Shadowdancer2501
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 31
@portarinos78
blue-white.gt ....μπες και θα δεις
blue-white.gt ....μπες και θα δεις
Αγαπητέ, όπως θα γνωρίζεις και από τον φίλτατο διαχειριστή μας (ΑΕΟΝ),portarinos78 είπε:Ενδιαφερομαι για ανταλλαγη. Το μονο αριστουργημα που μπορω να προσφερω ειναι η υπερπαραγωγη του Σουγγλακου " Ο στραγγαλιστης της Συγγρου" σε DVD. Παντως τις δικες σου ταινιες θα τις ηθελα με καθε τροπο.
Δες :portarinos78 είπε:Αληθεια μηπως υπαρχει κανενα site αφιερωμενο στις απιστευτες ελληνικες καφριλες που γυριστηκαν στα 80s? Ακομη καλυτερα αν μπορουσαμε να τις κατεβαζαμε κι απο καπου. Αν οχι υπαρχει περιπτωση να εχει βρει κανεις οριτζιναλ ταινιες σε κανενα τελειωμενο βιντεοκλαμπ ωστε να τις αγοραζα?. Εγω ειμαι Βολο και πλεον δεν παιζει τιποτα ουτε για δειγμα.
Θα βρεις πολύ υλικό για "κατέβασμα" στοportarinos78 είπε:Αληθεια μηπως υπαρχει κανενα site αφιερωμενο στις απιστευτες ελληνικες καφριλες που γυριστηκαν στα 80s? Ακομη καλυτερα αν μπορουσαμε να τις κατεβαζαμε κι απο καπου. Αν οχι υπαρχει περιπτωση να εχει βρει κανεις οριτζιναλ ταινιες σε κανενα τελειωμενο βιντεοκλαμπ ωστε να τις αγοραζα?. Εγω ειμαι Βολο και πλεον δεν παιζει τιποτα ουτε για δειγμα.
eyxaristv pollyDominion είπε:To υπέρτατο cult αριστούργημα του Ελληνικού Κινηματογράφου (απ' αρχής του). Η νεολαία της δεκαετίας του 1980 (disco, Ναρκωτικά, καμάκι, περφέκτο μπουφάν, χαίτεοι, μηχανές-κόντρες, διαρρήξεις-τσαντάκες, sportex ΖΗΤΑ Hellas). Μέσα απο τα μάτια του σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη γυρισμένη το 1981 τα ΤΣΑΚΑΛΙΑ είναι ότι πιο θεικό έχω δει (πλάκα κανω φυσικα). Πως να ξεχάσω ατάκες όπως "ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ" μέσα απο το στόμα του ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΑΡΔΕΛΗ. Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ και είναι η 1η μιας τριλογίας.
Eτσι ηταν ο Δαλιανιδης μεσα στα πραγματα ,το ιδιο και με τον "Κατηφορο" και τον "Νομο 4000" την δεκαετια του '60.καλα οι ατάκες δεν παιζονταν, μιλάμε για περιοπής πράγμα..ακτινογραφία της νεολαιας του 80'!