Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εισαι απο τους τυχερους.ΚΑΙ λιγοτερο στριμωξιδι εχει ΚΑΙ πιο ασφαλες μερος θα ειναι απο τον χωρο της συναυλιας...pooky είπε:Θα σας σκέφτομαι από τη "ζώνη" όπου και θα βρίσκομαι.
τι θές να πείς Τallman? έχω ακούσει κ απο άλλους οτι ο χώρος δεν ειναι κ ο καλύτερος για live! Μήπως είναι αυτός ο λόγος που ακύρωσαν?TallMan είπε:Εισαι απο τους τυχερους.ΚΑΙ λιγοτερο στριμωξιδι εχει ΚΑΙ πιο ασφαλες μερος θα ειναι απο τον χωρο της συναυλιας...![]()
καλά αυτός ο webmaster θυμήθηκε να μας κατεβάσει απο τα tour dates κ ξέχασε να κατεβάσει τo announcement που λέει οτι ακυρώνεται το live? Ελπίζω να είναι όντως έτσιAEON είπε:Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μίλησα με τον αδερφό του πρώην ιδιοκτήτη του fan club, τον Βασίλη τον Κύρκο και μιλά για 100% βεβαιότητα ότι λύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα και η παρεξήγηση με το Νέο Ρεύμα. Απλά ο webmaster του manowar.com είναι μέγας ύπνος...
Τι είπαμε βρε Τάκη...:animrolleyes:keeper7k είπε:Σας βλέπω να πηγαίνετε και να μην ξέρετε ακόμα αν θα παίξουν ή όχι :tease:
χμμ πολύ καλύτερα τώρα...keeper7k είπε:Μας βλέπω να πηγαίνουμε και να μην ξέρουμε ακόμα αν θα παίξουν ή όχι :tease:
:tease: :tease:Joey είπε:χμμ πολύ καλύτερα τώρα...![]()
![]()
![]()
Έχεις δίκιο, αλλα μου φαίνεται οτι τους πραγματικούς λόγους δεν θα τους μάθουμε ποτέStormwatch είπε:Keeper το σκεπτικο σου ειναι σωστο αλλα καλο θα ειναι να περιμενουμε να μαθουμε τους λογους που δημιουργηθηκε το προβλημα...