thanoskanun
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1
δε βγαζει τιποτα φιλε μου
BETTY BOOP είπε:αυτά τα φακελάκια με τη φιγουρα skateboard mania κυκλοφορησαν από την ΨΙΛΙΚΟΚΟ;
zombiesquad3 είπε:Με την πολύτιμη βοήθεια του παρόντος forum, φίλων από εδώ, αλλά και με πολύ κόπο και χρόνο, κατάφερα μετά από 15 περίπου χρόνια, να ολοκληρώσω, μία από τις πιο αγαπημένες συλλογές παιδικών φιγούρων μου...Βρήκα και τις οκτώ φιγούρες, από τις τελευταίες που μου έλειπαν...:sure:
Επίσης, ''τσίμπησα'' κι άλλες επτά φιγούρες, οι οποίες είναι της ευρωπαϊκής έκδοσης κι έχουν κάποιες χρωματικές διαφορές σε σχέση με την αμερικανική έκδοση...
Ένας Ιταλός φίλος, μου έστειλε κι ένα μικρό βιβλιαράκι που αναγράφει όλες τις 48 φιγούρες, της ιταλικής (ευρωπαϊκής) έκδοσης...
thanoskanun είπε:Υπηρχε τελικα ελληνικη λιστα με τα skateboardmania η δεν υπηρχε??
Λιγο υπομονη κυριοι και θα σας σκαναρω τις συσκευασιες που εχω....cranky είπε:Ελα ντε...
Δεν την θυμαμαι καθολου,αλλωστε σε οσα φακελακια ειχα παρει τοτε,ποτε δεν την ειχα πετυχει. :xm:thanoskanun είπε:Πολυ ωραια αυτα που εβαλες.... Αλλα λιστα εννοουσα αυτη που θυμαμαι να εχουν μεσα... μια ασπρομαυρη....
Ο 1@stayros[/USER] πάντα κάνει τέλεια δουλειά, του έχω μεγαλη εκτιμηση και το παληκαρι...ντάξει, δε περιγράφω άλλο..!!cranky είπε:Τέλεια δουλειά.Ευχαριστούμε πολύ...
Ευφανταστα....johnny19818 είπε:Χαχα τι ονόματα είναι αυτά...
Να 'σαι καλα φιλε Γιαννη, (αν το θυμαμαι καλα... #) ).....cranky είπε:Τέλεια δουλειά.Ευχαριστούμε πολύ...
Ελα...υπερβολες....απλα την τρελα μου κανω,οπως ολοι εδω μεσα αλλωστε.:wink:viking4a είπε:Ο 1@stayros[/USER] πάντα κάνει τέλεια δουλειά, του έχω μεγαλη εκτιμηση και το παληκαρι...ντάξει, δε περιγράφω άλλο..!!
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Ακομα να κλεισει,σκοπος μου ειναι να κλεισω απο ο,τιδηποτε ελληνικο που αφορα τα smb..Kαλα παει ομως,αν καταφερω και ανταλλαξω 5-6 ακομα πραγματα που ψαχνω,θα μαι οκ Βεβαια να πουμε και αυτο: για να φτασει σε αυτο το επιπεδο η συλλογη, χαθηκε πολυ χρημα και ακομα περισσοτερος χρονος... :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" /> το τιμημα της συλλογης...cranky είπε:Ναι Σταύρο καλά θυμάσαι.Θάνο τέλεια η συλλόγη σου.ζηλευω...