Stormwatch
RetroNuts!
- Joined
- 18 Mαϊ 2006
- Μηνύματα
- 1.617
- Αντιδράσεις
- 287
Κορυφαίο... χαχαχα
Μετά από 23 ώρες αναμονής σε μια ουρά 1315 ατόμων στο fnac στο The Mall (μοίραζαν και ένα μπιτόνι βενζίνης μαζί με κάθε αντίτυπο), κατόρθωσα να πάρω επιτέλους στα χέρια μου το παιχνίδι και να το χαρώ στην κονσολίτσα μου:Aardvark είπε:Σε κονσολες θα βγει;
*Λιγμ* Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μαμά μου για τα ντούντλς που μου έφτιαχνε όσο περίμενα τρεις μέρες έξω από το μαγαζί με το αντίσκηνο μου!Wally είπε:Nicol Tan, 23, gets emotional as he is congratulated by fellow gamers after being the first in Singapore to lay hands on Starcraft II.
Από το ΥΤ το είδες η το τερμάτισες στο legendary?pooky(1) είπε:Πες τα ρε Stormwatch!!!!!!!!!!!!!!
Άντε και πάμε για Halo 4!!!!!!!!!!!
(I'll be here when you need me)
ΑΜΗΝ!
Wally είπε:Nicol Tan, 23, gets emotional as he is congratulated by fellow gamers after being the first in Singapore to lay hands on Starcraft II.
Με 8 ώρες gaming τη μέρα εσύ τι λες;statusgr είπε:Από το ΥΤ το είδες η το τερμάτισες στο legendary?
Με το ένσημο πόσο πάει το μεροκάμματο? :tease:Με 8 ώρες gaming τη μέρα εσύ τι λες;
Με φωτογραφία δεν θα το καταλαβαινε. (Ούτε και εγω θα το καταλάβαινα από την φωτογραφία.) Με βιντεάκι όμως σίγουρα, για θα ήταν πλέον TBS game. :tease:Το ότι η κονσόλα είναι το 3DS που δεν έχει βγει ακόμα δεν σου έλεγε κάτι???
Δεν καταλαβαίνω από άγνωστες λέξεις......Captain Kal είπε:Με το ένσημο πόσο πάει το μεροκάμματο? :tease:
Εξαρταται τι εννοεις παλιο. Εμενα ειναι 3.5 χρονων και το παιζει. Βεβαια ηταν ακριβο PC τοτε. Core 2 Duo 2.66 (@ 3.0 Ghz) και nvidia 8800GTS (η παλια, πιο αργη απο ολες τις 8800)Other_Reality είπε:Χμμ...στο PS3 άν έβγαινε μάλλον θα το έπαιρνα. Τώρα με το παλιό PC που διαθέτω δέν νομίζω να παίζει καλά. Όσοι το δοκιμάσατε, είναι βαρύ ή παίζει να το δούμε και εμείς οι ταπεινοPCδες ?
Wally είπε:...και το forced AA της Nvidia γονατιζει το PC.
Ο Pooky(1) ασχολείται πλέον αποκλειστικά με smartphones και gadgets. Τέρμα το PC gaming...bspus είπε:Το επιβεβαιωνω. 2χ το εβαλα και δεν παιζοταν. Βεβαια αν ειχα το setup του Pooky φανταζομαι θα πετουσε και με 8χ
Εννοώ....παλιό !! ΑΜD X2 4200 σε socket 939 με 2 GB Ram. To μόνο που με σώζει είναι η μαμίσιως overclocked 8800GT που ευτυχώς ...χώνει ακόμα. Απο τα λεγόμενά σου φαντάζομαι ότι στο medium low, σε XP φυσικά, θα μου παίζει ψιλονορμάλ.bspus είπε:Εξαρταται τι εννοεις παλιο. Εμενα ειναι 3.5 χρονων και το παιζει. Βεβαια ηταν ακριβο PC τοτε. Core 2 Duo 2.66 (@ 3.0 Ghz) και nvidia 8800GTS (η παλια, πιο αργη απο ολες τις 8800)Παιζει καλα σε 1680χ1050 με τα recommended settings, δηλαδη ολα στο High αλλα οχι Ultra. Ακομα και οταν γινεται χαμος δεν εχω δει προβλημα. Βεβαια ακομα αρχη ειναι.