Skateboard Mania

ωραιος ο μαγκας και τα μπλιστερακια ετσι για την αναμνηση ειδα την μηχανη του γκαζον αναμεσα ...........και την ψαχνω.αν την βρω την βρηκα ............
 
Ωραιες οι φωτο παιδιά. Τελικά είχα κι εγώ πολλά από αυτά αλλά δυστυχώς μου έμεινε μόνο η φιγούρα του πρώτου ποστ. Βλέπω και πάλι φιγούρες που είχα ξεχάσει τελείως και μου έρχονται αναμνήσεις που ήταν πριν κλειδωμένες στον εγκέφαλο.
 
θυμάμαι είχα κερδίσει μερικές φιγούρες skateboard mania αφού είχα συμπληρώσει ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα χαρτάκια.
 
Παίδες, κι εγώ τυχαία τα ανακάλυψα στο ebay ψάχνοντας κάτι άλλο, και φυσικά τα είδα με την αμερικάνικη ονομασία τους savage mondo blitzers. Σε ένα βιντεάκι που είδα στο youtube (σχετικό λινκ υπάρχει σε προηγούμενο πόστ), είδα την αμερικάνικη διαφήμιση και σε κάποιο σημείο λέει πως είναι 48 διαφορετικά κομμάτια για να συλλέξεις! Είχα κι εγώ πιτσιρικάς αλλά τώρα....πάνε!Αν τυχόν έχει κάποιος διπλά τριπλά κτλ και τα δίνει (όχι τσάμπα εννοείται) ας μου πει! Ήταν η αγαπημένη μου σειρά μετά τους εξωγήινους.....!
 
Να και η διαφήμιση

 
Imgema...Αψογος... :worship: :thumbup:
 
Ιmgema :bow: πωπω...τι μου θύμισες!!! Ψιλικοκό ουάου θυμάμαι είχα στείλει και λεφτά μέσα σε φάκελο στην εταιρεία τέλη του 80 (100 δρχ) για να μου στείλει κάτι νίντζα που ήθελα για τη συλλογή μου και όντως μου στείλανε!
 
Όποιος έχει σακουλάκια που του περισσεύουν παρακαλώ να με ενημερώσει... έχω πλήρη συλλογή αλλά όχι σακουλάκια και χαρτάκια (ένθετα).
 
Τελικά αν σε θέλει λίγο η τύχη....Κυριακή στο Μοναστηράκι, κι έχω πέσει με τα μούτρα σε μια στοίβα με παιχνίδια φιγούρες - μινιατούρες, μπας και βρω τίποτα ενδιαφέρον, και εκεί που έσκαβα τι βρίσκω; 4 κομμάτια από skateboard mania!!!!!!! Καταλαβαίνετε ότι χοροπήδαγα απ'τη χαρά μου και η χοντρή κυρία (μάλλον ρομα ήταν) με κοίταγε παράξενα! Μαζί με κάτι άλλες μινιατούρες σύνολο 1 ευρώ, ξεπενταριάστηκα!!! ;) :D
 
Ήταν στα σακουλάκια τους; Αν ναι, σου έχω μια δελεαστική πρόταση, κρατάω μάλιστα μόνο τα σακουλάκια... (PM) :p
 
εβρικα και εγω μαζι με τα αλλα και μερικες φιγουρες που ειχα --->

attachment.php
 
[edit] Greeklish [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλως ηρθες στην ρετρο παρεα μας. :)

Περνα και μια απο εδω για το επισημο καλωσορισμα! :)

Μια παρακληση μονο...μην γραφεις με greeklish,απαγορευεται απο τους κανονισμους
 
Εχω και εγω αρκετες απο αυτες.Θα βαλω φωτο οταν τις βρω.Παντως επισης σπανια ηταν και μια με ενα λυσσασμενο σκυλι.Τις εβαζα και εγω να συγκρουωνται μετωπικα.Οσο για τα κρουασαν,αν θυμαμαι καλα,βαζανε μια μινιατουρα μαζι με μια εξαδα κρουασαν και τα πιανανε ολα μεσα σε ενα πλαστικο δυχτακι
 
καλησπερα.φιλε αυτη τη φιγουρα που λες στα κρουασαν με το δυχτακι θυμασαι πως τα λεγανε?κατι χνουδωτα ηταν .θυμασαι πια μαρκα κρουασαν ηταν?τα ψαχνω σαν τρελος να βρω πληροφοριες για αυτα.
 
Καλησπερα φιλε μου.Τι εννοεις χνουδωτα?Η φιγουρα ηταν ενα σκυλι αγριο,θα βαλω φωτο με την πρωτη ευκαιρια.Παντως τα κρουασαν αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν ή τα Μολτο ή τα Τσιπιτος.Ο αδερφος μου λεει οτι το χρωμα τους απ'εξω ηταν κιτρινο,αλλα εγω θυμαμαι να ειναι μπλε.
 
τα μολτο πρεπει να ηταν γιατι και εγω μπλε τα θυμαμαι
 
02022013137.jpgοριστε και τα δικα μου :)
 
Παιδιά καλησπέρα. Ήμουν ένας από τους πολύ φανατικούς των συγκεκριμένων φιγούρων και μάλιστα έχω δική μου συλλογή αλλά και ο αδερφός μου, ο οποίος είναι και μεγαλύτερος από εμένα. Μου λείπουν ακόμα κάποια κομμάτια. Όποιος μπορεί, ας με βοηθήσει. [edit] Εκτός κανονισμών :) [edit].

27_smb_wedgyson.png
31_smb_gasattack.png
42_smb_flydout.png
43_smb_badapple.png
48_smb_hexbolt.png
02_smb_saladbartender.png
03_smb_gutterbrawl.png
05_smb_legup.png


02_smb_saladbartender.jpg

05_smb_legup.jpg

27_smb_wedgyson.jpg

31_smb_gasattack.jpg

42_smb_flydout.jpg

43_smb_badapple.jpg

48_smb_hexbolt.jpg

03_smb_gutterbrawl.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απ' οτι βλεπω εισαι Αθηνα,αρα αποκλειεται να μην

ξερεις το μεγαλυτερο πολυκαταστημα...Monastir MALL!!!! :D
 
Πίσω
Μπλουζα