Σήμερα πουλήθηκε το πρώτο super monster machine, αύριο φεύγει και το άλλο.Stormwatch είπε:Ο Pooky(1) ασχολείται πλέον αποκλειστικά με smartphones και gadgets. Τέρμα το PC gaming...
Ναι, όπως φαίνεται μάλλον θα παίζει...! Χαρμόσυνα νέα...πάω να πάρω την collectors !!! lolImgema είπε:Other Reality, μια χαρά θα σου πάει το παιχνίδι. Έχω ένα φίλο που έχει ίδια κάρτα γραφικών με την δική σου και έπαιζε την beta εκδοση με όλα τα settings στο very high - ultra και σε τρελή ανάλυση 1900 κάτι. Εχει βέβαια και καλύτερη CPU (dual core στα 3.00ghz), αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα και με την δική σου γενικώς.
Τι να πώ κι εγώ δηλαδή που έχω ακόμα τον Pentium 4 -3ghz....
Ουσιαστικα κανεις cap το framerate...Certain screens make your hardware work pretty hard
Screens that are light on detail may make your system overheat if cooling is overall insufficient. This is because the game has nothing to do so it is primarily just working on drawing the screen very quickly.
A temporary workaround is to go to your Documents\StarCraft II Beta\variables.txt file and add these lines:
frameratecapglue=30
frameratecap=60
You may replace these numbers if you want to.
Say WHAT?Stormwatch είπε:Ο Pooky(1) ασχολείται πλέον αποκλειστικά με smartphones και gadgets. Τέρμα το PC gaming...
When hell freezes over...Omenforever είπε:Say WHAT?
Στα 7αρια είχα πρόβλημα. Ότι να 'ναι χρώματα μέσα στο παιχνίδι. Προσπάθησα να πειράξω τα compatibility settings αλλά δεν το διόρθωσε τίποτα.Aardvark είπε:Και το πρωτο Starcraft playable στα 7αρια,ουτε λιγο ταλαιπωρια,ουτε λιγο ψαξιμο .
Επαιξε κατευθειαν και αυτο!