Star Wars - Η συλλογή μου

Οι φωτο στα χιονια ολα τα λεφτα!!!! :worship:

Το AT-AT τελικα ειναι τεραστιο.... :eek:

Thanks for sharing!!! :thanx2:
 
Απίστευτη η συλλογή σου.Συγχαρητήρια...
 
Συνέχεια με τη "μοτοσυκλέτα" του Darth Maul, τη Bloodfin Speeder Bike, η οποία στο κιβώτιο πίσω από τη σέλα κρύβει τη σφαίρα-κατάσκοπο που στέλνεται για να εντοπίσει τους στόχους. Εκτινάσσεται με ελατήριο μόλις ανοιχτεί το καπάκι. Επίσης ένας Geonosian Warrior που βγαίνει από το κουκούλι-σπίτι του. Τέλος ο δικέφαλος εκφωνητής των αγώνων Podracer στον Tatooine, ο Fode & Beed της φυλής των Troigs, ο Darth Vader σε ποιοτική έκδοση και ένα ραντάρ από τον Hoth.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg
 
Όλα υπέροχα το ΑΤ-ΑΤ όμως είναι όλα τα λεφτα,και παλι μπράβο φιλε μου.................
 
Μεγάλο όχημα (σε σημείο που να μην το βαστάνε καλά τα 6 του κινούμενα "πόδια" είναι και το όχημα ΑΤ-ΤΕ (All Terrain Tactical Enforcer) από το Επεισόδιο ΙΙ. Στην ταινία είναι προορισμένο για μεταφορά κλώνων στο πεδίο της μάχης. Το μοντέλο έχει ηλεκτρονικούς ήχους, εξαπολύει βλήματα, έχει κινούμενα (αρθρωτά) σκέλη και πάρα πολλούς χώρους για κλώνους. Είναι τεράστιο και γίνεται ακόμη πιό μεγάλο όταν ανοίξουν οι ράμπες ή οι πλαινές θυρίδες για την αποβίβαση των στρατιωτών. Το έχω διαμορφώσει σαν διόραμα με τους κλώνους να αποβιβάζονται. Χρειάστηκε να προμηθευτώ πολλούς για να το γεμίσω κάπως.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg
 
Πολύ απλα ΥΠΕΡΟΧΟ,μπράβο φιλε μου...................
 
Ένα άλλο όχημα επικών διαστάσεων, και στο φιλμ και σαν μοντέλο, είναι το HAVw A6 JuggernautClone Turbo Tank, όπου HAV = heavy assault vehicle. Είναι γεμάτο από θυρίδες, κανόνια και έχει ηλεκτρονικούς ήχους. Κλώνους να έχει κανείς να τους βάζει μέσα για διόραμα..... Εμφανίσθηκε στο Επεισόδιο ΙΙ.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
 
Πολύ μεγάλο είναι επίσης και το Χ-Wing, σε σημείο που ξεδιπλώνει λαβή από το κάτω του μέρος για να το κρατήσει κανείς στα χέρια. Έχει 15 ηλεκτρονικούς ήχους και φράσεις από την ταινία (π.χ. του R2D2, ήχους-φώτα του κινητήρα, βολές, συνομιλίες για τη "δύναμη" και πολλά άλλα) που ενεργοποιούνται με κουμπιά. Με μοχλούς ανοίγουν τα φτερά στη θέση Χ, ενεργοποιείται το ανακλινόμενο σύστημα προσγείωσης, κινείται η κεφαλή του R2D2 (ενώ μιλάει και αναβοσβύνει το κόκκινο φωτάκι του), μπαίνει το σκοπευτικό μπροστά στο πρόσωπο του πιλότου Luke (φαίνεται πίσω από την καλύπτρα) και αμέσως μετά ανάβει φωτάκι και ακούγεται η φωνή του Obi-Wan για τη δύναμη, εξαπολύονται βλήματα κλπ. Είναι ένα από τα καλλίτερα εξοπλισμένα μοντέλα.

Στη φωτογραφία στήθηκε σε μορφή διοράματος με τη στήλη του service και τα κλειδιά επισκευής, Το σωλήνα τροφοδοσίας, το ρομπότ επίγειας υποστήριξης και μερικούς επαναστάτες-πιλότους διαφόρων..... μορφών και προελεύσεων.

1.jpg

2.jpg
 
Το Federation Droid Fighter είναι τμήμα του κιτ του μεγάλου Royal Starship (βλ. προηγούμενες παρουσιάσεις) με το οποίο είναι σε κλιμακα, μια και στην ταινία του επιτέθηκαν. Παράλληλα, αποτελεί τον τηλεχειρισμό με διάφορα κουμπιά στη σκανδάλη για τους ηλεκτρονικούς ήχους του Royal Starship, καθώς επίσης την ενεργοποίηση της "έκρηξης" στο φτερό του, όπου φεύγουν κομμάτια (τα οποία διορθώνει το κόκκινο Astromech Droid).

Στη συνέχεια το Radiant VII που μεταφέρει στην αρχή του Επεισοδίου Ι τους Jedi Obi-Wan και Qui Gon για συνομιλίες.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg
 
Και 39 σκάφη από τα μεταλλικά της De Agostini. Είναι σε διάφορες κλίμακες -καθότι μικρά- και σχετικά καλά σε ποιότητα. Θα συνεχίσω μετά την ανασκαφή στη δύσκολη αποθήκη όπου καταχωνιάσθηκαν 2 κούτες με διάφορα από Star Wars. Ελπίζω σύντομα.........

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg
 
Τα εχω κι εγω όλα αυτά τα μεταλικα. Είναι τελεια εκτος του ότι μας θυμίζουν τα prequels. Εχω και το Falcon σε μεγαλο, 1 μετρο διαμετρο περιπου.
 
Πίσω
Μπλουζα