Sons of Odin [Manowar]

Να υποθεσω οτι σου αρεσε φιλε Alu... ;)

Εχει ακουστει πολυ γκρινια για το album (τα τρωτα του album ειναι οι πολλες απαγγελιες,εισαγωγες και οβερτουρες και ισως οτι Rhapsodιαζε λιγο) αλλα υπαρχουν καποιοι παραμετροι που πρεπει να λαβουμε υποψιν

α)ειναι concept που σημαινει πως υπαρχει μουσικος και στιχουργικος περιορισμος

β)δεν δικαιουμαστε να απαιτουμε ή να περιμενουμε ενα νεο Into Glory Ride

Ας αφησουμε τους γεροντοκορισμους και ας ευχαριστησουμε απλα τους Manowar που μας αποδεικνυουν οτι μπορουν εν ετει 2007 να βγαινουν true metal δισκοι!!

Περιμενω και το δικο σου review οπως και του Χρηστου...
 
Φίλε Wally σε ευχαριστώ που δείχνεις ενδιαφέρον και για τη δική μου άποψη.

Δυστυχώς όμως δε θα μπορούσα να γράψω κάποια κριτική γι’ αυτούς ή για κάποιο τους δίσκο. Θα το θεωρούσα αμαρτία στην κυριολεξία.

Δεν αισθάνομαι ευγνωμοσύνη σε άνθρωπο ή θεό, παρά μονάχα σ' αυτούς.

Τί θα μπορούσα επομένως να γράψω;

Τη μουσική αυτών αισθάνομαι οικογένεια και σπίτι μου.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι, πως απλά θεωρώ όλους τους δίσκους τους ισάξιους. Μπορεί να μην είναι σε άλλα αυτιά, αλλά σίγουρα στα δικά μου και κυρίως στην ψυχή μου, οι Manowar ό,τι και να βγάλουν θα μου ακούγεται απλά θεϊκό.

Έχω ξαναπεί πως η μουσική των Manowar είναι για τους οπαδούς τους και μόνο. Είναι μάταιος κόπος να προσπαθήσει να την ακούσει κάποιος άλλος και να την νιώσει. Πόσο μάλλον να κάνει κριτική.

Υ.Γ. Το Gods of War φυσικά το έχω λιώσει ακούγοντάς το ξανά και ξανά. Οι γείτονες θρηνούν...
 
Alucard σε έχω μέσα στην καρδιά μου...Οι manowar αποτελούν για εμένα ένα ιερό συγκρότημα στο οποίο πορεύτηκα πιστά στα τρυφερά και νεανικά μου χρόνια...Τραγουδώ ψιθυριστά στην σκοπιά το 96....Heart of steel.............και ένα δάκρυ κύλησε.Ουπσ κύλησε και τώρα.......+3 Αγαπητέ μου..Χμ που είναι το rep power μας?
 
Τα λόγια σου akmakas, το δυνατότερο rep power...
 
Συναγωνιστές, έχουμε ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ συμμετοχές από το φόρουμ, για την συναυλία ;

Το σκέφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρά να έρθω και εγώ !

( παρόλο που έχω "ξεμείνει" στην εποχή του The Triumph of Steel )
 
Eχετλαίε κανόνισε...χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά!
 
Overture to the Gods

Overture to the Gods (μέρος 1o)

Όταν ο Joey De Maio αρχικά εργαζόταν σαν τεχνικός μπάσου στους Black Sabbath δεν περίμενε ίσως ποτέ πως θα δημιουργούσε ένα heavy metal συγκρότημα με τους φανατικότερους οπαδούς στον κόσμο.

Σε κάποια όμως περιοδεία (όταν ο Dio αντικατέστησε τον Ozzy στα φωνητικά) γνωρίστηκε με τον Ross The Boss, όπου το συγκρότημα του δεύτερου (Shakin' Street) έπαιζε support στους Black Sabbath. Ναι ήταν σε αγγλικό έδαφος.

Το 1980 το συγκρότημα ολοκληρώνεται με τους Eric Adams στα φωνητικά (παλαιότερα στους Jade) και τον Donnie Hamzik. Η αρχή της δημιουργίας των Manowar.

Το 1982 κυκλοφορεί ο πρώτος ιερός δίσκος “Battle Hymns” με τη συνεργασία του καταξιωμένου σεναριογράφου και παραγωγού Orson Welles στην αφήγηση του κομματιού Dark Avenger. Το ομώνυμο κομμάτι του συγκροτήματος “Manowar” ανοίγει πάντα κάθε συναυλία τους και το Battle Hymn την κλείνει....

battle_hymns_cover.jpg


1983 και δεύτερο album για το συγκρότημα το “Into Glory Ride”. Drummer αυτή τη φορά ο Scott Columbus, όπου χρησιμοποιεί ένα ενισχυμένο drum kit από ανοξείδωτο ατσάλι καθώς τα συμβατικά δεν άντεχαν τη δύναμη με την οποία έπαιζε στις συναυλίες. Το single Defender με τη συνεργασία και πάλι του Orson Welles ηχογραφείται αλλά θα μπει σε διαφορετική εκτέλεση σε άλλο δίσκο 4 χρόνια μετά. Το συγκρότημα δημιουργεί το πρώτο του video clip για το κομμάτι “Gloves of Metal”.

into_glory_ride.jpg


1984 νέος δίσκος των Manowar το “Hail to England”. Το συγκρότημα αφιερώνει το κομμάτι “Army of the Immortals” στους οπαδούς του. Immortals πλέον θα καλούνται όλοι οι πραγματικοί οπαδοί των Manowar καθώς έτσι φαίνονται στα μάτια του συγκροτήματος λόγω της μεγάλης τους αφοσίωσης.

hail_to_england_cover.jpg


Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το “Sign of the Hammer”. Άλλος ένας δίσκος μνημείο για το group και γενικότερα για τη metal μουσική. Δεν υπάρχει οπαδός του metal πλέον που να μη γνωρίζει το δίσκο και τους Manowar.

sign_of_the_hammer_cover.jpg


1987 και πέμπτη κυκλοφορία για το συγκρότημα το “Fighting the World”. O Orson Welles επανέρχεται κι αφηγείται την ιστορία στην εισαγωγή του “Defender”. Το group πλέον κηρύσσει τον δικό του πόλεμο εναντίον αυτών που παίζουν ψευτο-metal και στηλιτεύουν το πραγματικό νόημα της μουσικής αυτής. Το δεύετρο video clip που γυρίζεται για τους Manowar θα είναι το “Blow Your Speakers”.

fighting_the_world.jpg


1989 και “Kings of Metal”. Είναι πλέον επίσημο και για μια πολύ μεγάλη μερίδα των οπαδών του heavy metal, οι Manowar είναι όντως οι βασιλιάδες και οι ηγέτες του είδους. Η φήμη των Manowar μεγαλώνει τόσο ώστε γίνονται πλέον γνωστοί και σε μη οπαδούς του είδους της metal μουσικής. Πολλές σημαίες διαφόρων χωρών υπάρχουν στο εξώφυλλο κι οπισθόφυλλο του δίσκου, μεταξύ των οποίων και η ελληνική. Οι σημαίες αυτές δείχνουν την προέλευση όλων των οπαδών του συγκροτήματος.

manowar_kings_of_metal.jpg
 
Φτιάξτε με φτιάξτε με!!!!!!!
 
Death to False metal

Into Glory Ride
 
Overture to the Gods

Overture to the Gods (μέρος 2ο)

Το κομμάτι “The Crown and the Ring” ήταν το πρώτο τραγούδι (για metal group) που ηχογραφήθηκε με τη βοήθεια της ορχήστρας (αποτελούμενη από 100 μέλη) του καθεδρικού ναού του Αγ. Παύλου στο Birmingham.

To group συνήθιζε να υπογράφει με αίμα τα συμβόλαια με τις δισκογραφικές εταιρείες, ως σύμβολο πίστης για την αμοιβαία τήρησή του. Πολλές από τις δισκογραφικές εταιρείες όμως ποτέ δεν τα τηρούσαν. Αργότερα θα έρθει η εποχή όπου οι Manowar θα δημιουργήσουν τη δική τους.

b_manowar.jpg


Το 1989 ο Ross the Boss εγκαταλείπει το group και τη θέση του παίρνει ο David Shankle αφού επιλέχθηκε ανάμεσα από 150!!!! περίπου κιθαρίστες.

Το 1992 ο Rhino αντικαθιστά τον drummer Scott Columbus όπου αναγκάζεται να εγκαταλείψει το group (για λίγο καιρό) λόγω ασθένειας του γιου του.

Το 1992 επίσης ηχογραφείται το album “The Triumph of Steel” όπου υπάρχουν αναφορές στην ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα στον Αχιλλέα και την εκστρατεία κατά της Τροίας, σκορπίζοντας ενθουσιαμό στους Έλληνες οπαδούς. Το τραγούδι αυτό είναι το “Achilles Agony and Ecstasy in Eight Parts”.

the_triumph_of_steel.jpg


Την ίδια χρονιά οι Manowar έρχονται για την πρώτη συναυλία τους, στην Ελλάδα, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η προσμονή των οπαδών είναι μεγάλη και πολλοί από αυτούς πηγαίνουν να τους υποδεχτούν στο αεροδρόμιο με πανό και τραγουδώντας στίχους από τα albums τους. Η κρατική τηλεόραση ΕΤ1 στο δελτίο ειδήσεων μεταδίδει πλάνα από την άφιξή τους, δείχνοντας τον Joey De Maio να περπατά με μαύρα γυαλιά τους διαδρόμους του Ελληνικού και τους οπαδούς να τον επευφημούν.

15.000 οπαδοί κατακλύζουν το στάδιο για την πρώτη εμφάνιση των Manowar στην Ελλάδα.

Το 1993 κυκλοφορεί το πρώτο τους box-set με τίτλο “Secrets of Steel”, όπου περιέχει εκτός από μια video-κασέτα και τα Into Glory Ride και Hail to England όπου αυτή τη φορά περιέχονται οι στίχοι των κομματιών στα booklets.

boxset.jpg


Το 1994 στο Hanover της Γερμανίας με την τεράστια βοήθεια του τεχνικού τους manager John "Dawk" Stillwell, οι Manowar καταγράφονται στο βιβλίο Guiness και στην ιστορία, σαν το δυνατότερο συγκρότημα όλων των εποχών, παίζοντας τόσο δυνατά ώστε η ένταση των ενισχυτών έφτασε τα 129.5 decibels. 10 τόνοι ενισχυτών και ηχείων χρησιμοποιήθηκαν γι’ αυτό το εγχείρημα.

Στη Ρωσία ψηφίζονται σαν το group που θα ήθελαν να δουν live περισσότερο οι Ρώσοι, υπερνικώντας σε ψήφους ακόμη και τους Michael Jackson και Beatles.

Τον Απρίλιο του 1994 οι Manowar επιστρέφουν στην Ελλάδα δίνοντας συνολικά 4 συναυλίες. Μία στη Θεσσαλονίκη και τρεις στην Αθήνα στο club Αγκάθι. Και πάλι οι οπαδοί περίμεναν ανυπόμονα στο αεροδρόμιο για την άφιξή τους.

Μαζί με το group έρχεται και η Vanessa Warwick από το Headbangers’ Ball, για να προλογίζει την έναρξη της κάθε συναυλίας.

Στις 2 Απριλίου επισκέπτονται ξανά τον ιερό βράχο της Ακρόπολης με τα κρατικά κανάλια και τους οπαδούς και πάλι να τους ακολουθούν.

24.jpg


Εδώ μπορείτε να δείτε κάποια πλάνα από την συνέντευξη τύπου από την πρώτη τους άφιξη και live το Blood of my Enemies στο Αγκάθι.

Την ίδια χρονιά ο David Shankle αποχωρεί από το group για να συνεχίσει τις σπουδές του στην κλασσική κιθάρα και τον αντικαθιστά ο Karl Logan όπου η πρώτη γνωριμία του με τον De Maio παραλίγο να καταλήξει σε ατύχημα, καθώς όπως αναφέρεται λίγο έλειψε να τον χτυπήσει κατά λάθος με τη μηχανή του.

Μετά από ένα διάστημα τεσσάρων ετών οι Manowar επιστρέφουν το 1996 με το “Louder Than Hell” .

Για πρώτη φορά υπάρχει σε δίσκο των Manowar instrumental κομμάτι “Today is a Good Day to Die” καθώς και solo κιθάρας “My spirit lives on” από τον Karl Logan.

Το group δημιουργεί το τρίτο του video-clip για το τραγούδι “Return of the Warlord”. Το

. Οι μηχανές Harley είναι πλέον ένα από τα νέα σύμβολα των Manowar.

Louder%20Than%20Hell.jpg
 
:worship: :worship:...Μεγάλε... :worship: :worship:

Καταπληκτικό review!!!!
 
AEON είπε:
Eχετλαίε κανόνισε...χωρίς εσένα δεν πάω πουθενά!
Προεδράρα, μολις πάρω το μαγικό χαρτάκι στο χέρι μου, θα σε ενημερώσω !!!
 
Overture to the Gods

Overture to the Gods (μέρος 3ο)

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω τα καλά λόγια σας για τα τελευταία posts για τους Ήρωες μου/μας.

Συνεχιζοντας...

1997 κι έρχεται η ώρα για το πρώτο live album του group. Ήταν πλέον καιρός μιας και τα live bootlegs κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα στην αγορά. Το live album περιλαμβάνει 2 CD, έχει τον τίτλο “Hell on Wheels” και περιλαμβάνει live κομμάτια από διάφορες χώρες (Ιταλία, Ισπανία, Βραζιλία, Αργεντινή κ.α.) απ’ όλη τους την καριέρα.

hell_on_wheels.jpg


Το 1999 κυκλοφορεί και το δεύτερο επίσημο live album των Manowar με τίτλο “Hell on Stage” επίσης σε 2 CD. Το track list αυτή τη φορά είναι φυσικά διαφορετικό από αυτό του προηγούμενου live δίσκου. Οι χώρες που είχαν την τιμητική τους αυτή τη φορά είναι οι: Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Πορτογαλία κ.α.

manowar-hell.jpg


Στο μεσοδιάστημα πολλές συλλογές που αφορούσαν το συγκρότημα κυκλοφόρησαν. Άλλες είχαν την έγκριση των Manowar, άλλες όχι. Η πραγματική άλλωστε μαγεία της μουσικής τους, κρυβόταν πάντοτε σε όλα τους τα τραγούδια και όχι μόνο στις συλλογές.

Ενδεικτικά και μόνο μπορούν να αναφερθούν οι εξής συλλογές “The Hell of Steel” (1994), “Anthology” (1997), “The Kingdom of Steel” (1998), “Steel Warriors” (1999).

Στις 12 Ιουλίου του 1999 οι Manowar είναι και πάλι σε ελληνικά χώματα για να παίξουν, σαν Headliners βεβαίως, στο Rockwave Festival στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά δίπλα στο ελληνικό, μαζί με τους Mercyful Fate, Imnortal, Rotting Christ και άλλα συγκροτήματα. Η Αθήνα υποκλίνεται και πάλι στους βασιλιάδες του metal.

Το 2001 κυκλοφορούν σε VHS και αργότερα και σε DVD, οι live εμφανίσεις τους, με τον τίτλο “Hell on Earth Part. 1” από την ομώνυμη περιοδεία τους. Περιλαμβάνονται live πολλές εκτελέσεις κομματιών αλλά και back stage σκηνές.

hellonearth.jpg


Το 2002 ακολουθεί το 2ο διπλό αυτή τη φορά DVD τους, με τίτλο “Fire and Blood”. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τη συνέχεια της περιοδείας του “Hell on Earth”, και το δεύτερο DVD ολόκληρη τη συναυλία τους στο Sao Paulo της Βραζιλίας. Τη συγκεκριμένη συναυλία παρακολούθησαν πάνω από 30.000 οπαδοί.

manowar-fire-and-blood.jpg


Λίγο μετά το 2002 βγαίνει στην αγορά το mini-EP “Dawn of Battle” που περιλαμβάνει τα τραγούδια “The Dawn of Battle”, “I Believe” και “Call to Arms”

ManowarDawnofBattle.jpg


Ιούνιος 2002

Οι Manowar κυκλοφορούν τον 9ο τους studio δίσκο, με τίτλο “Warriors of the World” αναφερόμενοι γι΄ άλλη μια φορά στους οπαδούς τους. Το album περιλαμβάνει 2 διασκευές. Το “Nessun Dorma” από την όπερα του Puccini, “Turandot”, και το “An American Trilogy” όπου αρχικά είχε γίνει γνωστό από την ερμηνεία του Elvis Presley. Το group γυρίζει το 4ο video clip του για το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου.

Warriors%20Of%20The%20World.jpg


Το 2003 κυκλοφορεί το τρίτο σε σειρά διπλό DVD τους, με τίτλο “Hell on Earth Part 3”. Αυτή τη φορά οι οπαδοί μπορούσαν να απολαύσουν το video και σε ηχοσύστημα 5.1 για πρώτη φορά από metal group. Υπεύθυνος για το dvd αυτό ήταν ο Neil Johnson, παλαιός fan του συγκροτήματος και ο ίδιος. Για τη λήψη των συναυλιών τους χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 60!!! κάμερες.

manowar_hellonearthpart3.jpg
 
Alucard, είσαι άψογος !
 
Μπράβο Alucard πολύ ωραίο το αφιερωματάκι! 4 Απριλίου θα γινεί απλά, χαμός!!
 
Overture to the Gods

Overture to the Gods (μέρος 4ο)

Από το 2003 οι Manowar διαθέτουν τη δική τους δισκογραφική εταιρεία (Magic Circle Music) ελέγχοντας και διευθύνοντας την πλήρως κι έχοντας καταξιωμένα ονόματα στη metal σκηνή να ανήκουν σε αυτούς, όπως οι Rhapsody of Fire.

Το 4ο κατά σειρά DVD των Manowar “Hell on Earth Part 4” κυκλοφορεί μέσα στο 2005 παρουσιάζοντας στο πρώτο dvd live εκτελέσεις κομματιών, στο 2ο back scenes και τηλεοπτικές παρουσιάσεις και στο 3ο CD τις εκτελέσεις των κομματιών “The Ascension” και “King of Kings” από τον αναμενόμενο 10ο δίσκο τους.

manowar.jpg


2006 και 5ο dvd για τους Manowar το “Absolute Power” από το Eartrhshaker Festival στη Γερμανία το 2005. Περισσότεροι από 35.000 οπαδοί παρακολουθούν τη συναυλία, δημιουργώντας μια από τις καλύτερες live εμφανίσεις που έχει δώσει ποτέ το group. Το 2ο dvd περιλαμβάνει το παγκόσμιο fan convention με συμμετοχή οπαδών από κάθε άκρη του κόσμου. Αυστραλία, Καναδά, Ιαπωνία, Ευρώπη κι εμφανή συμμετοχή από αρκετούς Έλληνες αφού πολλές φορές η σημαία μας φαίνεται να ανεμίζει συχνότατα τόσο κατά τη διάρκεια της συναυλίας όσο και κατά τη διάρκεια του convention.

manowar_absolute_power.jpg


Στις 26 Φεβρουαρίου 2007 κυκλοφορεί στην Ευρώπη το 10ο τους album “Gods of War” όπου αναφέρεται στη νορβηγική μυθολογία κι εξυμνείται ο θεός Odin. Για πρώτη φορά σε album των Manowar υπάρχουν τόσα τραγούδια (16).Την καλλιτεχνική επιμέλεια του εξώφυλλου γι’ άλλη μια φορά αναλαμβάνει ο Ken Kelly. Άλλη μια καταπληκτική δουλειά.

Οι Manowar είναι και πάλι εδώ και οι οπαδοί τους γι’ άλλη μια φορά δίπλα τους να τους στηρίξουν για όσα συνεχίζουν να τους προσφέρουν. Πλέον η μουσική γράφεται από το συγκρότημα γι΄ αυτούς. Μια σχέση που δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι.

Για όσους γνωρίζουν για πρώτη φορά τους Manowar, το κάλεσμα θα είναι δύσκολο (όπως ήταν πάντοτε άλλωστε) να συνειδητοποιηθεί, αλλά η «μουσική Valhalla» που θα περιμένει τον κάθε οπαδό αξίζει την κάθε προσπάθεια.



Συμμετοχή στο album προλογίζοντας κάποια τραγούδια, έχει και ο γνωστός ηθοποιός Christopher Lee.

2005-03-07.jpg


Το group

Joey De Maio

Μπασίστας γεννημένος στο Auburn στη Νέα Υόρκη Αμερικανο-Ιταλικής καταγωγής είναι ο ιδρυτής, αρχηγός και ψυχή του group. Μεγαλύτερή του επιρροή ο κλασσικός συνθέτης Wagner.

Eric Adams

Ο τραγουδιστής τους group Eric Adams έγινε γνωστός από το εύρος της φωνής του και από την ικανότητά του να κρατάει μια συγκεκριμένη νότα για πάνω από 40 δευτερόλεπτα στις συναυλίες. Μεγαλύτερη επιρροή όπως έχει πει ο ίδιος είναι ο Ian Gillan των Deep Purple. Μεγάλη του αγάπη το κυνήγι με τόξο. Μόλις πρόσφατα έβγαλε το πρώτο dvd αφιερωμένο στο αγαπημένο του hobby.

Scott Colombus

Αρχικά ο Colombus εργαζόταν σε μια μεταλλουργία παραγωγής αλουμινίου. Στη συνέχεια η αγάπη του για τα τύμπανα τον μετέτρεψαν σε ένα από του πιο καταξιωμένους και γνωστούς drummer στο metal.

Karl Logan

Τρίτος κιθαρίστας των Manowar (από το 1992). Διαφορετικό στυλ παιξίματος και πιο σύγχρονο σε σχέση με τον παλαιότερο Ross the Boss.

Ross the Boss (Ross Friedman) http://www.ross-the-boss.com/

Πρώτος κιθαρίστας των Manowar γεννημένος στο Bronx υπήρξε μέλος των Manowar από το 1980 μέχρι το 1988. Ξεκίνησε παίζοντας βιολί αλλά στη συνέχεια η κιθάρα υπήρξε η μεγάλη του αγάπη.

David Shankle

Μετά από τη συνεργασία του με τους Manowar, συνεχίζει να παίζει το δικό του group David Shankle`s group. Πριν την συνεργασία του με το group είχε γνωριστεί με τον Eric Adams και Joey De Maio στις ηχογραφήσεις του Kings of Metal.

Rhino (Kenny Earl Edwards)

drummer των Manowar από το1992 μέχρι το1995.

Ηχογράφησε μαζί τους ένα δίσκο (Triumph of Steel).

Donny Hamzik

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, πολωνικής καταγωγής, υπήρξε ο πρώτος drummer των Manowar. Παρέμεινε μέχρι το 1982 ηχογραφώντας μαζί τους το “Battle Hymns”.

Εδώ τελειώνει η δική μου «προσέγγιση» προς τους Manowar.

Ευχαριστώ πολύ όσους διάβασαν τα παραπάνω posts.

Περιμένοντας την άφιξή τους και πάλι στις 4 Απριλίου, ξέρω πως έχω κάτι σημαντικό να περιμένω από τη ζωή μου και πάλι. Κάτι που θα μου δώσει δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι γι’ αυτά που πιστεύω και θεωρώ σωστά.

Σίγουρα αυτά που πρεσβεύει το συγκεκριμένο συγκρότημα δεν είναι ο «συμβατικός» τρόπος ζωής των ανθρώπων.

Είναι η προσπάθεια να περνάς καλά στη ζωή σου, να ζεις με τιμή και αξιοπρέπεια και να είσαι διατεθειμένος ακόμη και να πεθάνεις για τις αξίες σου.

Να γίνεις θυσία στο όνειρό σου.

Ας είναι οι Manowar και η μουσική τους, οδηγός δικός μου και όλων όσων πιστεύουν σε αυτήν την προσπάθεια.....
 
Αlucard είναι από τις λίγες φορές που χαίρομαι όταν με προλαβαίνουν :D . Αν δε σε πειράζει θα το μεταφέρω σε λίγο καιρό σε ξεχωριστή ενότητα για να μη 'θαφτεί' στην αφάνεια μέσα σε ένα μεγάλο thread (θα μπουν σιγά σιγά tributes σε όλα τα κλασσικά συγκροτήματα των 80s) με μερικές διορθωσούλες και προσθήκες.

Πάντως η φωτογραφία του Christopher Lee μπροστά από το λογότυπο είναι όλα τα λεφτά!
 
Παίδες, σκοπεύω μετά τις 15 του μήνα (που θα έχω ζεστό μετρητό), να πάρω εισητήριο.

Μόνο που δεν έχω παρεά για το συγκεκριμένο θέαμα, και ευλεπιστώ να κολλήσω παρασιτικά σε τίποτα συνφορουμίτες.

Υπάρχουν εθελοντές να με "παίξουν" και εμένα ;;;
 
Πίσω
Μπλουζα