mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 114
Η αγαπημένη sindy pedigree των παιδικών μου χρόνων ήταν πάντα μπαλαρίνα. Εξασκήθηκε πολύ και άντεξε με απώλεια μόνο τους αστραγάλους που δεν λυγίζουν πια! Στο crash test η δική μας ελληνική bibi bo δεν άντεξε. Εξασκούνταν το ίδιο σχεδόν καθημερινά, στην bibi bo φύγαν παλάμες, βγήκαν σίδερα στους αστραγάλους και κάποια μαύρη μέρα έσπασε το λάστιχο! Η αλήθεια είναι ότι φρίκαρα λίγο σαν καλό παιδάκι που ήμουν και αγαπούσα τα παιχνίδια μου και ποτέ δεν τα χάλαγα... Ομως τι να κάνω κι εγώ που τα στάνταρτς που έβαζε η active ballerina sindy pedigree ήταν τόσο υψηλά που η δική μας δεν άντεξε!
Η αγαπημένη μου sindy λοιπόν ήταν μόνο μπαλαρίνα. Ειχε κι ένα φόρεμα καλό, αυτό του Emmanuel που σας έχω δείξει, αλλά αυτό φυλασσόταν μέσα στην ντουλάπα της bibi bo και το φόραγε μόνο γιορτές. Ετσι άντεξε και είναι σχεδόν καινούριο!
Σιγά σιγά θέλω, έστω 30 χρόνια μετά, να της αγοράσω μερικά από τα αυθεντικά της ρουχαλάκια που τότε δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε γιατί ήταν πολύ ακριβά.
Ενα από αυτά είναι και η στολή της μηχανής της που σας παρουσιάζω σήμερα!
Προβολή συνημμένου 3294
Και επειδή μόλις διαπίστωσα ότι το φόρεμα το έχω ποστάρει στο θέμα ΒΙΒΙ ΒΟ, ξαναβάζω μια φωτογραφία του.
Η αγαπημένη μου sindy λοιπόν ήταν μόνο μπαλαρίνα. Ειχε κι ένα φόρεμα καλό, αυτό του Emmanuel που σας έχω δείξει, αλλά αυτό φυλασσόταν μέσα στην ντουλάπα της bibi bo και το φόραγε μόνο γιορτές. Ετσι άντεξε και είναι σχεδόν καινούριο!
Σιγά σιγά θέλω, έστω 30 χρόνια μετά, να της αγοράσω μερικά από τα αυθεντικά της ρουχαλάκια που τότε δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε γιατί ήταν πολύ ακριβά.
Ενα από αυτά είναι και η στολή της μηχανής της που σας παρουσιάζω σήμερα!
Προβολή συνημμένου 3294
Και επειδή μόλις διαπίστωσα ότι το φόρεμα το έχω ποστάρει στο θέμα ΒΙΒΙ ΒΟ, ξαναβάζω μια φωτογραφία του.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: