Αντιμετωπίζω ένα περίεργο και ενοχλητικό πρόβλημα: το pc μου δεν αναγνωρίζει καθόλου το DVD του παιχνιδιού... το drive προσπαθεί να το διαβάσει και μετά από αποτυχημένες προσπάθειες δεν βλέπει τίποτα. Θα πείτε τώρα: τί λέει ο noobas, το drive θα είναι χαλασμένο... δεν είναι όμως! Είναι ένα nec labelflash dvdrw που δουλεύει μια χαρά για οτιδήποτε άλλο εκτός από το συγκεκριμένο δισκάκι...
άρα ρε nooba είναι χαλασμένο το δισκάκι! ... μακάρι αλλά δεν είναι διότι κατάληξα να το κάνω iso σε ένα άλλο pc στο δίκτυο μου, να το κάνω mount με το daemon tools και κλασσικά να χρησιμοποίσω σπαστήρι λες και έχω κανα πειρατικό αντίγραφο
Κοίταξα και στο unofficial faq, λένε να χρησιμοποιήσω το εργαλείο που κάνει uninstall το starforce , το έτρεξα και δεν βρήκε κάτι... ???
Έχω win7/x64 στο pc με το πρόβλημα, και το κατεβαστήρι που έκανα το iso έχει Χ86 (αν παίζει ρόλο)
Το έχετε ξανασυντήσει αυτό;
(έγραψα τα ίδια και στο oblivion.gr μπας και ξέρει κανένας τίποτε...)
επίσης (pooky(1) εσένα ρωτάω) υπάρχει κανα update/patch/upgrade για γραφικά ή whatever που δεν είναι της bethesda; (καλόμαθα από τα community patches των gothic ΛΟΛ)