ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!Wally είπε:μην ανησυχεις..θα ειμαστε πολλοι retromaniax εκει Εν καιρω θα κανονισουμε και τις λεπτομερειες...
Φήμες φίλε μου, μόνο φήμες !Joey είπε:... Epica (δεν έχω ιδέα, φήμες λένε οτι η τραγουδίστρια είναι Θεά...
Σωστός ο metal brother.... Οι εν λόγω άθλιοι, πλάκα πλάκα , είναι λόγος να μην πάς στην συναυλία καθόλουJoey είπε:4.Rhapsody of fire (power metal-λέμε τώρα- ή Ηοllywood metal οπως λένε κ οι ιδιοι)
δεν θέλω δικαιολογίες keeper... ακόμα κ δεμένο θα σε πάω στο live!(όχι που θα μου ξέφευγες...)keeper7k είπε:Σωστός ο metal brother.... Οι εν λόγω άθλιοι, πλάκα πλάκα , είναι λόγος να μην πάς στην συναυλία καθόλου Απο την άλλη, καλύτερα, για να φάνε κανα κράξιμο, να φύγουν και να μπούν πιο γρήγορα οι manowar
Απ' ότι βλέπω χορηγός θα είναι τα καταστήματα παιχνιδιών φαντασίας Κάϊσσα.ΔιελκυστίνδαΗ κάθε ομάδα (ανδρών ή γυναικών) αποτελείται από οκτώ άτομα! Οι αθλητές-κλειδιά της κάθε ομάδας είναι ο (η) αρχηγός, ο πρώτος στη σειρά και ο τελευταίος που τυλίγει (μια φορά) την άκρη του σχοινιού γύρω από τη μέση του, γι αυτό και αποκαλείται anchor (άγκυρα). Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα εκείνη που θα τραβήξει κατά τέσσερα μέτρα προς το μέρος της το κέντρο του σχοινιού, το οποίο πριν την έναρξη του αγώνα βρίσκεται ακριβώς πάνω από το σημείο εκκίνησης!
Τοίχος αναρρίχησης
Το γνωστό σε όλους μας τοίχος αναρρίχησης όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να φτάσει στη κορύφη του πατώντας πάνω στις ειδικές βοηθητικές λαβές όσο πιο γρήγορα μπορεί!
Παιχνίδια στρατηγικής
Στο χώρο του March Metal Day θα υπάρχουν επίσης παιχνίδια στρατηγικής με πολεμικό, κατά κύριο λόγο, θέμα!
Όλοι οι νικητές θα κερδίσουν μοναδικά δώρα όπως συλλεκτικά υπογεγραμμένα cds από τις μπάντες, δυνατότητα συνάντισης και φωτογράφισης με τις μπάντες και άλλα πολλά δώρα που θα σας αποκαλύψουμε σύντομα...μείνετε συντονισμένοι και δηλωστε συμμετοχή!
Το τι επιπεδου ηταν το Herz aus Stahl δυστυχως δεν μπορει να το ξερει καποιος εκτος αν γνωριζει απταιστα Γερμανικα.Αυτο που μετραει ειναι η προσπαθεια.Οπως και να'χει παντως,θα ειναι πωρωση!!Joey είπε:Μάγκες, Προσπαθήστε να το πάρετε ψύχραιμα...
Λοιπόν, οι manowar θα πουν ένα τραγούδι τους, στα Ελληνικά...
Ψηφίστε εδώ http://marchmetalday.gr/
Απ'ότι φαίνεται μαλλον warriors of the wold ή black wind fire and steel θα ακούσουμε, ας ελπίσουμε να είναι επιπέδου herz aus stauhl... για να δούμε.