Παιδιά, εγώ το έβαλα το στοπ στις κούκλες, σαν πρωτοχρονιάτικη υπόσχεση! Με εξαίρεση 4 κούκλες (την tutti αποφάσισα να μην την πάρω) που μου λείπουν για να πω ότι είμαι πλέον ΠΛΗΡΗΣ από κούκλες. Ετσι λέω, τώρα το τι θα κάνω είναι θέμα που σηκώνει πολλή ανάλυση από... ψυχιατρικής άποψης!
wish list: barbie twist n' turn, barbie superstar, 1st hasbro sindy, sindy new moon. Αν αποκτήσω αυτές, τότε θα μπορώ να πω ότι είμαι πλήρης από κούκλες! Αφήνω φυσικά έξω την πρώτη μπάρμπι και την πρώτη σίντυ, γιατί δεν λέει.....
Καλή μου Αναστασία, αυτή την μπαλαρίνα που έπιασα στα χέρια μου και είχε την τσιμπημένη τιμή των 18 ευρώ, ο σύζυγος (έτυχε να είναι μαζί) μου έλεγε: πάρτην, είναι πολύ γλυκιά, έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, και εγώ η ξύπνια, επειδή δεν μπορούσα να συγκρίνω την κλασική μπαλαρίνα με καμμία άλλη, το έπαιζα δύσκολη και είπα άστην τώρα, θα την πάρω κάποια στιγμή στο μέλλον.... Ακούς? Και τώρα την θέλω γιατί έχω αποφασίσει να έχω από μία σίντυ από όλες τις περιόδους (εκτός τις χάσμπρο που έχω καμιά 20αριά) και δεν τη βρίσκω πουθενά!
Λοιπόν, διαβάζω ότι η χάσμπρο στην πρώτη σίντυ της κράτησε το ίδιο σώμα. Δυστυχώς δεν έχω καμία να σας πω από πρώτο χέρι, αλλά το διαβάζω σε έγκυρα σάιτ. Αναστασία μου, είναι σίγουρα χάσμπρο η κούκλα της ραπουνζέλ μας και είναι και ιδιαίτερη γιατί είναι από τις πρώτες!!!