Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
kingtiger077 είπε:Παρέλαβα μια παρτίδα με 54 τευχάκια Super Μπόυ!!! Πείτε μου ποια τεύχη αναζητάτε μήπως τα έχω για να δούμε τι απέγινε αυτή η έρμη η πόλη χαχα!!!
Εισαι ο ανθρωπος μας!kingtiger077 είπε:Παρέλαβα μια παρτίδα με 54 τευχάκια Super Μπόυ!!! Πείτε μου ποια τεύχη αναζητάτε μήπως τα έχω για να δούμε τι απέγινε αυτή η έρμη η πόλη χαχα!!!
"The Town that Vanished"Wally είπε:Με αναζητηση town that disappeared 80s comic strip δεν βρισκω κατι! (Ελεγα μηπως βρω ολο το strip...εστω και για αγορα).
Καμια ιδεα πως να εντοπισουμε το original τιτλο?
Μπα... Ξεραϊλα απ'ότι φαίνεται φέτος...Wally είπε:Εντοπισε καποιος συμφορουμιτης φετος αντιστοιχη κυκλοφορια Σουπερ Μπου καμουφλαρισμενων οπως περσυ?
Ποστ μου υπηρχε απο τον Σεπτεμβρη του 15 πως να διαβασεις την ιστορια,ενα reply αρκουσε να αναψει ο σκανερ!Wally είπε:Ωραιος!!! Κριμα ομως που αυτη ιστορια δεν υπαρχει οπου και να την ψαξω παρα μονο δυο αναφορες στην βιβλιογραφια του συγγραφεα. Κριμα.
Καλή προσπάθεια ήταν! Πρόσφατα αγόρασα σε καλή τιμή, Τόμους του, από περίπτερο στην Πλατεία Ομονοίας.Ενα φεγγάρι "έπαιξε" και ένα περιοδικό που λεγόταν ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΟΥ.
Στο στύλ έμοιαζε πολύ με το ΑΓΟΡΙ, αλλά ποτέ δεν κατάλφερε να το πλησιάσει και έτσι μετά από λίγο καιρό, σταμάτησε την κυκλοφορία του.