απ' όσο ξέρω δεν έχει τέλος!Rakeesh είπε:Παροτι εχω δει αυτη τη συζητηση, με δυσκολευει η επιλογη και δεν εχω σκεφτει ακομα
Μεχρι τοτε θελω να κανω μια ασχετη ερωτηση: το Wings of Fury, που αναφερθηκε σε καποιες λιστες παραπανω, ειναι παιχνιδι που τελειωνει; Δηλ. εχει 20 αποστολες και μετα βλεπεις επιλογο the end, η συνεχιζει αενάως με τις ιδιες πιστες;
Ποιος καταφερε να το τερματισει? μιλαμε για μαζοχισμο, ειναι δυσκολο παιχνιδι. (με cheat σιγουρα το εκαναν).spyros_s είπε:απ' όσο ξέρω δεν έχει τέλος!
Εντελώς. Θυμάμαι οτι μου είχε πάρει κανα μισάωρο μόνο και μόνο για να απογειώσω το αεροπλανάκι, όλο μέσα στη θάλασσα το έριχνα ! Για μετά δεν το συζητάω, νομίζω πέταξα τη δισκέτα στον τοίχο κάθετα και τη διέλυσαmike είπε:Ποιος καταφερε να το τερματισει? μιλαμε για μαζοχισμο, ειναι δυσκολο παιχνιδι. (με cheat σιγουρα το εκαναν).
Γι' αυτό ακριβώς το λόγο όλα τα καλά "παιδάκια" βάζαμε ένα trainer και λιώναμε με απειρες ζωές, ενέργεια και πυρομαχικά!Other_Reality είπε:Εντελώς. Θυμάμαι οτι μου είχε πάρει κανα μισάωρο μόνο και μόνο για να απογειώσω το αεροπλανάκι, όλο μέσα στη θάλασσα το έριχνα ! Για μετά δεν το συζητάω, νομίζω πέταξα τη δισκέτα στον τοίχο κάθετα και τη διέλυσα
Αν θελετε να ξαναπαιξετε αυτο το υπερτατο θεικο διπλο και να θυμηθειτε τα παλια θα το κατεβασετε απ το playstation store . Το feeiling που σου δινει ομολογω οτι ειναι εφαμιλλο της amigas.Επισης το controller του ps3 συμπεριφερεται αψογα !Το κατεβασα για πλακα της προαλλες να θυμηθω τα παλια και πριν το παρω χαμπαρι ειχαν περασει 5-6 ωρεςWally είπε:Πιανομαι απο το θρυλικο Speedball 2 που ανεφερε ο φιλος παραπανω.
Πως καταφεραν να το μεταφερουν τοσο ασχημα στα συγχρονα PC?
Aνοιξα αυτο το thread πριν σχεδον 9 χρονια και ακομα δεν εχω μετανιωσει για τις επιλογες μου...χαχαχα
Σε πρόλαβε ο Nemo εδώ The Console Living Room [Arcades/DOS Games στο Internet Archives] + AMIGA!stayros είπε:Μιας και δεν βρισκω πιο καταλληλο thread,το παρακατω το παρκαρω εδω.
παρακαλω να μετακινηθει ωπου ταιριαζει καλυτερα.
Μια αναδρομή στη δεκαετία του '80, κάνει το site archive.org το οποίο έβγαλε στην κυκλοφορία, περισσότερους από 10.000 τίτλους παιχνιδιών της Amiga.
Η λίστα δεν περιλαμβάνει μόνο παιχνίδια, αλλά τόσο εφαρμογές όσο και demos τα οποία οι χρήστες μπορούν να παίξουν μέσω του browser τους.
Μεταξύ των παιχνιδιών περιλαμβάνονται κλασικοί τίτλοι όπως το Bubble Bobble, το Pac Man, το Double Dragon και το Kingʼs Quest.
Δείτε την λίστα ή παίξτε με όλα τα παιχνίδια εδώ: archive.org/details/ software library amiga.
πηγη: in.gr