Sindy Pedigree

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια :flower: !!!! Το θέμα του χρόνου είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Τον Αύγουστο όμως με την άδεια θα το αφιερώσω στις κούκλες μου :) !!!!! Τους το έχω υποσχεθεί. Η φωτογραφία στο άβαταρ είναι από μια κούκλα el greco που αγαπάω πολύ. Ψάχνοντας για bibi-bo βρήκα κάποιες άλλες κούκλες και τελικά χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα να έχω αρκετές διαφόρων μεγέθων που τις αγαπάω κάθε μια ξεχωριστά :flower: !!! Μόλις περάσει αυτός ο Ιούλιος (εξαντλητικός για μένα :xm: ) θα τις φωτογραφήσω και θα τις βάλω σε ένα άλμπουμ.
 
Sindy Pedigree

Δωροθέα ευχαριστούμε για το σύνδεσμο!Υπέροχο βίντεο!
 
Sindy Pedigree

Γλυκιά Δωροθέα σε ευχαριστώ πολύ για αυτό το βιντεάκι.Υπέροχο!Το είχα δει!Σε ευχαριστώ πολύ που μου το ξαναθύμησες! :D

Αυτή η Sindy μπαλαρίνα είναι η αγαπημένη μου.
 
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζω τι έφερε στο φως η νέα ανασκαφή της αποθήκης μας!! Μέσα σε μια σακούλα με παλιές μεγάλες κούκλες βρήκα το καλσόν και τη φουστίτσα της Sindy Active Ballerina από την Pedigree!! Επίσης και ένα μπλουζάκι λευκό με το λογότυπο Sindy σε πράσινο. Κάνοντας λοιπόν μια μικρή έρευνα ανακάλυψα κάτι ακόμα. Σε ένα παλιό post είχα περάσει μια φουστίτσα με κουμπάκι με την ελπίδα να μάθω αν ήταν κάποιας retroκούκλας και έτσι ήταν!! Τόσο το μπλουζάκι με το λογότυπο όσο και η άσπρη -πράσινη φουστίτσα ανήκουν στη σειρά 1980's Mix N Match, 44054 to 44061 του καταλόγου της Sindy Pedigree!




http://www.sindydolly.com/pedigreecataloguepictures.htm

Εδώ τα φόρεσε και σας τα παρουσιάζει η Λίζα αφού δεν έχω Sindy εποχής. Τα μαύρα παπουτσάκια της μπαλαρίνας είναι bibi bo και τα μπλουζάκι,ζακετάκι και αξεσουάρ είναι από Barbie.

picture.php


Επίσης βρήκα και αυτό. Σας θυμίζει κάτι το φουστανάκι??

http://www.vectis.co.uk/Page/ViewLot.aspx?LotId=108683&Section=1694&Start=120&Sub=0
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ όμορφα τα ρούχα σου soufle μου! Μήπως αυτή η αποθήκη έχει κάποιο κοινό με... τη σπηλιά του Αλή Μπαμπα με τόσα όμορφα πράγματα εκεί μέσα; ;)

Τον κατάλογο αυτό τον έχω από τη Styling Sindy μου, τη μοναδική Sindy Peidigree που έχω κι ήταν σε καλή κατάσταση.. Θέλετε να τον σκανάρω; Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον...
 
Ναι,πράγματι,θα είχε πολύ ενδιαφέρον
 
Καταπληκτική φουστίτσα soufle μου, αυτές τις μέρες βάζουν σε δημοπρασίες πολλά αυτής της σειράς, ρίξε μια ματιά να πάρεις και την μπλουζίτσα του αν σε ενδιαφέρει! Πες μου αν θές να σου βρω ;) . Πολύ όμορφα το συνδύασες με τα άλλα ρουχαλάκια! Να τα χαίρεσαι και η Λίζα λάμπει με αυτά τα χρώματα! :)

Fraoulitsa, αυτός που έχεις είναι ο κατάλογος που σας έχω πει νωρίτερα εδώ σε αυτό το thread ότι τον έβλεπα μικρή και μου έτρεχαν τα σάλια!!! :p Τον είχε και η δική μου sindy ballerina, που όπως όλα δείχνουν μου αγόρασαν το 1980! :D

Μετά από τόσο ξεροστάλιασμα και ψηστήρι στους γονείς μου, το μόνο που κατάφερα ήταν τον επόμενο χρόνο τα χριστούγεννα να μου πάρουν το ball gown που σας έχω δείξει... Ενα ρούχο ανά χρόνο? Δε λέει... :( Γι'αυτό σήμερα θέλω ένα τη μέρα! :D Αχ, άτιμη κοινωνία, που θα έλεγε και η Αναστασία μας! :cry:

Edit: Καλέεεε! :eek: το μπλουζάκι το έχεις! #) τώρα είδα τη μικρή φωτο!!! #) Τέλειο!

Το φόρεμα που λες με τις καρδούλες, νομίζω ότι είναι της loving barbie, η el greco το έβγαλε χωρίς καρδούλες (τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ δεν έχει καρδούλες), αλλά μπορεί να κάνω και λάθος γιατί el greco είναι αυτή και άντε να βγάλεις άκρη! :xm:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mytinyworld μου, ένα ρούχο, αλλά τι ρούχο, ε? Έστω και μετά από χρόνια, τώρα μπορείς να αναπληρώσεις την γκαρνταρόμπα της παιδικής σου κουκλίτσας και αυτό είναι το όμορφο! ;) Όσα ρούχα μας έχεις δείξει ως τώρα είναι απλά υπέροχα!

Τώρα για το φόρεμα της φωτογραφίας... Χμ... Εκτός από την παραλλαγή χωρίς καρδούλες που αναφέρει η mytinyworld μας (σε αυτή εδώ δεν αναφέρεσαι; http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=227123&postcount=108 Ελπίζω να μην κατάλαβα λάθος), υπάρχει και η παραλλαγή με τις καρδούλες (http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=229542&postcount=184 ), η οποία δεν είναι φόρεμα, αλλά φούστα-μπλούζα με τα κλασικά κουμπώματα της El Greco. Τότε που είχε ανακύψει το θέμα με το φόρεμα της mytinyworld που ηταν υπό αμφισβήτηση αν είναι τελικά bibi-bo, είχα κατεβάσει κι είχα κοιτάξει κι αυτό...
 
Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τα καλά σας λόγια!! Βρήκα και ένα καρό πουκαμισάκι με τετράγωνα κουμπώματα που πρέπει να ανήκει και αυτό στην Pedigree. Νομίζω πως το έχει και η fraoulitsa, κάπου το πήρε το μάτι μου σε θρεντ θα το περάσω κάποια στιγμή...

fraoulitsa μου θα είναι υπέροχο να μας περάσεις τον κατάλογο να τον έχουμε και εδώ!! Έχεις απόλυτο δίκιο για τη ...σπηλιά!! Πρόκειται για την αποθήκη στο πατρικό της μητέρας μου και κάθε φορά που μετακομίζαμε κατέληγαν εκεί ένα σωρό πράγματα με αποτέλεσμα κάθε επίσκεψη της να αποτελεί ένα ταξίδι στο χρόνο!! Παιδικά παραμύθια, αναγνωστικά δημοτικού, μπεμπέ ρούχα, παιχνίδια, κούκλες και επιτραπέζια, καρναβαλίστικα και άλλα ρούχα '80s (σαν καρναβαλίστικα...), ασπρόρουχα και μπιμπελό και ένα σωρό άλλα!!! Μέχρι το τέλος του χρόνου όμως θα καθαριστεί από άκρη σε άκρη οπότε τέλος τα ταξίδια!!

Και εγώ αυτό με τις καρδούλες εννοούσα, αν προσέξετε και αυτό της Pedigree είναι φούστα μπλούζα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Soufle μου, τον κατάλογο θα τον περάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Η αποθήκη σας δηλαδή είναι η... χαρά του Ρετρό Αλή Μπαμπά, ε? :p Μια χαρά, είναι όμορφο το συναίσθημα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε αντικείμενα από το παρελθόν! :)

Όσο για το φόρεμα με τις καρδούλες, από το λίγο που το έψαξα, μάλλον και στην περίπτωση της barbie δεν πρόκειται για ενιαίο φόρεμα, αλλά για φούστα- μπλούζα...
 
Fraoulitsa σ'ευχαριστώ! :)

Αχ και τότε ακριβά ήταν τα ρούχα της sindy, αλλά και τώρα ξεπαραδιάζομαι για να τα αποκτήσω... :cry: Και κάποια από αυτά δεν τα βρίσκεις και εύκολα! :(

Πέρσι τέτοια εποχή, αποφάσισα σιγά σιγά και όσο μου το επιτρέπουν οι συνθήκες, να αποκτήσω ότι μπορώ από τη συλλογή ρούχων της sindy από το 1980 έως το 1986. Σήμερα είμαι σε καλό δρόμο, έχοντας καταφέρει να βρω περίπου το 1/4 ή 1/3 από αυτά (πρέπει κάποια στιγμή να κάνω μια καταγραφή :xm: ) τα οποία θα ήθελα πάρα πολύ να μοιραστώ μαζί σας, αλλά είναι ένα εγχείρημα που θέλει πολύ χρόνο και δουλειά, που προς το παρόν δεν είμαι σε θέση να διαχειριστώ :( . Είναι πάντως μέσα στα σχέδιά μου, γιατί πραγματικά αυτή η κούκλα είχε καταπληκτικά ρούχα, απλά, καθημερινά, εποχής, τα πάντα! Επίσης χρειάζομαι και μοντέλα για να τα δείξω και αυτό είναι κάτι πολύ πολύ επικίνδυνο να μπω στον πειρασμό να σκεφτώ έστω.... :sealed:
 
Mytinyworld, έχω κοιτάξει κι εγώ τι γίνεται με τα ρούχα της Sindy, αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία! ;) Όποτε βρεις χρόνο θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν μας έδειχνες τα δικά σου! :)

Kαι.... πήρα απόφαση και σκάναρα τον κατάλογο που λέγαμε τις προάλλες... Αυτό που σκεφτόμουν την ώρα που πέρναγα τις φωτογραφίες είναι το ΠΟΣΑ πράγματα έχει αυτή η κούκλα...

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 
Να'σαι καλά fraoulitsa που μας τον έδειξες τον κατάλογο αυτό! :)

Φοβερό φλας μπακ πίσω στο 1980, σε εκείνα τα "δύσκολα" δυστυχώς χρόνια.. :cry: Θυμάμαι ότι ξεφύλιζα αυτόν τον κατάλογο πριν πέσω για ύπνο κάθε βράδυ...

Το σπίτι που βλέπετε να απεικονίζεται, είναι το πρώτο σπίτι που φτιάχτηκε για την sindy (μέχρι τότε υπήρχαν δωμάτια, όχι όμως σαν της bibi-bo). Σήμερα είναι το πιο συλλεκτικό σπίτι της sindy (όχι όμως το πιο σπάνιο) και δύσκολα το βρίσκεις με το κάγκελο της σκάλας στην ταράτσα (ένα αξεσουάρ που δεν επέζησε στα περισσότερα χρησιμοποιημένα σπίτια). Το 1983 το σπίτι αυτό άλλαξε λίγο, θα σας το δείξω κάποια στιγμή γιατί είναι το μοναδικό σπίτι της sindy που έχω.

Fraoulitsa είχε πράγματι πολλά ρούχα και αξεσουάρ η sindy και έχω την αίσθηση ότι κάθε χρονιά γίνονταν και περισσότερα...
 
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε για φοβερή ποικιλία!! Και όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ!! Ευχαριστούμε πολύ fraoulitsa μας που μπήκες στον κόπο και σκάναρες τον κατάλογο!! Είναι υπέροχο να το έχουμε στο θρεντ!!

Mytiny ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!! Εγώ έμαθα για την Pedigree μέσα από αυτό το site και σας ευχαριστώ πολύ!! Δεν είχα ιδέα γι' αυτή την κούκλα ούτε για την ιστορία της. Μακάρι να βρεις λίγο χρόνο να μας περάσεις τη συλλογή σου σιγά σιγά!! Θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι για όλους!!
 
Χαίρομαι που σας άρεσε και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που έφερε όμορφες αναμνήσεις στη Mytinyworld μας! :) Kι εγώ, όπως και η soufle, έμαθα για την Sindy Pedigree από το φόρουμ, δεν θυμάμαι να την είχα ξαναδεί ποτέ πριν και σας ευχαριστώ πολύ γι'αυτό!

Mytinyworld, όταν τα καταφέρεις θα ήταν όμορφο να μας δείξεις το σπίτι... Πρέπει να είναι λίγο... τεράστιο, έτσι? 8) :eek: 8)
 
Fraoulitsa πολύ όμορφος και κατατοπιστικός ο κατάλογος. Η Sindy Pedigree μετά την Bibi-bo είναι η αγαπημένη μου κούκλα αν και εγώ έμαθα την ύπαρξή της μέσα από το φόρουμ, δεν την είχα μικρή.
 
Υπεροχος ο καταλογος!!! Φραουλιτσα σε ευχαριστουμε πολυ πολυ!!! Θυμαστε με ποσο αστειο τροπο ξεκινησε το θρεντ της Σιντυ Πεντιγκρι στο φορουμ μας? Ο Μακισιμακος ειχε απελπιστει γιατι νομιζε οτι τον ειχαν πιασει κοτσο!!! :)

Ειναι πολυ αγαπημενη αυτη η κουκλα!!! Με αυτην γνωριστηκαμε!

Εδω βρηκα ενα βιντεακι με τις αλλαγες στο σωμα της κουκλας απο τα 60ς μεχρι τα 90 και την Χασμπρο. Η μουσικη εχει πολυ πλακα!

http://www.youtube.com/watch?v=S6S4ffQSifI&feature=related
 
Πο ποοοο ρομπα με εκανες Αναστασια..!! χεχεεχεχεχεχ

Το πιστευεις οτι το ειχα ξεχασει??

Για πολυ καιρό ημουν σιγουρος οτι η Σιντυ Πεντιγκρι στο κουτι της ΒΙΒΙ ΒΟ , ηταν η φιλη της ΛΙΛΙ ΛΕΙ...!!! Καποιος μου το σφυριξε οτι ήταν απάτη, και μπήκα στον πειρασμο να ρωτησω..!!!

Θεε μου ποσο ασχετοι ημασταν ολοι στην αρχη και πως εχουμε εξειδικευτει πλεον να μην μας πιανουν κοτσο με τα κουμπακια, τις ραφες και τα σκρατς..!! Αστερια εχουμε γινει..! :D
 
Πίσω
Μπλουζα