perlastar
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 1.142
Τέλεια! Δεν μας εκπροσωπεί άδικα η γάταjohnny19818 είπε:Γατονι ο Φριτζ το βρηκε.
Τέλεια! Δεν μας εκπροσωπεί άδικα η γάταjohnny19818 είπε:Γατονι ο Φριτζ το βρηκε.
Ημιθεος....σαν το Ηρακλη (Πουαρω) ενα πραγμα.....Spybil είπε:.....Stayros τι να πω, θεός στις αντιστοιχήσεις, άντε ημίθεος λόγω Λορένας και Mariadegrecia.
stayros είπε:....διπλα στον Σπυρακο,πρεπει να ειναι η mariadegrecia και τελευταια με τα μπλε....μαλλον η Λορενα. :flower:
Kambia είπε:Καλά στο escape room θα γίνει.... PANIC !!!!!
Τι ειναι αυτο το escape room ρε κοριτσια?:what:D@redevil είπε:Κι εγώ περιμένω πώς και πώς το escape room!
stayros είπε:Μου διαφευγουν οι δυο κυριοι,ο ενας πισω απο την Μαριαννα και ο αλλος με το κομπολοι.... #)
Ρε συ Γιαννη εσυ ησουν????!!!!!!! ...... :brick:johnny19818 είπε:Σταύρο, είναι εύκολο να βρεις ποιοι είναι οι κύριοι. Διά της ατόπου απαγωγής από τη λίστα στο πρώτο ποστ.
stayros είπε:
Τι ειναι αυτο το escape room ρε κοριτσια?:what:
Για δωστε καμια εξηγηση.... :flower:
Ουαου! Μη μου πεις ότι θα παίξετε ομαδικά σε παιχνίδι απόδρασης; Αν είναι έτσι, μακάρι να επιτρέπουν φωτογραφικο-βιντεο-κάλυψη, αυτό θα άξιζε να το δούμε! Και εύχομαι να επιλέξετε horror version. Tι πιο ωραίο από το να σε φυλακίζει ένας τέτοιος τύπος;Kambia είπε:Το 'χα ξεχάσει το video!
Καλά στο escape room θα γίνει.... PANIC !!!!!
Δεν ήμουν εγώ αλλά ο δίδυμος ξάδερφός μου .stayros είπε:Ρε συ Γιαννη εσυ ησουν????!!!!!!! ...... :brick:
πότε? πότε? πότε? θέλει καλή οργάνωση!D@redevil είπε:Κι εγώ περιμένω πώς και πώς το escape room! Η επόμενη συνάντησή μας θα αλλάξει τις συναντήσεις μας έτσι όπως τις ξέρατε!
Υπολογίστε μετά το Πάσχα.mariadegrecia είπε:πότε? πότε? πότε? θέλει καλή οργάνωση!