Αμα το εχεις διαβασει αυτο μπραβο σε αυτον που το εκανε γιατι εγω εφαγα πολυ περισσοτερες απο 500 ωρες για να βρω και τα 900 korok seeds και τα 120 Shrines και της 18 memories και τα 3 medals of honor και της 385 φωτογραφιες του Hyrule Compendium και να εκπληρωσω τα 42 shrine quests αλλα και τα 76 side quests.Συγκεκριμενα για ολα αυτα μου πηρε 986 ωρες και φυσικα για να μην δουλευομαστε μεταξυ μας δεν ειχα καμια επιφωτηση για να ξερω απο μονος μου πως τα korok seeds ειναι 900 η η φωτογραφιες 385 αυτα τα εψαξα να δω δηλαδη ποσα ειναι αλλα τα βρηκα μονος μου και για τιποτα απο ολα αυτα δεν χρησιμοποιησα οδηγο απο το ιντερνετ η ειδα spoiler στο youtube.Ποσες ωρες εχει γραψει το κοντερ του Zelda? Ρωταω γιατι απο οτι υπολογιζω θελει κανα 500ωρο για να βρεις ολα τα korok seeds χωρις οδηγο στρατηγικης.
Αυτες οι 986 ωρες πως σου εμφανιστηκαν? Συνηθως στο switch δε γραφει τις ακριβεις ωρες που εχεις περασει σε εναν τιτλο, ανεβαίνει κλιμακωτά, δηλαδή πάνω από 50 ώρες, πάνω από 100 κ.ο.κ.....Αμα το εχεις διαβασει αυτο μπραβο σε αυτον που το εκανε γιατι εγω εφαγα πολυ περισσοτερες απο 500 ωρες για να βρω και τα 900 korok seeds και τα 120 Shrines και της 18 memories και τα 3 medals of honor και της 385 φωτογραφιες του Hyrule Compendium και να εκπληρωσω τα 42 shrine quests αλλα και τα 76 side quests.Συγκεκριμενα για ολα αυτα μου πηρε 986 ωρες και φυσικα για να μην δουλευομαστε μεταξυ μας δεν ειχα καμια επιφωτηση για να ξερω απο μονος μου πως τα korok seeds ειναι 900 η η φωτογραφιες 385 αυτα τα εψαξα να δω δηλαδη ποσα ειναι αλλα τα βρηκα μονος μου και για τιποτα απο ολα αυτα δεν χρησιμοποιησα οδηγο απο το ιντερνετ η ειδα spoiler στο youtube.
Ειμαι ψυχαναγκαστικος τυπος δεν γινετε να ξεκινησω κατι και να μην το τελειωσω η αν εχει διαφορους στοχους μεσα το παιχνιδι πρεπει να τα τελειωσω ολα αλλιως θα σαλαταρω και δεν θα το αφησω ποτε χωρις να το ολοκληρωσω.Την ιδια τρελα εχω και με της ωρες που παιζουμε το καθε παιχνιδι καποτε κρατουσα και λιστες με διαφορα παιχνιδια και γενικα πολλα και διαφορα τετοια.Eτσι λοιπον επαθα κοκομπλοκο οταν αγορασα περυσι τον μαρτιο το switch με το zelda και διαπιστωσα πως δεν μπορουσαμε να δουμε τον συνολικο χρονο παιχνιδιου και σε διαφορα θεματα στο ιντερνετ που εγραφαν γιαυτο το θεμα δεν εμπαινα γιατι φοβομουνα μηπως εχει γραψει καποιος κανα ασχετο spoiler οποτε απφασισα κλασσικα την λυση μολυβι και χαρτι δηλαδη δαχτυλο και κινητο την σημερινη εποχη καθως ανετα μπορουσα να το κανω.Αυτες οι 986 ωρες πως σου εμφανιστηκαν? Συνηθως στο switch δε γραφει τις ακριβεις ωρες που εχεις περασει σε εναν τιτλο, ανεβαίνει κλιμακωτά, δηλαδή πάνω από 50 ώρες, πάνω από 100 κ.ο.κ.....
Πανε στον Kilton τασο και πατα την τριτη επιλογη about monsters.Εκει θα σε ρωτησει τι θες να μαθεις για τα 3 ηδη τερατων και μολις πατησεις πιο θες θα σε δωσει περιγραφη και ποσα απο αυτα υπαρχουν.Αν τα σκοτωσεις ολα ωσα λεει μολις τερματισεις το παιχνιδι πανε σαυτον και θα σε δωσει για ανταμοιβη ενα μεταλιο για το ειδος τερατων που σκοτωσες σαν επιβραβευση.Δηλαδη ειναι ξεκαθαρο τι σε ζηταει να κανεις και κουτουρου να πας οπως πηγα εγω πχ θα το καταλαβεις.Τωρα αν εχουν καποια χρησιμοτητα αυτα τα μεταλια δεν ξερω δεν το εχω ψαξει αλλα εγω καποια χρησιμοτητα δεν βρηκα απλα σαν επιβραβευση ειναι πιστευω για τα τερατατα που σκοτωσες.Επισης μπορεις να πηγαινεις οποτε θες στον Kilton και να βλεπεις ποσα τερατα εχεις σκοτωσει μεχρι εκεινη την στιγμη.Βασίλη, τα 3 medals of honor τι είναι?
Kαι το majora's mask εξαιρετικο!!Το ειχα λιωσει και αυτο πολλες φορες.Μερικα παιχνιδια φαινεται ειναι αδυνατον να ξεπεραστουν.Δεν είναι το αγαπημένο μου Zelda (αυτό είναι το Majora's Mask)
Γιατι μην κολλανε τα εντυπωσικα φωτορεαλιστικα γραφικα?Τι να πω.Αφου θελετε τετοια γραφικα στα zelda ας βγαζει ετσιΦωτορεαλιστικα γραφικα δεν ξερω αμα θα "κολλαγαν" .
Για να καταλαβω δεν μπορω να γραψω πραγματα για το παιχνιδι που εχω παιξει εστω και λιγο πριν λιγο καιρο,να ακουσω γνωμες 1.5 χρονο μεταΣυζητησεις και συζητησεις και συζητησεις για θεματα που εχουν αναλυθει 1000 φορες και ξανα τα ιδια τα ιδια και τα ιδια.
Οταν η nintendo εβγαζε βιντεο zelda με τις ικανοτητες της κονσολας δεν θα περιμενεις να τα δεις και στο παιχνιδι.Ποιο ειναι το σκεπτικο??Ολα τα παραπανω καταλαβετε το επιτελους πως ηταν tech demos για να δειξουν καποιες απο της ικανοτητες της κονσολας καμια NINTENDO δεν βγηκε επισημα να πει πως ετσι θα ηταν το επομενο Zelda ωστε να πεσουμε απο τα συνεφα οταν τελικα δεν το ειδαμε.
Tωρα το τι εκαναν αλλες εταιρειες οπως microsoft κ.λ δεν με ενδιαφερει μιας και γραφω συγκεκριμενα για το zelda.Εδω απο M$ και sony επεφτε το δουλεμα του αιωνα με παιχνιδια που στα κρυφα ετρεχαν σε PC με Nvidia καρτες γραφικων και τα παρουσιαζαν πως και καλα τρεχουν στην κονσολα και δεν μιλησε κανεις που λεει ο λογος η Ν μας πειραξε για τα tech demos που παρουσιασε απλα για να δειξει την δυναμη της κονσολας
Γραφεις πολλα για το παιχνιδι και εσυ που τα ξερουμε και εχουν γραφτει για τον ζωντανο κοσμο του zelda.Ok κοβεις δεντρα φωτιες στα χορτα κ.λΑπο την μια εχουμε το Zelda με εναν κοσμο που εχεις αλληλεπιδραση με τα παντα,μπορεις να κανεις τα παντα και να πας οπου βλεπει το ματι σου.Βλεπεις τα χορτα και τα δεντρα να κινουνται στην φορα του ανεμου και αν περασεις απο πανω τους η απο μεσα τους υπαρχει αλληλεπιδραση,μπορεις να κοψεις τα δεντρα με το τσεκουρι σου,οι αλαγες του καιρου ειναι εκπλητικες,ριχνεις ενα βελος με φωτια και μπορεις να καψεις μια ολοκληρη εκταση και αν σηκωθει κανενας ανεμος μπορει να παει την φωτια οπου υπαρχει χορτο.
Ετσι!!!Αν οχι καλα φωτορεαλιστικα γραφικα λογο αδυναμιας στο hardware θα μπορουσαν να βγαλουν φοβερα γραφικα πολυ ανωτερα του twilight.Γενικά συμφωνώ μαζί σου, ούτε εμένα μου αρέσει τόσο το έντονο καρτουνίστικο στιλ. Θα ήθελα περισσότερα Zelda στο στιλ του Twilight Princess.
Eιδικα η HD εκδοση του Wind Waker στο Wii U ειναι ολα τα λεφτα γιαννη.Μπορει να την εχω λιωσει στο Game Cube αλλα οταν το επαιξα πρωτη φορα στο Wii U νομιζα πως επαιζα αλλο παιχνιδι.Επισης αυτο που λες ενοειται γιατι ολοι εχουμε της αποψεις μας και φυσικα και δεν μπορει να αρεσουν σε ολους τα ιδια.Απλα ειναι κριμα να μην απολαυσει καποιος και να ξεζουμισει αυτη την παιχνιδαρα που ονομαζεται Zelda Breat of the wild μονο και μονο για το art style που εχει.Εγω το Zelda αυτο το χαρακτηριζω εμπειρια ζωης παντως οσον αφορα τα Video games και διπλα του δεν βαζω κανενα αλλο Zelda το θεωρω το κορυφαιο.Ολα εχουν την μαγεια τους και θα μπορουσα να γραψω ενα ενα ξεχωριστα ομως διπλα στο BOTW δεν βαζω κανενα.Εμενα προσωπικα το καρτουν style μου αρεσει παντως και δενει ωραια με την παραμυθενια ατμοσφαιρα των Zelda. Στο Wii U επαιξα για πρωτη φορα το Wind Waker και ενθουσιαστηκα.
Γενικα ποτε δεν θα βγει κατι που να αρεσει σε ολους , παντα καποιοι θα εχουνε παραπονα
Παιξω δεν παιξω το παιχνιδι δεν μπορω να ρωτησω για αυτο??Δες στην προηγουμενη σελιδα το ποστ!!θα δεις οτι γραφω αυτο!!απορια εχω αν το βλεπω μονο εγω απαισιο και ρωταω για την αντοχη κτλ γιατι τα γραφικα παιζουν ρολο σε αυτο.Εγω πχ θα ξαναεπαιζα για να χαζεψω και τα τοπια περισσοτερο οπως εγραψα για το o.of.t.δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο και μετα απο εναμιση χρονο να κατσεις να ρωτησεις για το αν εχει αντοχη στο χρονο και αν μας εχει εντυπωσιασει την στιγμη που στο πρωτο σου κιολας post στο θεμα αυτο στην προηγουμενη σελιδα γραφεις πως οταν το εβλεπες αυτο που ενοιωθες ηταν βαρεμαρα και καλυτερα να εβλεπες καποια ταινια πως το παιχνιδι σε φαινεται απαισιο και πως και να στο χαριζαν θα το γυρνουσες πισω γιατι δεν θες ουτε δευτερολεπτο να το βλεπεις.Αποκρυπτογραφοντας τα λεγομενα σου λοιπον βλεπουμε πως το μονο που σε νοιαζει για το παιχνιδι ειναι τα γραφικα και πως πολυ δυσκολα εως απιθανο να κατσεις να ασχοληθεις μαζι του λογο των καρτουνιστικων γραφικων.Αν κανω λαθος και δεν ισχυουν αυτα που εσυ εγραψες πεστο και γω σταματαω τωρα την κουβεντα και δεν ασχολουμαι αλλο γιατι δεν υπαρχει λογος.
Φυσικα και εχουν σχεση αφου γραφω για την εξελιξη στα γραφικα της σειρας zelda μεχρι το b.of.t.w δηλ για το πως κινηθηκε η nintendo στα γραφικα του παιχνιδιου μεχρι το b.of.t.w Η κυρια αναφορα μου ομως οπως θα δεις στο πρωτο ποστ της προηγουμενης σελιδας που ρωταω ειναι μονο για το b.of.t.w.ποσταρεις βιντεο και με αναλυεις tech demos του 2000 και του 2012 λες και εκεινα τα Zelda εχουν καμια σχεση με το breath of the wild που μιλαμε εδω περα.