Star Wars

Συνεντευξη περι STAR WARS με ενα "δικος μας παιδι"..... :D

May The Force be with you....Xρησταρα!!!!
h1507.gif
"]
h1507.gif
[/url]
 
Έβγαλα και ρετρό άλμπουμ Panini χεχεχε... ;) :cool:
 
Παρότι δεν ήμουν Star Wars fan, και η μόνη μου επαφή ήταν με τη 2η ταινία στο σινεμά (το 2, όχι το 5) που με είχε αγγαρέψει φίλος που έψαχνε παρέα για να το δει, είπα να πάω στο 7, μιας και άλλος φίλος έψαχνε παρέα για να το δει. Φυσικά έκανα και την ανάλογη προετοιμασία, βλέποντας τα 4-5-6-1-2-3 σε 2 1/2 μέρες, και κατάφερα να είμαι διαβασμένος στην πρεμιέρα (είχε κλείσει για 24/12).

Η ταινία ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Δε θα την έλεγα άριστη, δε μπορεί να ξεπεράσει τα πρώτα Star Wars, άλλα είναι κλάσης ανώτερη από την τριλογία 1-2-3. Πιστεύω ότι η Disney όχι απλά φέρθηκε με σεβασμό στα 4-5-6, αλλά επιδίωξε αυτή η σύνδεση, μιας και το 7 αποτελεί φυσική συνέχεια, να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη, με τις ανάλογες αναφορές. Δε θα πω περισσότερα, γιατί και η παραμικρή αναφορά μπορεί να γίνει spoiler, απλά θα πω ότι είχε αρκετές εκπλήξεις και η αντίδραση του κόσμου ήταν θετικότατη και διάχυτη (δεν εννοώ βαβούρα, αλλά άκουγες τα γέλια, την έκπληξη και κάποια σποραδικά σχόλια).

Όχι απλά αξίζει τα λεφτά της, αλλά για τους φαν του είδους είναι must see!

Wally είπε:
Ισως να την ξαναδω και αλλου για να δω τι ψαρια πιανει το Dolby Atmos
[ελαφρώς off topic] Αν πας στον Ατμό, γράψε ένα σχόλιο. Είχα δει το Hunger Games Mockingjay part 2, αλλά εκτός από το διαφημιστικό τρέιλερ της Dolby, που είναι όντως ψαρωτικό, δεν καταλάβαμε διαφορά στην ταινία. Σαν μια κανονική Dolby Surround προβολή μας φάνηκε, ανάξιας για παραπάνω κόστος στο εισιτήριο (πάει στα 9,5 ευρώ, όσο το 3D). Βέβαια, παίζει η ταινία να μην ήταν προβλεπόμενη για προβολή σε σύστημα Atmos, και απλά το σύστημα να προσπάθησε να κάνει μια (ανεπιτυχή) προσαρμογή του ήχου. Μπορεί το Star Wars να είναι Atmos ready... Το μόνο ωραίο ήταν τα φωτιστικά στο πλάι της αίθουσας, που ήταν δύο τεράστια logo Dolby Atmos.
 
stayros είπε:
Συνεντευξη περι STAR WARS με ενα "δικος μας παιδι"..... :D

May The Force be with you....Xρησταρα!!!!
h1507.gif
"]
h1507.gif
[/url]
η συνεντευξη της χρονιας( ενταξει θα κόψω κάτι) :D

πραγματι ο λορντ τιμα την ρετρο αλλα και την δοξασμενη γενετειρα του , το Αγρίνιο! και βγαινουν και ειδήσεις από την συνεντευξη αυτή πχ, ειχε διαδυκτιακο τοπο σταρ γουορς από τους πρωτους παγκοσμίως και είναι και δεινός συλλεκτης
 
Ή Δύναμη είναι με τον Lord ;)
 
Χθες βράδυ είχα μια "μαγική" εμπειρία: Μαζί με τον 10χρονο γιο μου είδαμε το "νέο" Star Wars.

Για τον γιο μου ήταν φυσικά μια τεράστια εμπειρία, τρελάθηκε κυριολεκτικά, ήταν και η πρώτη του "κανονική" ταινία στο σινεμά (όχι animation).

Για μένα όμως ήταν μια ιστορική στιγμή. 3 δεκαετίες μετά να βλέπω τον Χαν Σόλο και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της παιδικής μου φαντασίας, ίδιους αλλά γερασμένους πλέον (όπως άλλωστε κι εγώ μεγάλωσα από τότε) Το πιο φοβερό όμως είναι οτι πλέον ο γιος μου (και γενικότερα τα παιδιά μας) παίρνουν τώρα τη "σκυτάλη" ώστε να μπουν σ' αυτόν το φανταστικό "γαλαξία" και να συνεχίσουν τη δική μας παιδική φαντασία !

Ήταν μια μοναδική νοσταλγική στιγμή και αυτό ήθελε να πετύχει η ταινία (πρωτίστως για εμπορικούς λόγους βέβαια...) και το πέτυχε απόλυτα.

Εν κατακλείδι ενώ περίμενα μια ακόμη μούφα όπως τα prequel αντιθέτως έμεινα κατευχαριστημένος.
 
Ακριβως αυτο εκανα και εγω!

Το παρακολουθησα με τη μεγαλη μου κορη η οποια ενθουσιαστηκε.

Εγω που στα 40 πλεον μπορω να εντοπισω τα σεναριακα κενα, τις υπερβολικες συμπτωσεις και ολα αυτα για τα οποια γκρινιαζουμε...συν οτι καταλαβα οτι η Disney το εφτιαξε με στοχο να χτυπησει στο retrofeeling των παλαιων θαυμαστων...το ευχαριστηθηκα!

Μετα το ξενερωμα των επεισοδιων 1,2,3...επιστροφη στα παλια.

Ο κακος ειναι λιγο απο τα γνωστα σουπερ μαρκετ, το νεο ρομποτ ειναι απιθανο, η πρωταγωνιστρια κουκλαρα, η πριγκιπισσα γερασε περισσοτερο απο οτι περιμενα, ο Φορντ ειναι μια χαρα...

Ελπιζω στο επομενο να ειμαστε καλα, να συντονιστουμε και να παμε ως RetroManiaX (με κραυγες στους crawling τιτλους και λοιπα ωριμα)
 
Ακομα δεν προλαβαμε να δουμε το 7ο επεισοδιο και μπηκε μπροστα το 8ο..... :D

Star Wars: Episode VIII Announcement Video


Για το cast...εδω. ;)
 
Η Disney βρήκε το μήνα που θρέφει τους έντεκα, μου φαίνεται...
 
Νωρίς το άρχισαν...

Και πριν από λίγες μέρες κάπου πήρε το μάτι μου και ένα βίντεο από μία δήθεν "διαρροή" του σεναρίου το 8, που αν και 99,99% είναι ψεύτικο, μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά ενδιαφέρον σαν ιστορία..

Όποιος ενδιαφέρεται να το δει και βαριέται να ψάξει ( :p ), ας μου πει να βάλω το βίντεο....

Προς το παρόν δεν το βάζω και γιατί μάλλον είναι fake, αλλά για (Καλού κακού..) λόγους "spoiler".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Tony Dyson.....

ο ανθρωπος που εφτιαξε το πιο διασημο ρομποτακι του Συμπαντος του STAR WARS, τον R2-D2, εφυγε στα 68 του χρονια.

Το αψυχο σωμα του,βρεθηκε απο αστυνομικους στο σπιτι του στην Μαλτα,μετα απο ειδοποιησεις φιλων του,που ειχαν να τον δουν για μερες. :(



Πηγες: dailymail.co.uk & ew.com

.....
rip.gif
"]
rip.gif
[/url]

tony dyson.jpg
 
To είχε πιάσει το νόημα ο τύπος. Αναφέρομαι για την γύμνη στο background. :supergrin:
 
[h=2]Your motto should be: "It's a trap!"[/h] To say youre a bit of a skeptic is an understatement. You are always the first to question a good thing maybe its from all those movies you watch. Your keen eye and intuition make you a master strategist and nothing gets past you. The Battle of Endor could have used another admiral of your magnitude.

Now that you know what your Star Wars motto is, find out how much you are like Darth Vader!
 
αριαδνη είπε:
[h=2]Your motto should be: "It's a trap!"[/h]

"Εφυγε" στα 93 του χρονια ο Erik Bauersfeld,ο ηθοποιος που "δανεισε" την φωνη του στον Admiral Ackbar

στο Return of the Jedi αλλα και στο προσφατο The Force Awakens. :(



Πηγη: empireonline.com

ITS A TRAP!



Admiral Ackbar.jpg
 
Δεν είναι αυτό η συνέχεια του the force awakens έτσι; δεν είναι δυνατόν, δεν είναι δυνατόν, δεν είναι δυνατόν..

[video=youtube;Wji-BZ0oCwg]

 
Δεν ειδα το τρειλοερ, αλλα Rogue One ειναι τιτλος μιας standalone prequel ταινιας. Εχω διαβασει οτι θα βγαινουν standalone ταινιες που διαδραματιζονται σε διαφορες εποχες του επους, ανεξαρτητα απο την καινουργια τριλογια
 
telonio είπε:
Δεν είναι αυτό η συνέχεια του the force awakens έτσι; δεν είναι δυνατόν, δεν είναι δυνατόν, δεν είναι δυνατόν..
[video=youtube;Wji-BZ0oCwg]


!! .................



12986976_1539793526317043_2805956857658935922_n.jpg
 
Προκειται για ενα γεγονος που λενε στην πολυ αρχη τα γραμματα του Episode IV.

"Απο μια μυστικη βαση, οι επαναστατες κατεφεραν την πρωτη τους νικη εναντιον της Αυτοκρατοριας. Κατα τη μαχη, εκλεψαν τα σχεδιαγραμματα του υπεροπλου Death Star."

Η ταινια λοιπον θα περιγραφει την ανακαλυψη του Death Star και την κλοπη των σχεδιων που εχει στην κατοχη της η Λεια.

Αυτα τα σημαντικα γεγονοτα διαδραματιζονται σε διαφορα video games (τα αγαπημενα μου X-wing και Dark Forces) και ιστοριες, αλλα θα ειναι η πρωτη και μοναδικη φορα που θα φαινεται στην οθονη, μετα το reboot.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kαι θα ειναι ακομη πιο κοντα στην αισθητικη της πρωτης τριλογιας απο οτι αυτο που ειδαμε πριν 2 μηνες,φαινεται και απο το τρεϊλερ αυτο.
 
Πίσω
Μπλουζα