Σε τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις, πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, διαφωνίες, κλπ...
Και εμένα πάντως η έλλειψη έστω και ενός adventure game μου φαίνεται λίγο περίεργη.
Μερικά
προσωπικά σχόλια: Αψογο το Stunt Car Racer του Geoff Crammond, έχω αναφέρει και στο παρελθόν ότι το είχα λιώσει και σε amstrad και σε amiga, και είναι απο τα λίγα racing games που ένιωθα να σφίγγεται το στομάχι μου όταν έπαιζα, αλλά είναι πράγματι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ παιχνίδι του ST ? Aυτό σηκώνει πολύ κουβέντα.
Προσωπικά θεωρώ εντελώς αδιανόητο να μην είναι στην πρώτη δεκάδα, αλλά ούτε ΚΑΝ στην λίστα, το Sundog: Frozen Legacy. Για όνομα του Θεού δηλαδή !!
Μερικά παιχνίδια είναι δίκαια στην πρώτη δεκάδα, όπως το Oids, το Εlite, και το Dungeon Master (τα έχω ασφαλώς), αλλά μετά βλέπω και κάτι "Super Sprint" και απορώ !! (πασίγνωστο παιχνιδάκι, αλλά στα δέκα best-ever του ST ?)
Πάντως το Kick Off 2 στην 2η θέση, δέιχνει ότι η πλάστιγγα γέρνει σαφώς υπέρ των ευρωπαίων gamers (λογικό, μιά και στην αμερική οι ST fans ήταν λιγότεροι). Αν συνέβαινε το αντίθετο, το Kick Off δεν θα είχε θέση μέσα στην λίστα, και ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ όπως το Auto Duel δεν θα ερχόντουσαν τελευταίες και καταϊδρωμένες...
phil_vr είπε:
(...) και ενα σωρο αλλα που καθε χρηστης ST θα προτεινε εναντι των μικρων (και για πολλους παντελως αγνωστα) παιχνιδιων στο στυλ Time Bandit (παρολο που το εχω και εχει αρκετο ενδιαφερον)
Γειά σου Phil ΑΡΧΟΝΤΑ !! Το έχω και εγώ το Time Bandit (παλιό απωθημένο, απο την εποχή που το είχα δεί να τρέχει στα -καινούρια τότε- ST).