Τί να πεις... όπως λένε κάποιοι στα σχόλια, και τα αρχικά Sonic μπορούσες να τα τελειώσεις μέσα σε πολύ λίγη ώρα, όμως έχουν μείνει κλασσικά και α-πο-λαυ-στι-κό-τα-τα μέχρι τα τώρα."I asked one of the developers at TGS, you know I was like, come on everybody just wants Sonic running, like whats up with the werehog? And he was like, well, heres the deal... he runs at this miles per hour, kilometers per hour, and he laid out all of the statistics on how fast this hedgehog goes, and he was like In order to make a game where Sonic is running and everybody enjoys the whole thing we'd have to design this many miles of level, and it was some ungodly number. And he's like and that would be like maybe a three hour game and I was like wow, well that kinda stinks and he's like yeah, so we gotta do this other stuff."
Gryzor είπε:Έπαιξα λίγο Unleashed το Σ/Κ. Δεν μπορώ να πω 'απογοητεύτηκα' γιατί έχω απογοητευτεί καιρό τώρα, αλλά η άποψή μου είναι ότι πρόκειται περί μετριότατου παιχνιδιού. Και, ναι μεν τα γραφικά της ελληνικής πρώτης πίστας είναι πανέμορφα και πολύ ζεστά, αλλά το gameplay...
...Άρα, μιλάμε για ένα αντιπροσωπευτικότατο Sonic, ποιο είναι το πρόβλημά σας???theoritikos είπε:Με αυτά που διαβάζω, μάλλον πρέπει να είναι μια ακόμα αρπαχτή για εμπορικό άρμεγμα του sonic.. recry:
Εχμ... sorry κιόλας, αλλά είναι σαν να λες π.χ. για κάποιο παιχνίδι ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφόρησε με ήρωα τον... Μπομπ Σφουγγαράκη!!!Wally είπε:Γιατι τετοια απαισιοδοξια?Ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε αλλο 3D Sonic που κυκλοφορησε σε XBOX/PS2/360.
Εντάξει, μετά από αυτό, μπορείς να αυτο-ban-αριστείς, να αυτο-εξοριστείς, να αυτο-κτονήσεις, τέλος πάντων... :xm:Wally είπε:Και να το πω κι αλλιως.Τα Action Stages του Unleashed (πχ το Apotos) ειναι πολυ καλυτερα απο τα "αντιστοιχα" του mario Galaxy!
Απλώς να τονίσω ότι ποστάρεις μόνο για να την "πεις" σε ότι έχει σχέση με την Sega. :takethat:Olorin είπε:Τέτοια ατάκα ούτε ο Maddog δεν θα την πέταγε... recry:
//Και μετά λέτε εμένα προκατειλημμένο... recry:
Νομίζω πως είσαι υπερβολικός... Πέρα από τον χαβαλέ και το (καλοπροαίρετο, πάντα) πείραγμα, έχω εκφράσει και ορισμένες σοβαρές απόψεις και κρίσεις, όπως το ότι π.χ. είναι δύσκολο να εξελιχθεί και να προσαρμοστεί στη σημερινή εποχή το gameplay του Sonic, με συνέπεια να βλέπουμε αυτά τα κάτω του μετρίου αποτελέσματα...Maddog είπε:Απλώς να τονίσω ότι ποστάρεις μόνο για να την "πεις" σε ότι έχει σχέση με την Sega. :takethat:
Έλα ρε συ, δεν έχω μιλήσει με καλά λόγια για το Dreamcast??? Πόσες φορές έχω πει/γράψει πως τη θεωρώ ως την πιο παρεξηγημένη/αδικοχαμένη κονσόλα??? Ή μήπως δεν έχω εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για παιχνίδια της SEGA (π.χ. Virtua Striker) ή ακόμα και της Sonic Team (NiGHTS)???Maddog είπε:Αν αυτό δεν θεωρείται προκατάληψη, τότε τι θεωρείται; Εγώ έχω γράψει και καλά λόγια, για το GBA πχ...
Δεν έχει πλάκα αν δεν έρχεστε κι εσύ με τον Wally για flames...Maddog είπε:Γιατί δεν δοκιμάζεις καλύτερα να αναζωογονήσεις κάπως το Nimbimbo section του site, το οποίο είναι σχεδόν κλινικά νεκρό;
Κάτι πάει στραβά με την αριθμητική σου, 2008-1991=17 χρόνια...Olorin είπε:ουδέποτε κατάλαβα γιατί απολάμβανε τόση δημοτικότητα, έστω κι αν αυτό κράτησε μόνο για 6-7 χρόνια...
Υπάρχει ακόμα Soni Team ;φαίνεται οτι στην Sonic Team δεν ξεχνούν
Έχεις δίκιο... Τα 6-7 χρόνια που είπα είναι πλεονασμός...Gryzor είπε:Κάτι πάει στραβά με την αριθμητική σου, 2008-1991=17 χρόνια...