Super Mario 3D World [Wii U]

Εχω παιξει εως το 3ο κοσμο ,το παιχνιδι ειναι πολυ καλο , το μονο που με ξενιζει εως τωρα ειναι οτι ειναι αρκετα ευκολο προς το παρον. Εχω παρει ολα τα αστερια σχεδον με την μια , δεν δυσκολευτικα περα απο 2-3 πιστες. Ελπιζω οτι το επιπεδο δυσκολιας θα ανεβει σιγα σιγα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:

"Enjoy a video of Mario 3D World in action while a completely horizontal line runs from left to right. I'm sorry Mario, but your frame-rate drop is in another castle."

"Every moment of the game, every menu transition, and every element of the user interface all operate at 60fps without a single hitch. Shooting for 60fps is no small task and requires cooperation from the entire team throughout the development cycle, but Nintendo takes it further by taking a zero-tolerance approach to frame-rate dips."

Αυτά είναι. Μόνο η Nintendo. Η τέλειο ή καθόλου. 1 frame να πέσει σε κάποιο τυχαίο σημείο είναι λόγος για τον υπεύθυνο να κάνει χαρακίρι.

Και φυσικά, αηδίες του τύπου 1st day patches, bugs, microtransactions και άλλα πολλά που μαστίζουν τα games των "next-gen" consoles είναι μάλλον άγνωστες λέξεις για την Nintendo.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενα ωραιο γραφημα που μας δειχνει ποσα ατομα ηταν οι ομαδες αναπτυξης των Mario games :



[edit] Done [edit]

graf.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τεστ

Τεστ

Τεστ
 
Αλλη παιχνιδάρα αυτό, παίζω στο Cemu διαλλείματα από το λιώσιμο στο Botw. Αγνό gaming χωρίς αίματα και σφαγές με μόνο σκοπό την διασκέδαση. Δεν το βρίσκεις πλέον συχνά εκτός από τα παλιά παιχνίδια που όλοι παίζουμε στους emulators. Τελικά αυτό το Wii-U πρέπει να έχει αρκετά καλα παιχνίδια και το είχα υποτιμήσει.
 
Η παιχνιδαρα οπως ειναι γνωστο ερχεται τον φεβρουαριο στο switch με φρεσκια νοτα φυσικα που ειναι εξτρα gameplay με την ονομασια Bowser's fury και η NINTENDO ανεβασε νεο trailer για να μας τρελανει ακομα περισσοτερο και να ανεβασει το hype.

 
Αυτά είναι ωραία νέα. Δεν το έχω παίξει οπότε είναι ευκαιρία και με μπόνους υλικό κιόλας.
 
Παιχνιδαρα! Το εχω φτασει στην τελευταια πιστα στο Switch αλλα το αρχισα ξανα στο Wii U που εχει αλλη αισθηση για μενα. Το παω λαου λαου για να βρισκω ολα τα αστερια, ολες τις σφραγιδες και να πιανω τις κορυφες των στύλων στο τελος της πιστας. Γενικα αυτο και το 3D Land στο 3DS ειναι για μενα τα καλυτερα 3D Super Mario που εχω παιξει ποτε.
 
Πίσω
Μπλουζα