don dokken
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 246
ρε...η Pedigree σκυλοτροφες δε βγαζει..?? :beerz: :beerz:καλα που εκανα κορη και μαθα πεντε πραματα για τις κουκλες σε ασφαλη ηλικια.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.

Δυστυχώς δεν φαίνεται η φωτογραφία...
  Δυστυχώς δεν φαίνεται η φωτογραφία... Αυτές ήταν μια επετειακή επανέκδοση της παλιάς κούκλας, τις έχω δει να πωλούνται στο ebay... Η μορφή της sindy που έφτιαξε η pedigree το 2003 και μετά ήταν αυτή
  Αυτές ήταν μια επετειακή επανέκδοση της παλιάς κούκλας, τις έχω δει να πωλούνται στο ebay... Η μορφή της sindy που έφτιαξε η pedigree το 2003 και μετά ήταν αυτή , έκανα μια γύρα στο διαδίκτυο να δω τι γίνεται με αυτές τις ανορεξικές (πράγματι) περίεργες sindy που μας μπέρδεψαν. Ακούστε λοιπόν τι βρήκα:
 , έκανα μια γύρα στο διαδίκτυο να δω τι γίνεται με αυτές τις ανορεξικές (πράγματι) περίεργες sindy που μας μπέρδεψαν. Ακούστε λοιπόν τι βρήκα::animlaugh: Kαι εγω οταν ανακαλυψα οτι την λεγαν Πεντιγκρι την εταιρεια το ιδιο σκεφτηκα!!!!!!!don dokken είπε:ρε...η Pedigree σκυλοτροφες δε βγαζει..?? :beerz: :beerz:καλα που εκανα κορη και μαθα πεντε πραματα για τις κουκλες σε ασφαλη ηλικια..

Εγω μια μερα μετεφερα την Σιντυ μπαλαρινα απο την κρεββατοκαμαρα στο σαλονι, γιατι ειχα ηδη 4 κουκλες εκει, και το αμορε λεει:
  Εγω μια μερα μετεφερα την Σιντυ μπαλαρινα απο την κρεββατοκαμαρα στο σαλονι, γιατι ειχα ηδη 4 κουκλες εκει, και το αμορε λεει: