Spectrum disk drive 3.5'' !!!

Υπάρχει κάποιος αθεόφοβος εδώ μέσα που το περιμένει εδώ και πολύ καιρό. Οχι ακριβώς αυτό, αλλά ένα πιο εξελιγμένο που δέχεται και σκληρό δίσκο, ενω αυτό που έβαλες δέχεται μόνο CF. Εάν το σκέφτεσαι, κρατήσου καλύτερα και πάρε αυτό με το σκληρό δίσκο. Ειναι ακριβώς στο ίδιο κόστος και μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 
ΠΑΡΩΝ !!!

NEIN... όκι αυτό..... αυτό είναι μάπα......

Δεν είναι μόνο θέμα του να έχεις ταυτόχρονα επάνω σκληρό δίσκο αλλά είναι και υπόθεση των 5 firmwares ταυτόχρονα που παίρνει το καινούργιο.

Εγώ έχω παραγγείλει από εδώ αλλά τα χριστούγεννα και αν θα το έχω..

http://www.rwapsoftware.co.uk/spectrum/spectrum_storage.html

και ψήνει, και τηγανίζει, και μαγειρεύει....

Για να δώ σε τι θέση είμαι ακόμα στη λίστα αναμονής....

http://www.rwapsoftware.co.uk/spectrum/divide_ordertracking.html

OH MON DIEU... θέση 43... καλά κρασά.
 
Και δε με λες, για να'χω καλό ρώτημα, πόσες 60άδες παραγγελιών υπάρχουν; :D

Λεω μπας και βαλω κι εγώ καμια και όποτε μου έρθει. Αλλωστε το 128Κ το έχασα, οπότε κατά τα Χριστούγεννα (και αν) με βλεπω να παίρνω άλλο.
 
Rygar είπε:
Και δε με λες, για να'χω καλό ρώτημα, πόσες 60άδες παραγγελιών υπάρχουν; :D
Λεω μπας και βαλω κι εγώ καμια και όποτε μου έρθει. Αλλωστε το 128Κ το έχασα, οπότε κατά τα Χριστούγεννα (και αν) με βλεπω να παίρνω άλλο.
Εγώ θα έλεγα να περιμένεις να δούμ επως θα είναι το δικό μου και μετά παραγγέλνεις, τι στα κομμάτια, θα έχει επιταχυνθεί η διαδικασία μέχρι τότε.

Άσε που πρέπει να ΠΡΟπληρώσεις τη στιγμή που κάνεις την παραγγελεία. Εγώ για να καταλάβεις το πλήρωσα το Μάϊο.
 
Anemos είπε:
Παιδιά βρήκα αυτό εδώ στο ebay.: http://cgi.ebay.co.uk/divIDE-CF-interface-for-ZX-Spectrum-CompactFlash-NEW_W0QQitemZ130151921138QQihZ003QQcategoryZ50223QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItemτο έχει κάποιος να πει αν δουλευει καλά,και αν είναι συμβατό με όλα τα games αλλα και με προγράμματα spectrum?

thanks
Το έχω εδώ και 3 εβδομάδες περίπου το συγκεκριμένο divIDE. Πιστεύω πως με το FATware 0.12 its pathetic. Από τα υπόλοιπα firmware to DEMFIR λέει κάτι αλλά πιστεύω πως όποια έκδοση του interface (απλή ή plus) και αν πάρεις το ESXDOS θα είναι αυτό που θα αξίζει να χρησιμοποιήσεις μαζί τους όταν ολοκληρωθεί. Beta έκδοση μπορώ να βρω. Επείδη έχω στην κατοχή μου Disciple,Discovery 1 και ΜΒ02+ και +3 με 3.5'' drive κατέληξα πως στα divIDE/+ αν και ασύμβατα με πολλούς (πολλούς) τίτλους (games,demos) σε σχέση με το MB02+ αξίζουν να δουλευτούν με το ESXDOS αφού θα μπορείς να τρέχεις κανονικά (χωρίς μετρατροπές κώδικα) λογισμικό από TRD δισκέττες (ανατολικού μπλοκ). Πριν από καιρό ένας TRD emulator είχε ξεκινήσει να γράφεται για το MB02+ με την ονομασία KGΒ από ότι έμαθα ο κώδικας του θα χρησιμιποιηθεί μέσα στο ESXDOS.

Επίσης, προσοχή σε όλους θέλουν να αγοράσουν πράγματα από την SINTECH ο τύπος προσπαθεί να βγάλει από την μίγα...ξύδι ιδιαίτερη προσοχή στα μεταφορικά.

Ελπίζω να διαβάζονται τα προηγούμενα τα έγραψα βιαστηκά...

Τα λέμε

P.S. http://esxdos.org/
 
Anestis για πες, με τα ΤΑP καταλαβαίνω να υπάρχουν ασυμβατότητες, με τα z80 αρχεία λογικά δεν πρέπει να υπάρχουν. Είναι έτσι?
 
Ξέρετε ότι έιχε κυκλοφορήσει απο ανεξάρτητη εταιρεία οδηγός δισκέτας για spectrum 3.5 ιντσών? Επιτέλους τα παιχνίδια έτρεχαν ταχύτατα!!! Όνειρό μου η απόκτησή του με παραγγελία απο εξωτερικό αλλα δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ! Η γνώση αυτού του προιόντος οφείλεται στον μεγαλύτερο πειρατή αλλα και πολυ καλό προγραμματιστή Θοδωρή Δεβελέγγα (Theo Devil) που είχε δημιουργήσει μέχρι και παιχνίδια στον ΖΧ! Η αγγελία του στο PIXEL υπήρχε πάντοτε, ανελλιπώς κάθε μήνα.

Έτσι για να θυμηθούμε...

 
Πίσω
Μπλουζα