Super Mario 3D World [Wii U]

Απλα μαγεια απο αυτη που μονο η NINTENDO ξερει να φτιαχνει και να προσφερει στους gamers.
 
Gameplay βιντεο απο δυο τυπους τους Eurogamer.Οσο πιο πολλα δειχνουν τοσο πιο πολυ μαγικο και πανεμορφο φαινεται το παιχνιδι.

 
Να πω την αλήθεια, δεν έχω δει ούτε ένα gameplay του παιγνιδιού, μόνον ότι έχουν δείξει τα επίσημα τρέιλερ. Γενικώς, είμαι κατά της όλης νοοτροπίας να βλέπω πως παίζεται ένα παιγνίδι προτού το πιάσω στα χέρια μου. Κάπου χάνεται η μαγεία και πιστεύω οι περισσότεροι εδώ μέσα με καταλαβαίνετε εφ' όσον ζήσαμε εποχές που το μόνο δεδομένο που είχαμε πριν από τη χρήση ενός τίτλου ήταν οι 2-3 εικόνες πίσω από το κουτί του. :D
 
Aλλα αυτες οι 2-3 εικονες και το artwork εχουνε καψει πολυ κοσμο παντως ( ολοι εχουμε παρει πιστευω παιχνιδια τα οποια ηταν απαραδεκτα και αναγκαζομασταν να τα παιξουμε επειδη δεν ειχαμε αλλο καινουργιο και ολα τα αλλα τα ειχαμε χιλιοπαιγμενα :p ). Αρα μπορεις να δεις λιγο τι παιζει για να γλυτωσεις τα λεφτακια σου :D . Στην περιπτωση του Mario βεβαια ξερεις οτι ποιτικα ο τιτλος θα ειναι πολυ καλος αρα μπορεις να μην δεις Gameplay videos και να μην χασεις την μαγεια :D .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
Aλλα αυτες οι 2-3 εικονες και το artwork εχουνε καψει πολυ κοσμο παντως
Ναι άσε, έχω αγοράσει πολλές σαβούρες με ωραίο cover όμως χαλάλι για την ευχαρίστηση της ανακάλυψης ή της εξερεύνησης σε παιγνίδια που λάτρεψα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά αρκετά games που ανακάλυπτα παίζοντάς τα, όπως το Ocarina το πιο χαρακτηριστικό ή το Banjo ή ακόμη και πιο παλιά το a link to the past.

Ειδικά στην εποχή του ALTTP οι πληροφορίες που αντλούσα για το παιγνίδι ήταν από κάτι φίλους μεγαλύτερης ηλικίας που το είχαν τερματίσει ή το έπαιζαν ταυτόχρονα. Είχαν δημιουργηθεί πολλοί μύθοι τότε....έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία ότι υπάρχει ένα πράσινο σπαθί και μπλε βέλη και είχα φάει τον τόπο να τα βρω....lol!! Σήμερα, τέτοιες πληροφορίες διασταυρώνονται ή διαψεύδονται σε κλάσματα δευτερολέπτου.
 
Nεο 15αλεπτο gameplay βιντεο.Με μια λεξη ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.

 
10 new things in super mario 3D world απο το χθεσινο ΝINTENDO Direct.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραια πραγματα! Απο τι φαινεται θα εχουμε αλλο ενα εξαιρετικο Mario!
 
Η πίστα σε στυλ Mario kart μαζι με το γνωστο μουσικό θεμα απο το SNES μπορω να πω οτι με ενθουσίασε.. Θα προτιμούσα παντως αντι για το χαρακτήρα της Rosalina ως επιπρόσθετο playable παίκτη να εβαζαν το Wario..

geo2004z είπε:
Ειδικά στην εποχή του ALTTP οι πληροφορίες που αντλούσα για το παιγνίδι ήταν από κάτι φίλους μεγαλύτερης ηλικίας που το είχαν τερματίσει ή το έπαιζαν ταυτόχρονα. Είχαν δημιουργηθεί πολλοί μύθοι τότε....έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία ότι υπάρχει ένα πράσινο σπαθί και μπλε βέλη και είχα φάει τον τόπο να τα βρω....lol!! Σήμερα, τέτοιες πληροφορίες διασταυρώνονται ή διαψεύδονται σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Kι εγω ειχα ακούσει κατι τετοια περίεργα, στο γυμνάσιο ενας συμμαθητής μου είχε αναφέρει οτι στην Αγγλία ειχε δει ενα παιδί που επαιζε το ALTTP και ειχε αποκτήσει ενα πανίσχυρο μόβ σπαθί που πανω ειχε σχεδιασμένα κατι τριαντάφυλλα και το μέγεθος του συγκεκριμένου σπαθιού λεει οτι ξεπερνούσε 2 φορές το sprite του Link στην οθόνη (!) Ο,τι να'ναι!
 
Eτοιμαστειτε για ακομα ενα παιχνιδι θρυλο απο τα δεκαδες της μαμας NINTENDO.Κατα λαθος το IGN ανεβασε το video review που εκανε για το Super Mario 3D World και μολις καταλαβαν την βλακεια τους το κατεβασαν κατευθειαν και οποιος προλαβε προλαβε να το δει γιατι δεν υπρχει πουθενα.

Ετσι λοιπον οταν το εχθρικο προς την NINTENDO ως συνηθως IGN δεινει στο παιχνιδι 9.6 μιλαμε για επικο παιχνιδι.

smd3d.jpg

QnFWD7s.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχθρικό προς τη Νιντέντο το IGN?? Από πότε?? :confused:
 
Απο παντα οπως και το gamespot.
 
Μιλαμε για ΕΠΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΙ,ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ κλπ,κλπ,κλπ.Εχουν τρελαθει οι παντες με το παιχνιδι και τα δεκαρια πεφτουν πιο γρηγορα και απο βροχη.

94.48% στο Gameranking http://www.gamerankings.com/wii-u/718915-super-mario-3d-world/index.html

Oλα τα review μαζεμενα εδω http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=719000

To Εdge πραγματικα τα λεει ολα με το παρακτω.

''It seems odd that Nintendo should release a Mariohelmed game at all in a year supposedly devoted to his brother, let alone one that should prove to be Wii Uʼs best game to date. Yet there is more than fraternal rivalry at stake here. In the same month that its platform holder rivals debut their new hardware, Nintendo has issued a timely reminder that it is games that sell systems, while also setting a new visual benchmark for the most treasured series in gaming. This is Mario like youʼve never seen him before, and unlike so many of his next-gen rivals, he nips along at an effortless 60fps. If the true measure of new hardwareʼs worth is how stark the difference is between it and what came before, then this is the most next-gen game that 2013 has yet produced''

Ανυπομονω να το πιασω στα χερια μου:dribble:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρέπει πράγματι να τα σπάει το παιχνίδι. Βέβαια μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αλλά αν κρίνω απο το αντίστοιχο παιχνίδι του 3DS και τα trailers μιλάμε για αριστούργημα και το καλύτερο παιχνίδι του Wii U, μέχρι στιγμής.
 
Πολυ ωραια , παρα πολυ ωραια! Την αλλη Παρασκευη θα το εχω στα χερια μου :D
 
swan+song.jpg
swan+song.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια εικονα χιλιες λεξεις!

BZdZcNzCQAA8ZOY.png:large


mario03pg3.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ θα την πω πάλι την κακία μου :p

Αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι (όπως και στο 3DS) είναι ότι οι πίστες είναι πολύ "στημένες" και το world design πολύ προκατασκευασμένο να το πω. Λες και ο Mario λαμβάνει μέρος σε κάποιον τηλεοπτικό διαγωνισμό του στιλ το κάστρο του Τακέσι ή το American Gladiators. Ψεύτικες περιοχές που μοιάζουν με παιδική χαρά ή κάτι σαν τους στίβους μάχης που είχαμε στον στρατό. Ένα ατελείωτο bonus level. Προτιμώ να εξερευνώ περιοχές όπως στο Mario 64 ή το Sunshine που είναι λίγο πιο φυσικές. Οκ, και τα Mario 64/Sunshine είχαν bonus levels και πίστες που έμοιαζαν με στίβους μάχης αλλά κατά το μεγαλύτερο ποσοστό εξερευνούσες πιο φυσικές περιοχές. Οτι έχω δει από το Mario 3D World φαίνεται να είναι όλο το παιχνίδι σαν bonus levels.

Δεν λέω ότι είναι κακό παιχνίδι, αλίμονο, απλά δεν μου αρέσει το στυλ του.
 
Θα συμφωνήσω με τον Ιmgema και θα προσθετα οτι το παιχνιδι θυμιζει περισσότερο το στυλ του Wario world για το Gamecube οπου δεν ειχες πληρη ελευθερια εξερευνησης στις πιστες και ο δρομος ηταν "προκαθορισμένος".. (Οι πολυ "στημένες" πιστες οπως αναφερει κι ο Imgema) Καμία σχεση δηλαδη με το πρωτοποριακό στυλ του Super Mario 64 οπου ειχες τον απόλυτο ελεγχο της κάμερας και μπορουσες να τη γυρίσεις σε οποιαδηποτε οπτική γωνία επιθυμούσες για να τσεκάρεις και να εξερευνησεις τα παντα σε αντιθεση δηλαδη με το Mario 3D world που η καμερα ειναι αυτοματη οπως στα ξεπερασμενα platform της εποχης του playstation τυπου Crash Bandicoot..

Το Super Mario 64 επισης δεν ειχε χρόνο και μπορουσες να χαρείς τη καθε πιστα για οσο ηθελες (μιας και ειχες δεκαδες πραγματα να ψαξεις) πραγμα που το εκανε καπως πιο ρεαλιστικό.. (Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι ολ'αυτα τα πρωτοποριακά στοιχεία του Mario 64 υιοθέτησαν και τα κορυφαία platfomr εκεινης της εποχης οπως το Banjo Kazooie και Donkey Kong 64) Τι να πω.. Η Nintendo με τετοιο hardware που εχει αυτη τη στιγμη στα χερια της θα μπορούσε να προσφέρει ενα παιχνιδι Μario 10 φορες καλυτερο απο το Mario 64 και να μας εκανε να τρίβουμε τα μάτια μας.. Δε λεω, καλο παιχνιδι το Mario 3D world αλλα προσωπικα με αφήνει αδιάφορο..
 
Πίσω
Μπλουζα