Εντάξει,τώρα γίναμε!Shadowdancer2501 είπε:Εδώ είμαι αδερφέ. I got your back Αν είσαι εδώ φύγαμε...
The film pays tribute to the blockbuster action films of the 1980s and early '90s, and stars an array of action veterans from those decades
+10000000000000000000Paspartoo είπε:Νομιζω για τις 17.
Οσο για τα αρνητικo σχολιο του κ.Γανωτη - δεκτο - και εγω ηθελα να γινω κριτικος κινηματογραφου αλλα εγινα λογιστης - και εκεινος προφανως ηθελε να γινει λογιστης αλλα εγινε κριτικος.
manos426f είπε:Αντιγράφω από cine.gr
"Στα 2000, οι μάτσο-ήρωες είχαν καταλήξει να στολίζουν τα βίντεο-κλαμπ αντί τις μαρκίζες των αιθουσών. Ο Stallone, όμως, αποφάσισε να τους αναστήσει όλους, μαζί με κάποιους φρέσκους που δεν έχουν ξεπέσει ακόμα. Αποτέλεσμα είναι να έχουμε την «λαγνεία του τίποτα», μια b-movie-cult κ.τ.λ. ταινία στα μέτρα του Stallone φτιαγμένη… από τον Stallone. Μια ταινία σαν αυτές του παρελθόντος με τις οποίες κανείς δεν ασχολείται πια, από αυτές που αν σου αρέσει ντρέπεσαι να το πεις και στον φίλο σου. Ειλικρινά, το τέταρτο Ράμπο ήταν πολύ πιο ουσιαστικό, αφού είχε άφθονη δράση. Εδώ, ούτε αυτό δεν ξεχωρίζει…
Η λογική είναι απλή. Θέλω, πχ, να γίνω κριτικός κινηματογράφου αλλά κανείς δεν με θέλει στο μαγαζί του. Φτιάχνω, λοιπόν, δικό μου μαγαζί κι αυτοαναδεικνύομαι! Έτσι κι ο πλασικοποιημένος (κυριολεκτικά) Σλάι. Φτιάχνει μια ταινία να θυμίζει τα 1980 και μπαίνει πρώτη μούρη μπροστά σε κάποιους που λογικά ζηλεύει. Γίνομαι κακός; Κι αυτός κακός γίνεται όταν καμουφλάρει τις προπαγανδιστικές του ιδέες με άλλοθι υπέρ της δικαιοσύνης και παρουσιάζει φονιάδες ως εκφραστές της. Ναι, τώρα οι κακοί είναι πράγματι κακοί κι όχι αντίπαλοι των ΗΠΑ. Και τι μʼ αυτό; Κύριε Stallone, μας βασανίζεται εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Επιτέλους, σύνταξη
Βαθμολογία: 0/5"
Σχόλια του κ. Σταύρου Γανωτή......
Προτού γίνει κριτικός όμως, θα επρεπε να είχε φτιάξει λίγο την ορθογραφία του ...Paspartoo είπε:Νομιζω για τις 17.
Οσο για τα αρνητικo σχολιο του κ.Γανωτη - δεκτο - και εγω ηθελα να γινω κριτικος κινηματογραφου αλλα εγινα λογιστης - και εκεινος προφανως ηθελε να γινει λογιστης αλλα εγινε κριτικος.
τέλειοcaramon είπε:Αυτό το είδατε?
http://www.youtube.com/user/expendables