''Tο κοπή τη πίτα 2013'' (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Από Τετάρτη οι φωτογραφίες που έχει η D@re. Διαβάζει τώρα :D

@Τάσο δώστους στεγνά :p

@Rinus από ότι θυμάμαι από τις περιγραφές (γιατί το δικό μου γλυκό ξέρουμε πλέον ποια το τσάκισε για το 3ο ποτηράκι δεν είμαι σίγουρη ποιανού ήταν) ήταν κάτι σαν ρυζόγαλο αλλά χωρίς το ρύζι.

@Νοχ. Ναι άλλαξε ντεκόρ και έγινε ποιο ωραίο

@pooky(1) Σταθερές αξίες :D
 
Το γλυκό ήταν απλώς άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια. Λοιπόν -με την άδεια της kambia-, οι κυρίες που της κάνανε τη ζωή δύσκολη και δεν την άφηναν επί πέντε λεπτά να φωτογραφίσει τον "ΦΙΛΑΘΛΟ" ήταν.......(μουσική παρακαλώ) η D@redevil και η Λορένα. Ουφ, το είπα και μου έφυγε ένα βάρος!!!!

Όσο για τα ποτήρια του γλυκού, το τρίτο ήτανε μάλλον το δικό μου αλλά ευτυχώς είχα προνοήσει να το αδειάσω...!!!!
 
Επιτέλους η εργασία παραδόθηκε και σιγά-σιγά, γυρνάμε στις παλιές καλές συνήθειες! :)

Τα είπαν σχεδόν όλα τα παιδιά! :flower: Καλή παρέα - πλέον "παλιές καραβάνες" όλοι!

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα επιτέλους από κοντά το μέγα RIO, του οποίου οι γνώσεις στον κινηματογράφο είναι ο ορισμός της database! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να εξαντλήσω τις γνώσεις του (....και μάλλον και την υπομονή του στα περί ταινιών!), αλλά επιφυλάσσομαι για το μέλλον! :)

Ακόμα περισσότερο χάρηκα που είδα το Θάνο! :) Ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη (και για μένα τουλάχιστον, μάλλον απρόσμενη, καθώς ενημερώθηκα για τις συμμετοχές τηλεφωνικώς από την Kambia το Σάββατο το πρωί! :p ). Θάνο, ευχαριστούμε πολύ που ήρθες στην παρέα μας! Θα χαρούμε πολύ να σ' έχουμε και σ' επόμενες συναντήσεις! (μιας κι εμείς λίγο χλωμό να έρθουμε στην Αθήνα! :( )

Ο Τάσος πάλι μας άφησε άφωνους με τις εκπληκτικές συλλογές του, ενώ την παράσταση έκλεψαν και τα περιοδικά της Mariadegrecia, και το Gameboy του Αντρίκου! :D :D :D

Ο Κουικάρας γελαστός και κεφάτος όπως πάντα, κράτησε ψηλά το ηθικό μου (είπε και κανα δυο πετυχημένα jokes που κυκλοφόρησαν άμεσα!!!) - good ol' Κουικάρας!

Με τον Optimus είμασταν στο "από μακριά κι αγαπημένοι" καθώς αυτή τη φορά, είχα "σφηνώσει" σε μια γωνίτσα κι απέφευγα τις μετακινήσεις! :D Μερικές κουβέντες που αλλάξαμε στο δρόμο ήταν ο απολογισμός της συνάντησης - υπόσχομαι ότι την επόμενη φορά θα του έχω νέα από τον Amstradάκο! :flower:

Και η Βασούλα (Λορένα) στο καστ! Ίσα που προλάβαμε και γκρινιάξαμε λίγο για τις εργασίες που μας βάζουν και μετά γυρίσαμε την κουβέντα και σε άλλα πράγματα! Εκεί που ήταν απόλαυση, ήταν δίπλα μου στο φαγητό! :D Ντάξει, ό,τι και να πω, είναι λίγο! :D :D (όσο σκέφτομαι τις ατάκες του Βασίλη, κλαίω ακόμα από τα γέλια! :D )

Κράτησα για το τέλος, γιατί και οι 3 (μαζί με τη Λορένα όμως!) ήταν υπέροχοι: And1, Spybil, Ford! :flower:

Πρώτα - πρώτα, χάρηκα απίστευτα πολύ που είδα το Βασίλη! Όπως είπα κι εκεί, να πω κι εδώ, ότι μου έλειψε πραγματικά και τώρα, που κάνω τον απολογισμό, μπορώ να καταλάβω πόσο! Βασίλη, μη μας ξαναφήσεις ποτέ τόσο πολύ, ε! :flower:

(στην τελική βρε αδερφέ, θα μας λες που είσαι και θα ερχόμαστε εμείς εκεί! :biglaugh:)

Δεύτερος, ο μοναδικός Σπύρος, που σε συνδυασμό με το Βασίλη, είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις καινούριο συκώτι από τα γέλια! Μιλάμε, ότι δε μου έμεινε άντερο! :biglaugh:

Τρίτος και τελευταίος, ο Αντρίκος! Ο οποίος, με ενημέρωσε μηνυματικώς ότι θ' αργήσει λέγοντάς μου, να του φυλάξω το φλουρί! Και πλάκα-πλάκα, ήταν that close! ;)

Αφού μιλήσαμε για PS3 παιχνίδια και playmobil, ολοκληρώσαμε το "κασέ" της συνάντησης! :D

Εδώ, να σημειώσω ότι στο φαγητό που λιώσαμε από τα γέλια, τις πρώτες φορές κοιτούσα τον Αντρέα ή τη Ναταλί, να πάρω θάρρος να σταματήσω να γελάω! Ε, από ένα σημείο και μετά, σταμάτησα να τους κοιτάω, γιατί έσκαγα ακόμα περισσότερο στα γέλια! Έπρεπε να είσαστε εκεί να το δείτε!

Όσο για τα γλυκάκια, ένα έχω να πω! Ήταν light σε θερμίδες, ήταν λίγα και το κυριότερο: όλα αποσκοπούσαν στο να παραδειγματίσω τους συνομιλητές μου στο τι πρέπει ν' αποφεύγουν σ' ένα τραπέζι βάσει των κανόνων του σαβουάρ βιβρ! :biglaugh:

Τσελεμεντές μόουντ ον: Πρόκειται -όπως πολύ σωστά ανέφερε ο αγαπητός Τάσος- για άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια! Α-πο-λαυ-στι-κό-τα-τος, σας διαβεβαιώ!

Οι φωτός τώρα... Μιας και είστε λίγο γκαντεμούληδες και δε μπορώ να σηκώσω photos στο φόρουμ, θα τις βάλω στο imageshack & κάποια στιγμή θα ενημερώσω το ποστ μου, με link σε album στο προφίλ μου.

Ορίστε:

Η πίτα μας! Μεγάλη η χάρη της! :D

imag0055o.jpg


Left to right: Κουικάρας, Mariadegrecia, Panossss:

imag0061e.jpg


And1, Λορένα:

imag0063y.jpg


L to R: Τάσος, RIO, Θάνος

imag0065ri.jpg


Η admin μας στις διαπραγματεύσεις!

imag0074yd.jpg


And1 & Λορένα στα διαδικαστικά του φλουριού! :D

imag0077dz.jpg


Grouppic! :heartcloud:

imag0078ab.jpg


Ο νικητής με το σύμβολο της νίκης!

imag0080zw.jpg


Το μισό-μισό που τελικά έμελλε να μείνει στο κομμάτι του Σπύρου! :)

imag0081nz.jpg


Παραλαμβάνοντας το δώρο από την Kambia:

imag0082e.jpg


... και μια κοντινή του δώρου!

imag0084jm.jpg


Έκπληξη το περιοδικό που μας άφησε ένα μέλος (υποψιαζόμαστε τον V.I. Smirnov για ευνόητους λόγους!). Ελπίζουμε, όποιος και να ΄ναι, την επόμενη φορά να έρθει και στην παρέα μας! Σας διαβεβαιώ ότι δε δαγκώνουμε! :D

imag0086kz.jpg


Ομαδική Νο1:

imag0087cq.jpg


Ομαδική Νο2:

imag0088dz.jpg


Τα μόνα μείον της συνάντησης ήταν οι απώλειες:

Aretara, Tsalk, Tonytony και Noxrider (αν και ξέρω ότι είναι στην άλλη άκρη της χώρας! :) )

Να είμαστε γεροί λοιπόν! Να ευχηθώ και του χρόνου! :flower:

Α! Και μην ξεχνιόμαστε! Μετράμε αντίστροφα για την επόμενη ρετροσυνάντηση! ;)

Τώρα, επειδή θυμάμαι ότι κάποια παιδιά με ρωτούσαν διάφορα σχετικά με τα θρεντς στη συνάντηση!.... Σας παρακαλώ, κάντε έναν κόπο και στείλτε ένα πμ, γιατί δυστυχώς, έπαθα blackout! #)

Album
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
D@redevil είπε:
και το Gameboy του Αντρίκου! :D :D :D
Και κάτι ακόμη ξέχασες :angry:

D@redevil είπε:
Και πλάκα-πλάκα, ήταν that close!
Μόνο that close? Ας όψεται όμως .....

Γέλασα με την αφεντιά μου στην φωτο με Σπύρο κ Ναταλή. Τι να σκεφτόμουν άραγε? :cool:

Πάρα πολυ ωραία περιγραφή Μαριάννα :thumbup: .Πραγματικά είχε πολύ γέλιο :biglaugh::biglaugh::biglaugh:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χμμμμμμ. Η Μαριάννα επανήλθε!!!!! :D

(Εντάξει επανήλθα κι εγώ, προς θλίψη μερικών αλλά δεν το λέω!!!!! :p )

Μερικές παρατηρήσεις!

1). Στην Kambia να δώσετε να φάει με το ζόρι, μου φαίνεται ότι έχει χάσει αρκετά κιλά από τη τελευταία φορά που την είδα. Ξαδέλφη σε βλέπω πολύ αδυνατισμένη, ανησυχώ. Ξέρω κανείς μας (και ειδικά εγώ τις τελευταίες εβδομάδες) δεν είναι στα καλά του, ελπίζω να είμαι λάθος και ο φακός να σε δείχνει έτσι!

2). Η Μαριάννα μακράν η πιο σούπερ παρουσία της συνάντησης. Φτου σου mac sister!!!!!!

3). Λυπάμαι που δεν μπόρεσα φέτος να είμαι όπως πέρυσι πάνω, έχουν αλλάξει άρδην όλα τα δεδομένα στη ζωή μου, (με το ζόρι θα έρθω στη πίττα της Αθήνας και αυτό παίζεται) αλλά χαίρομαι που περάσατε καλά.

Και του χρόνου αλάνια, σε καλύτερες συνθήκες για όλους μας!
 
Για ακόμα μια φορά τα είπαμε!

Δεν ξέρω τι σφαγμοί γίνονται σε άλλες κοπές πίτας, εδώ πραγματικά λίγο έλειψε :p πανικός για το φλουρί! Έπρεπε να είχε 2,3 η πίτα για να μην είχαμε διαμάχες χαχαααααα

Τα καλούδια και πάλι έδιναν και έπαιρναν από τον Τάσο! Θησαυρός πραγματικά! Και αναμνήσεις!

Χάρηκα που γνώρισα και εγώ και τον ford ( η φίλη μου που σου έλεγα που είναι από τα μέρη σας, σε ξέρει η μαμά της χιχι ) και τα άλλα παιδιά αλλά πραγματικά νομίζω οτι δεν μίλησα σχεδόν καθόλου μαζί τους #) Με τον Πάνο τα λέγαμε για τα θέατρα και τα καζίνα μας χε χε

Καλά οι ομαδικές πολύ γέλιο! Αντρέα παιδί μ, σαν να ήρθες inognito στην παρέα μας φαίνεσαι χαχα

Νομίζω πάντως οτι σε μια από τις επόμενες συναντήσεις θα πρέπει να πάμε και στο Πρώτο Πάτωμα. Φέρνουν κρέπες με σοκολάτα αντί για κουλουράκια με τον καφέ ;)
 
Οι ομαδικές 1 & 2 κάνουν και για κουϊζ... ποιός ήρθε, ποιός έφυγε, ποιός μετακινήθηκε... :p

 


Μπράβο παιδιά, και του χρόνου απαρτία!!!
:cool: Συγχαρητήρια και στο νικητή!!!
 
Είστε όλοι ρετρο-μορφές! :D

Συγχαρητήρια! Να είστε όλοι καλά να το επαναλάβετε το χρόνου!
 
Και του χρόνου παιδιά! Ρισπέκτ για το δώρο και τη χρονιά 1982!
 
Σουπερ παιδιά. Πολύ ωραίες οι φωτός. Ευτυχώς που υπήρχαν και κουκλάκια στην παρέα ;) , γιατί οι αντρηδες μόνοι σας δεν πιάνετε μία :p :p.
 
Καλα βρε εχετε ξεφυγει? :eek:

Βαλατε την Μαριανα να τραβαει φωτογραφιες????!!!! :eek:

Γι αυτο βγηκαν ολες θολες και κουνημενες....:biglaugh::biglaugh:


Μπραβο σας ρε καρντασια! :thumbup:

Αντε και του χρονου σας ευχομαι!:wink:
 
Προβολή συνημμένου 68949

Εδώ είναι που η Λορένα λέει στον Spybil "Εσύ γιατί κάθεσαι εκεί? Πριν την κοπή καθόσουν από δω!!! Άρα το φλουρί δεν έπρεπε να το κερδίσεις εσύ!"

Ο Αnd1 πιο cool. Το πήρε απόφαση οτι του χρόνου θα φέρει δική του βασιλόπιτα σημαδεμένη για να κερδίσει εκείνος :biglaugh:

imag0077dz.jpg
 
Ἐλπίζω νὰ μπορέσῳ νὰ ἔρθω στὴν ἑπόμενή σας συνάντηση καὶ κάτα πάσα πιθανότητα θὰ τὸ κάνω, ἂν αὐτὴ δὲν γίνῃ Παρασκευὴ ἢ Σάββατο. Φέτος ἡ κοπὴ τῆς πίτας καὶ στὴν Ἀθήνα καὶ τὴν Θεσσαλονίκη ἔπεσε Σάββατο, μιὰ μἐρα ποὺ συνήθως κάνω τὸ ἑβδομαδιαῖο λόγῳ ὑποχρεώσεών μου ταξείδι Ἀθήνα-Σαλονίκο. Ἀποτέλεσμα, νὰ μὴν παρευρεθῷ μήτε στὴν κοπὴ τῶν Ἀθηνῶν μήτε τῆς Θεσσαλονίκης. Γκίνια στὸ τετράγωνο (γκίνια²). Πολὺ ὡραία συνάντηση παιδιά, ἕνα μεγάλο εὖγε!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα