Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Φιλαρακι δεν μπαινω στον κοπο να σε απαντησω γιατι κλασσικα χαμενος και ο κακος της υποθεσης εγω θα βγω και δεν εχω καμια ορεξη καλα ηρεμησε το κεφαλι μου τα τελευταια χρονια.Αν ομως εχεις την εντυπωση πως εγω θιχτηκα για το θαψιμο που εριξες στο BOTW εισαι βαθεια νυχτωμενος γιατι η μονη μου απορια ηταν πως απο την στιγμη που σε απωθει τοσο πολυ ενα παιχνιδι λογο των γραφικων πως ειναι δυνατων μετα να αλαξεις γνωμη και να το παιξεις να το απολαυσεις και να το ευχαριστηθεις αν εγω η καποιος αλλος σε πει ποσο τελειο ειναι ποσο μεγαλο ειναι ποσο πολυ περιεχομενο εχει κλπ.Αυτη ηταν η μονη μου απορια και τιποτα αλλο και οχι αν ρωτησες γιαυτα εναμιση χρονι μετα η δεκα χρονια μετα.Για παραδειγμα εγω με τα JRPGS εχω τρελα απιστευτη εχω παιξει τα παντα σε ολες της κονσολες ε αυτο το Final Fantasy X με εχει καθισει στο στομαχι απο την πρωτη στιγμη που το επαιξα.Το θεωρω τελειως flat και γραμμικο σε σημειο να σε περνει απο το χερι και να σε πηγαινει εκει που πρεπει να πας εξρευνση και δυσκολια μηδενικη ε οσο και να με πει καποιος μα δες τι ωραια γραφικα που εχει γιατι οντως τοτε ειχαμε παθει πλακα με τα γραφικα του σε σχεση με αυτα που ειχαμε δει στο FFIX ε δεν προκειται να αλαξω γνωμη και να μαρεσει ωστε οταν το παιξω να το ευχαριστηθω γιαυτο αλωστε ειναι το μονο RPG οσον αφορα την παρτη μου που το εχω τερματισει μονο μια και μοναδικη φορα.
Τελως απο μενα ειναι το τελευταιο μηνυμα που γραφω γιαυτο το θεμα που συζηταμαι απλα να ξερεις πως εγω ψοφαω για τετοιες συζητησεις της γουσταρω τρελα και ειδικα τωρα που ειναι ειδος προς εξαφανιση γιατι τα τελευταια χρονια το forum ειναι πιο νεκρα και απο το νεκροταφειο του χωριου μου και σχεδον δεν κουνιεται φυλλο στα θεματα των videogames εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.
Τελως απο μενα ειναι το τελευταιο μηνυμα που γραφω γιαυτο το θεμα που συζηταμαι απλα να ξερεις πως εγω ψοφαω για τετοιες συζητησεις της γουσταρω τρελα και ειδικα τωρα που ειναι ειδος προς εξαφανιση γιατι τα τελευταια χρονια το forum ειναι πιο νεκρα και απο το νεκροταφειο του χωριου μου και σχεδον δεν κουνιεται φυλλο στα θεματα των videogames εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.