Dr. SLUMP
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 177
Ωωωωωωωωω ρε φίλε, τρελαίνομαιιιιιιι!!!!!!!Ajax87 είπε:

Ωωωωωωωωω ρε φίλε, τρελαίνομαιιιιιιι!!!!!!!Ajax87 είπε:
Ναι άσε, έχω αγοράσει πολλές σαβούρες με ωραίο cover όμως χαλάλι για την ευχαρίστηση της ανακάλυψης ή της εξερεύνησης σε παιγνίδια που λάτρεψα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά αρκετά games που ανακάλυπτα παίζοντάς τα, όπως το Ocarina το πιο χαρακτηριστικό ή το Banjo ή ακόμη και πιο παλιά το a link to the past.Ajax87 είπε:Aλλα αυτες οι 2-3 εικονες και το artwork εχουνε καψει πολυ κοσμο παντως
Kι εγω ειχα ακούσει κατι τετοια περίεργα, στο γυμνάσιο ενας συμμαθητής μου είχε αναφέρει οτι στην Αγγλία ειχε δει ενα παιδί που επαιζε το ALTTP και ειχε αποκτήσει ενα πανίσχυρο μόβ σπαθί που πανω ειχε σχεδιασμένα κατι τριαντάφυλλα και το μέγεθος του συγκεκριμένου σπαθιού λεει οτι ξεπερνούσε 2 φορές το sprite του Link στην οθόνη (!) Ο,τι να'ναι!geo2004z είπε:Ειδικά στην εποχή του ALTTP οι πληροφορίες που αντλούσα για το παιγνίδι ήταν από κάτι φίλους μεγαλύτερης ηλικίας που το είχαν τερματίσει ή το έπαιζαν ταυτόχρονα. Είχαν δημιουργηθεί πολλοί μύθοι τότε....έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία ότι υπάρχει ένα πράσινο σπαθί και μπλε βέλη και είχα φάει τον τόπο να τα βρω....lol!! Σήμερα, τέτοιες πληροφορίες διασταυρώνονται ή διαψεύδονται σε κλάσματα δευτερολέπτου.