The Legend Of Zelda Wii U

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιολ 2006
Μηνύματα
1.749
Αντιδράσεις
282
Εγώ triple core του έχω βάλει, cemuhook, ανάλυση δεν έχω πειράξει αν και δείχνει να το έχει πολύ άνετα για πολύ παραπάνω. Έχω 2x8gb πολύ γρήγορες μνήμες vengeance 3200mhz, ssd εννοείται, psu 650w Corsair, Gigabyte GTX 1070 και 6-core 12-thread Ryzen 5 και motherboard Asus Rog Strix Gaming ένα κτήνος με 5 ψυκτρες πάνω στην μητρική και ένα φορτηγό υποδοχές για κάρτες μνήμες σκληρούς ανεμιστήρες και δεν συμμαζευεται (άμα μπεις στο bios ζαλίζεσαι από τις επιλογές για overclocking κλπ).

Δεν θα πω ψέματα το pc το έστησα με αυτά που διάβασα στο ίντερνετ με πρώτη προτεραιότητα να παίξει καλά το παιχνίδι αυτό στον cemu.
 

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιον 2009
Μηνύματα
4.825
Αντιδράσεις
803
Εγώ triple core του έχω βάλει, cemuhook, ανάλυση δεν έχω πειράξει αν και δείχνει να το έχει πολύ άνετα για πολύ παραπάνω. Έχω 2x8gb πολύ γρήγορες μνήμες vengeance 3200mhz, ssd εννοείται, psu 650w Corsair, Gigabyte GTX 1070 και 6-core 12-thread Ryzen 5 και motherboard Asus Rog Strix Gaming ένα κτήνος με 5 ψυκτρες πάνω στην μητρική και ένα φορτηγό υποδοχές για κάρτες μνήμες σκληρούς ανεμιστήρες και δεν συμμαζευεται (άμα μπεις στο bios ζαλίζεσαι από τις επιλογές για overclocking κλπ).

Δεν θα πω ψέματα το pc το έστησα με αυτά που διάβασα στο ίντερνετ με πρώτη προτεραιότητα να παίξει καλά το παιχνίδι αυτό στον cemu.
Καλα μπορουσες και με πολυ λιγοτερα να τρεξεις το παιχνιδι με ολα τα καλουδια. Αλλα οκ θα σου μεινει να τρεχεις και παιχνιδια του Switch οταν ωριμασει ο emulator.
 

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιολ 2006
Μηνύματα
1.749
Αντιδράσεις
282
Τρένο παίζει τα πάντα ότι του βάλεις και έχω και option για αναβάθμιση αύριο μεθαύριο. Αν και με βλέπω μια 5ετια να την βγάζω με αυτό το pc άνετα χωρίς καμία αλλαγή.
 

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιον 2009
Μηνύματα
4.825
Αντιδράσεις
803
Να κάνω μια offtopic ερώτηση, πως και πήρες 1070 τώρα και δεν πήρες μια 1660 που είναι στα ίδια κυβικά και φτηνότερη, συν το ότι τρώει και λιγότερο ρεύμα λόγω του ότι είναι πιο σύγχρονη?
 

metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
8.479
Αντιδράσεις
2.600
Τασο η 1070 μπορει να ειναι λιγοτερο συγχρονη απο την 1660 αλλα στην τελικη ειναι 30% καλυτερη περιπου και οχι στα ιδια κυβικα και γω αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτες της δυο την 1070 θα επελεγα.Στο καλο μου το PC που φοραει intel i7 9700k με 32GB RAM ειχα πανω την 1070 και γω και δεν υπηρχε περιπτωση να την αλαζα αλλα βρεθηκε ενα πολυ καλο παιδι (ενα κοροιδο με Κ κεφαλαιο δηλαδη :p :p :p) και την αγορασε με πολυ υψηλο ποσο για τα δεδομενα μεταχειρισμενης καρτας οποτε αφου βρηκα την ευκαιρια επενδυσα ενα μικρο ποσο σχετικα και γω και πηρα την 2060 6GB OC PRO την υλοποιηση της Gigabyte που ειναι αποδεδειγμενα η καλυτερη οσον αφορα την 2060 και η μαγκια της pro εκδοσης σε σχεση με της απλης ειναι που εχει 4 heatpipes αντι για 2 που εχει η απλη και περνανε ακριβως πανω απο το chip της gpu οποτε εχει ως αποτελεσμα ακομα μικροτερες θερμοκρασιες.Δηλαδη αν δεν υπηρχε αυτο το καλο παιδι που ανεφερα να αγορασει την 1070 δεν υπηρχε περιπτωση να αγοραζα εγω την 2060 γιατι μπορει να ειναι πιο συγχρονη αλλα και παλι ενα 30% πανω ειναι απο την 1070 οποτε για τετοιο ποσοστο δεν αξιζει να παρει καποιος νεοτερη καρτα γραφικων.

Τωρα οσον αφορα τον CEMU δεν ξερω εσεις τι λετε παντως εγω ακομα και με το PC που εχω το παιχνιδι το τερματισα και το ελιωσα αποκλειστικα στο Switch και στον CEMU απλα το εβαλα για να δω πως ειναι:p:p:p
 

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιολ 2006
Μηνύματα
1.749
Αντιδράσεις
282
Όπως είπε και ο metalcandyman είναι ταχύτερη η 1070. Την είχα βρει σε τιμή που ήταν αδύνατον να μην την τσιμπήσω, για τέτοια κάρτα την πήρα τζάμπα κυριολεκτικά. Μιλάμε για ένα κτήνος τώρα που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μοιράζει πόνο απλόχερα χωρίς παραχωρήσεις.
Τώρα θα περάσω και το Witcher 3 που τσίμπησα από το Steam 9 euro να δω πως τα πάει σε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις.

Σε πραγματικές συνθήκες είναι 20-40% ταχύτερη η 1070 (εμένα μου βγάζει και αρκετά παραπάνω από τον μέσο όρο 78%):

 

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιον 2009
Μηνύματα
4.825
Αντιδράσεις
803
Γράψε λάθος, την 1660 ti εννοουσα :p
 

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιολ 2006
Μηνύματα
1.749
Αντιδράσεις
282
Αποκλείεται η 1660ti να πιάνει την 1070.

48 rop/ 64 η 1070
1536 cuda cores/1920 η 1070
170 GT/s / 202 η 1070
 

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιολ 2006
Μηνύματα
1.749
Αντιδράσεις
282
Βρήκα γιατί δεν έπιανε 60fps, η motherboard είχε επιλογή συχνότητας μνήμης auto και έτρεχε στα 2133 mhz αντί για 3200. Μόλις το έβαλα manual στα 3200 καρφώθηκε 60 fps ακατέβατα.

 

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιολ 2006
Μηνύματα
1.749
Αντιδράσεις
282
Σε εμενα ειναι επι τω πλειστω 30 αλλα ενιοτε πεφτει και στα 28-27 και με χαλαει. Τι μπορω να κανω για να το ελαφρυνω και να καρφωθει στα 30?
Δες αυτο το βίντεο προσεκτικά πιστεύω θα κάνεις δουλειά. Δώσε feedback
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.368
Αντιδράσεις
2.723
Το ακολουθησα κατα γραμμα (εκτος απο το σημειο που ελεγε να εχουμε single CPU - εβαλα Triple) αλλα τολμω να πω οτι ειδα μικρη χειροτερευση.

Μαγειρεψα λιγο τα πραγματα και πλεον ειναι πιο κολλημενος στα 30. Θα ποσταρω τις ελαχιστες αλλαγες που εκανα
 

Shinobi

RetroMasteR
Joined
26 Ιολ 2006
Μηνύματα
1.749
Αντιδράσεις
282
Εβαλες την τελευταια εκδοση 1.16.1? Και πάτα στα graphics packs κατω δεξιά να κατεβάσει update (download latest community graphics packs). Σε μένα παίζει τώρα τρένο 60 fps ακατέβατα ότι και να γίνεται στην οθόνη.

13:24 σου λέει τι να βάλεις ανάλογα τι cpu έχεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα