Sindy Pedigree

:D :D:D

Ξεχνιουνται τετοιες ιστοριες?:tongue: Τετοια αξεχαστη κουκλα! :D

Αχ Sindy Sindy, ειναι τρελος ερωτας!

Σας ποσταρω λοιπον μια ακομα Sindy pedigree μετα απο ανελεητο ρερουτ.

Ειχε τα μαλλια φριζε καστανα. Ποιος ξερει πως να ηταν το αρχικο της χτενισμα...8)

Ηταν ενα ασωματο κεφαλι το οποιο μου εστειλε η αγαπημενη MytinyWorld, :thanx2: και το κοτσαρα περηφανη σε ενα ακεφαλο σωμα που μου ειχε περισσεψει μετα απο την μεταμοσχευση της μπιμπιμπο.

Κατα τυχη ειχα λιγο φριζε μαυρο μαλλι και της το φυτεψα. Της φρεσκαρα και το μακιγιαζ και να το το κοριτσι! :flower: :flower: :flower:

Εχει και ενα μικρο σημαδακι κατω απο το ματακι της το οποιο δεν φευγει, αλλα ειναι σημαδακι απο γεννησιμιου! Τι πειραζει? Αυτο δεν αλλαζει το οτι ειναι πανεμορφη! #)
 
Πολύ πολύ όμορφη! Και της πάνε τόσο το κόκκινο ρούχο και τα κόκκινα χειλάκια! :)

Αυτή η sindy Αναστασία μου, περιγραφόταν στη δημοπρασία ως η starlight sindy από το 1985.

Εδώ παρακάτω παραθέτω την εικόνα της από το site petradolls

http://www.petradolls.co.uk/sindy_1985_starlight.htm

Σε αυτό το site, βλέπουμε όλες τις σίντυ που κυκλοφόρησαν από το 1963 μέχρι το 1988.

Να τη χαίρεσαι Αναστασία μου! Οσο για το σημαδάκι, αν δεν βγει με το oxy10, δεν πειράζει καθόλου να έχει το απο γεννησιμιού σημαδάκι της! :D Αυτό την κάνει ξεχωριστή!
 
Η ομορφότερη Pedigree που έχω δει!! Υπέροχο ρουχαλάκι και καταπληκτική δουλειά!! :bow: Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από σένα Αναστασία μου!! Μοναδική και να τη χαίρεσαι!!!
 
Και μια γιορτινή sindy pedigree!

picture.php
 
Πραγματικα και μονο το ρουχαλακι παραπεμπει σε γιορτές και σε πολύ κρυοοο..!!!!!!!

Να σαι καλα ΜΥΤΙΝΥ μας βαζεις στο κλίμα..!!!! :)
 
Μετα απο αυτες τις υπεροχες φωτογραφιες της Mytinyworld μας αξιωθηκα και στολισα και το δεντρακι μας και τα υπολοιπα χριστουγεννιατικα! :D

Πραγματικα μας εβαλες στο κλιμα αγαπημενη κουκλομανα, ποσο της παει της μικρουλας αυτο το ρουχο!!!! :flower: :flower: :flower:
 
Σας ευχαριστώ παιδιά! Χαίρομαι που σας έβαλα στο κλίμα! :)

Αναστασία μου, να σας πω λίγα λόγια για το φόρεμα: Κυκλοφόρησε δύο χρονιές, το 1979 και το 1980 από την collection ρούχων της sindy "Super Fashions" με την ονομασία "Premiere Girl". Είναι φόρεμα δαντελωτό με φόδρα και από πάνω βελούδινο πανωφόρι με κουκούλα και μια τουφίτσα με χρυσές κλωστές κάτω από την κουκούλα! Αν δεν κάνω λάθος, είναι το μοναδικό φόρεμα της sindy που κυκλοφόρησε δύο χρονιές χωρίς παραλλαγή, μάλλον θα είχε επιτυχία! :xm:
 
Σε ευχαριστούμε πολύ καλή μου mytiny για τις πραγματικά υπέροχες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες!! Εμείς δεν αξιωθήκαμε ούτε το σπίτι να στολίσουμε ακόμη!! Κλασσικά όλα τελευταία στιγμή... Πανέμορφη η Pedigree με αυτό το καταπληκτικό ρουχαλάκι!! Ευχαριστούμε πολύ και για τις πληροφορίες!!
 
Να'σαι καλά soufle μου!

Τα κορίτσια μου έβαλαν τα καλά τους για να σας ευχηθούν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πανέμορφα τα κορίτσια σου, Mytinyworld μου, η μία καλύτερη από την άλλη! Καλά Χριστούγεννα!!!
 
Ευχαριστώ fraoulitsa μου! :) Εχουν αρχισει και αυτές να πληθαίνουν επικίνδυνα!!:burn:
 
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κια από μένα με ΥΓΕΙΑ..!!!!!!!

ΜΥΤΙΝΥ πολύ γιορτινή η φωτογράφισή σου, αλλά έχω μια απορία..., μήπως κάτι έρχεται από τα αριστερά τους??? Γιατί βλέπω ότι κοιτάνε όλες τους έκπληκτες από εκείνη την μεριά??? Μήπως έρχεται κανενας Τζον Τζον??? χεχεχ :D :D
 
Σαν να έχεις δίκιο, Makisime! Να τί έβλεπαν τα κορίτσια μας:

Εικόνα 057.jpg

#)
 
Τι να πω βρε παιδιά? 8) Δεν αποκλείεται να λιμπιστήκανε τους τζον τζον της candy4ever... :xm: Ως γνωστό, μετά το 1968 η pedigree εξαφάνισε τον paul, τον φίλο της sindy, οπότε αυτά τα κορίτσια των 80'ς μπορεί να σοκάρονται στη θέα οποιουδήποτε αρσενικού! :D :p
 
Πλακα!!!! :D :D:D

MytinyWorld μου οι Σιντυ σου ειναι τελειες!!!

Ειδικα η ξανθουλα στα αριστερα με το sad face!!!! :)

Eτσι ονομαζουν τις Σιντυ Πεντιγκρι που εχουν τα φρυδια με μια ελαφρια κλιση προς τα κατω. Τους δινει εναν αερα μελαγχολικο.

Οι Σιντυ Πεντιγκρι ειναι μοναδικες κουκλες, και οσο και να πληθαινουν σε μια συλλογη ειναι καλο!!!! :D

Oι Τζον Τζον σου candy4ever, ειναι πολυ trendy αγορια!!!!

Κριμα ομως που της αφαιρεσαν τον paul, της δολιας της Σιντυ...Ηταν ωραιο αγορι. Μηπως ειχε κανα κουσουρι? Παντως οτι και να ειχε δεν ηταν σωστο γιατι τον αγαπησε αληθινα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστώ Αναστασία μου!! :)

Να προσθέσω στις πολύ σωστές πληροφορίες που μας δίνεις για τις sad face, ότι έχουν πάρα πάρα πάρα πολύ σκληρό κεφάλι (το οποίο αν παρατηρήσετε είναι και πιο μικρό). Να φαναστείτε ότι δεν ζουλιέται με τίποτα :eek: . Λέγονται και hard head και είναι ο τρόμος και ο φόβος όσων θέλουν να τους κάνουν re root!!! :precry: :precry:

Τον paul τον επανέφερε η hasbro το 1987. Αγνωστο για ποιο λόγο τον απέσυρε η pedigree, πάντως η αγγλική κοινωνία δεν μπορείς να πεις πως είναι συντηρητική.. Εδώ η bibi bo μας είχε από το 1981 τον τζον τζον της :eek: . Λες Αναστασία μου να είχε κανένα κουσούρι? Τώρα που το λές, περνάνε διάφορα από το μυαλό μου.. :p :D
 
Canduforever, νομίζω ότι όντως οι Σιντυ της ΜΥΤΙΝΥ κοιτούσαν το τσουνάμι από ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ..!!! χαχαχαχα

Πολύ όμορφη και πανυγηρική φωτό...!! Είχαμε συνηθήσει να βλέπουμε πολλές μαζεμένες κορασίδες, αλλά τέτοιο μπούγιο από αγόρια δεν είχαμε ξαναδεί...!!

Νομίζω ότι πρέπει να συγγενέψεις με τις κουκλομάνες..!! Η φραουλίτσα για παράδειγμα, έχει το έταιρον ήμιση του Τζον Τζον Ιπασσία, και η ΜΥΤΙΝΥ του Χαβάη και του Ρόκερ..!!

Ο τελευταίος Τζον Τζον δεξιά, είναι καθολικός παππάς??? Φοράει στολή Καθολικού παππά ή τα ματάκια μου κάνουν τσίου τσίου??
 
mytinyworld είπε:
Ευχαριστώ Αναστασία μου!! :) Να προσθέσω στις πολύ σωστές πληροφορίες που μας δίνεις για τις sad face, ότι έχουν πάρα πάρα πάρα πολύ σκληρό κεφάλι (το οποίο αν παρατηρήσετε είναι και πιο μικρό). Να φαναστείτε ότι δεν ζουλιέται με τίποτα :eek: . Λέγονται και hard head και είναι ο τρόμος και ο φόβος όσων θέλουν να τους κάνουν re root!!! :precry: :precry:

Τον paul τον επανέφερε η hasbro το 1987. Αγνωστο για ποιο λόγο τον απέσυρε η pedigree, πάντως η αγγλική κοινωνία δεν μπορείς να πεις πως είναι συντηρητική.. Εδώ η bibi bo μας είχε από το 1981 τον τζον τζον της :eek: . Λες Αναστασία μου να είχε κανένα κουσούρι? Τώρα που το λές, περνάνε διάφορα από το μυαλό μου.. :p :D
Μπα ... μια χαρα ηταν το παιδι, αυτη ηταν ...ξεροκεφαλη.8) Να λοιπον γιατι λενε συνεχεια hard head και hard head, και δεν καταλαβαινα!!! Ειναι η αγγλιδα σκληρο καρυδι!!! :D

Παντως αυτη η μελαγχολια της παει πολυ της Σιντυ! Της δινει πολυ επιπεδο. Και της εχεις βαλει υπεροχα ρουχα Mytinyworld μου! Η εισαι η σιντοκουκλομανα ή δεν εισαι.

Τα κολιεδακια που φορανε οι κουκλαρες αυτες ειναι αληθινα? Γιατι ετσι μοιαζουν! :flower:
 
mytinyworld είπε:
Χα, χα, έχεις δίκιο! Ηταν σκληρό καρύδι και την έκανε με ελαφρά ο.. κύριος! :D

Λοιπόν, τα φορέματα που φοράνε οι τέσσερις σίντυ που φαίνονται καθαρά, είναι από αριστερά προς τα δεξιά:

Fashion Faces, 1982 (κυκλοφόρησε με κούκλα)

Elegance Collection, Pretty Peach, 1985

Super Fashions Collection, Ball Gown, 1981

Super Fashions Collection, Premiere Girl, 1979-1980

Το κολιεδάκι είναι το κλαστικό χρυσό κολιέ της sindy, το οποίο είχε τρεις ή μία μπαλίτσες. Συχνά διαβάζω σε διάφορες περιγραφές ότι το πιο δυσεύρετο είναι αυτό με τις τρεις μπαλίτσες! :) Η μπαλαρίνα που διακρίνεται στο βάθος, φοράει κι αυτή ένα μενταγιόν που έχει μια καρδούλα και μέσα γράφει Sindy! :D
 
Αναστασια είπε:
Μπα ... μια χαρα ηταν το παιδι, αυτη ηταν ...ξεροκεφαλη.8) Να λοιπον γιατι λενε συνεχεια hard head και hard head, και δεν καταλαβαινα!!! Ειναι η αγγλιδα σκληρο καρυδι!!! :D
Να σαι καλά βρε Αναστασάκι μου!! Θεϊκό το σχόλιο ακόμη κυλιέμαι...

Απίστευτες οι πληροφορίες που ξέρετε!! Εγώ δεν σκαμπάζω τίποτα από Pedigree!! Έχω δουλειά ακόμα!!

Καλή μου mytiny δεν ξέρω αν είναι ξεροκέφαλες πάντως είναι πανέμορφες και να τις χαίρεσαι!!
 
Πίσω
Μπλουζα