Joey είπε:
:tease: :tease:
Απλά, σε αυτό το σημείο, θα πρέπει κι εγώ να ξεκαθαρίσω την στάση μου όσον αφορά την όλη αυτή βλακεία που ξεκίνησε απο την - κατα τα άλλα -
αγαπημένη μας μπάντα.
Τέτοιου τύπου
ανακοινώσεις, οι οποίες αποσκοπούν
αποκλειστικά στο να αποτελέσουν μοχλό πίεσης στον εκάστοτε διοργανωτή, απο ανθρωπους που τελικά δεν δίνουν δεκάρα για την αγωνία τον οπαδών, προσωπικά μόνο εμετό μπου προκαλούν. Δεν μπορείς να λέγεσαι μεγάλη μπάντα και να προφασίζεσαι αηδίες μόνο και μόνο για να φέρεις τα πράγματα εκει που θές. Οι
βεντετισμοί , είχα την εντύπωση πως δεν χωρούσαν στους Manowar (ειδικά αφότου είδα
- και γνώρισα - τον Ross The Boss), αλλα φαίνεται πως
διαψεύδομαι.
Μπάντες που διαλαλούν οτι
παίζουν για τον κόσμο τους και ταυτόχρονα έχουν σηκώσει την μύτη μέχρι τον θεό, δεν με ενδιαφέρουν πλέον. Θα μου πείτε
"όλα για τα λεφτά γίνονται" κλπ κλπ.... Κι εδώ είναι που θα σας διαψεύσω: Στην διάρκεια του έτους που μας άφησε, είδα 3 απο τις αγαπημένες μου μπάντες (
Heir Apparent, Attacker, Jag Panzer), και διαπίστωσα, μετά απο κουβέντες με αρμοδίους, οτι τα παλικάρια είχαν έρθει
είτε με ελάχιστα χρήματα (μόνο τα μεταφορικά τους)
είτε χωρίς καν αυτά (οι Attacker συγκεκριμένα ήρθαν και έπαιξαν για πάρτη μας - και για να διαφημίσουν το νέο τους Album).
Και όλα αυτά, αφορούν μπάντες
τεράστιου βεληνεκούς, οι οποίες όχι μόνο δεν το έπαιξαν
βεντέτες, αλλα δεν τους πείραξε που έδωσαν συναυλία σε 300 περίπου άτομα έκαστη (
και μάλιστα τα σπάσανε κιόλας ).
Αυτά τα ολίγα απο μένα και, σημειωτέον,
δεν θέλω να ξεκινήσω flame απο δώ και κάτω... Απλώς παρεθέτω την πάγια στάση μου απέναντι στις Metal μπάντες, θεωρώντας δεδομένο πως, ακόμα και εν έτει 2007, τα πράγματα σε αυτό τον χώρο είναι
true και δεν κινούνται (απαραίτητα) απο το χρήμα.
Είμαι λάθος? Είμαι ρομαντικός? Μπορεί .... αλλα έτσι μεγάλωσα, έτσι τους έμαθα, έτσι τους βλέπω ακόμα και - αν το θέλετε -
έτσι θέλω να τους θυμάμαι....