια, οι κούκλες σου σίγουρα ξεχωρίζουν.
 
Ευχαριστώ παιδιά! Κάθε κούκλα μπορεί να γίνει ξεχωριστή αν λάβει την αγάπη και τη φροντίδα που της αξίζει. Κι εσείς το'χετε αποδείξει περίτρανα! :wink:

Όσο για τις Tammy, νομίζω ότι έχουν από τα ωραιότερα πρόσωπα κούκλας. Ορίστε κι ένα βίντεο με την τηλεοπτική διαφήμιση της Tammy (1962!!)

http://www.youtube.com/watch?v=jPSHkVYdpxw
 
Μάγια...πόσα χρόνια είχα να δω ποστ σου :D
 
Makisime! Ενώ σας παρακολουθώ αρκετά χρόνια, μόλις πριν 1 μήνα περίπου πόσταρα για πρώτη φορά.. Μάλλον υπήρξε κι άλλη "Μάγια" και με μπέρδεψες.. Πάντως, χαίρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας έστω και μετά από πολύ καιρό! Κάλλιο αργά παρά ποτέ! ;)
 
Πίσω
Μπλουζα