Το είδα το είδα!!!
Πωπω! Ανατρίχιασα... όπως και τότε που είχα δεί το πρώτο επεισόδιο στην τηλεόραση!
Ειδικά την στιγμή που το Γιαμάτο, σηκώνεται μέσα από τις πέτρες και τα χώματα... πολύ δυνατή σκηνή!
Γενικά η ταινία έχει τα καλά της, αλλά έχει και τα άσχημά της...
Για παράδειγμα... θυμίζει κάτι από την ταινία του... Νιλς Χόλγκερσον, οπου μέσα σε μία ταινία, στρίμωξαν μία ολόκληρη σειρά... ε...κάπως έτσι είναι και εδώ!
Για τους λάτρεις όμως των Star Blazers (όπως είμαι και εγώ), είναι ένα must!!!
Δεν θέλω να πώ πολλά για την ταινία, για να μην την "σπάσω" σε αυτούς που θέλουν να την δούν, πρέπει όμως να πώ πως τα εφέ και το στόρυ είναι πολύ καλά.Στα αρνητικά είναι το οτι δεν δείχνει καθόλου τι γίνεται μέσα στα σκάφη των κακών,καθώς και οτι αυτοί δεν είναι ανθρωπόμορφοι όπως ήταν στο κινούμενο σχέδιο. Επίσης από την μέση του έργου και μετά, διαφοροποιείται πολύ από την σειρά,χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Το τέλος είναι τελείως διαφορετικό και αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά... Οι ηθοποιοί, για Ιάπωνες, καλοί είναι... Η Γιούκι είναι κούκλα :flower: για όποιον του αρέσουν οι Ασιάτισσες.
Γενικά, πέρασα 2 ώρες και 15 λεπτά περίπου, βλέποντας μία πολύ ευχάριστη ταινία, που ξύπνησε πολλές πολλές αναμνήσεις...