Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Που το είδες αυτό; Εκτός κι λέγοντας linux εννοείς android. Μπορεί να έχει βασιστεί στο linux αλλά πλέον δεν έχει και τόσο σχέση μ'αυτό αφού σα λειτουργικό σύστημα φέρεται τελείως διαφορετικά.ChrisTOS είπε:...Νομίζω ότι η Apple θ' αρχίσει να πέφτει, ήδη το Linux έχει πάρει την mobile market και την server market...
Δεν έχει σημασία η αίσθηση ή το τι είναι καλύτερο. Σημασία έχει τι είναι της μόδας. Εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να κάνεις παντομίμα μπροστά από την οθόνη για να αλλάξεις κανάλι ή να κάνεις επιλογές στην κονσόλα σου είναι καλύτερο από το να πατάς απλά ένα κουμπί... και ο κόσμος τσιμπάει. Λιγότερο πρακτικό, πιο χρονοβόρο, πιο κουραστικό, λιγότερο ακριβές... Είναι όμως trendy οπότε δεν έχει σημασία τίποτε άλλο. Hi-tech-glamour Minority Report φάση.nkarytia είπε:Εγώ βλέπω ότι το touch θέμα έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις. Δε λέω, καλό είναι, αλλά το feedback του πληκτρολογίου μου κάθετε καλύτερα από το tapping του γιαλιού.
Android is a linux fork. Αν εννοείς ότι έχει διαφορετικό GUI ναι, αλλά από κει και πέρα ο πυρήνας είναι εκεί. Η διαφορά είναι ότι η Google δεν επιστρέφει πλήρως τις αλλαγές που κάνει στον πυρήνα στην κοινότητα.nkarytia είπε:Που το είδες αυτό; Εκτός κι λέγοντας linux εννοείς android. Μπορεί να έχει βασιστεί στο linux αλλά πλέον δεν έχει και τόσο σχέση μ'αυτό αφού σα λειτουργικό σύστημα φέρεται τελείως διαφορετικά.