Άλλος ένας μαχητής της συλλογής αυτής, όπως ο cranky, κατάφερε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της απόκτησης όλων των φιγούρων αυτών.Εύγε από εμένα...!!!
Επίσης, επανέρχομαι στο εν λόγω θέμα, προκειμένου να σας διαφωτίσω με νεότερες πληροφορίες που συγκέντρωσα από φίλους εξ Αμερικής (σε πολλά θέματα εδώ μέσα έχω δηλώσει τον σεβασμό μου απέναντι σε αυτόν τον λαό μανιακών συλλεκτών παιχνιδιών).
Επί του προκειμένου λοιπόν, διαπιστώνεται ότι, εκτός των 48 φιγούρων που απαρτίζουν την πλήρη συλλογή (στην Αμερική κυκλοφόρησαν ως 10 συμμορίες των 4 φιγούρων η κάθε συμμορία=40, συν την συμμορία των λεγόμενων ''crazy eights'' που είχαν και το ελατήριο-εκτοξευτήρα=48 σύνολο), η κατασκευάστρια εταιρεία Kenner είχε στο project της την κυκλοφορία και άλλων 3 συμμοριών, επίσης με 4 φιγούρες η κάθε μία (με δώρο ένα εξάρτημα που τις έκανε να τρέχουν πιο γρήγορα-η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω την ακριβή λειτουργία του), δηλαδή άλλες 12 συνολικά φιγούρες, που ανέβαζαν τον συνολικό αριθμό στις 60 φιγούρες.
Ωστόσο, η άγρια και βίαιη όψη και ονομασία των ήδη υπαρχόντων φιγούρων, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Αμερική και ειδικά στην πολιτεία Σινσινάτι-Οχάιο, όπου ήταν και η έδρα της ανωτέρω εταιρείας, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσουν την παραγωγή σε μεγαλύτερο αριθμό και να μην κυκλοφορήσουν ή να κυκλοφορήσουν σε ελάχιστα τεμάχια, τις 12 πολύτιμες και σπάνιες φιγούρες.
Επομένως, όλοι εμείς οι ψυχάκηδες με τους savage mondo blitzers (Αμερική) ή skateboard mania (Ελλάδα) ή gli skatenati (Ιταλία) βάζουμε νέο προορισμό, προς ανακάλυψη και απόκτηση αυτών των φιγούρων!!
Ουέ κι αλοίμονο αν πέσουν στα χέρια μας!!
Κατόπιν αυτών, σας επισυνάπτω φωτό-ντοκουμέντο με τις εν λόγω 12 ανεξιχνίαστες φιγούρες και τις ονομασίες των αντίστοιχων συμμοριών (δεν αναφέρονται τα ατομικά ονόματα των φιγούρων).