Thanks!D@redevil είπε:Πολύ ωραίο πακετάκι, Αίαντα! Μόνο μια ερώτηση: Η φωτοτυπία (κλασσική όπως λες) της Nortec, τι λέει?
Με γεια και σε σενα και καλοπαιχτο! Εγω την εκδοση του Gamecube(αν και την εχω ) δεν την ειχω παιξει αλλα απο τι ειδα απο τα βιντεακια εχει αρκετες διαφορες στο τεχνικο τομεα.divined είπε:Κατέφθασε και σε εμένα η ειδική έκδοση σήμερα. Ωραία συσκευασία και το αγαλματάκι του Ganondorf όλα τα λεφτά. Σε αυτή την τιμή, θα μπορούσανε να είχαμε βάλει και ένα μικρό artbook πάντως.
Τώρα, τι διαφορές έχει σε σχέση με την έκδοση του GC. Ειλικρηνά, μετά απο λίγη ώρα gameplay συνήθησα τόσο τα HD γραφικά, που νόμιζα ότι είχα γυρίσει στο 2003. Αν όμως προσέξεις, θα δεις κάποιες διαφορές. Το φίλτρο σκόνης και θολούρας που έχουν βάλει σε διάφορα μπουντρούμια, είναι απο τις πιο αισθητές διαφορές. Θα βάλω σε λίγο την έκδοση του GC για να συγκρίνω την διαφορά στην ποιότητα των γραφικών.
Μάλιστα. Το έπαιξε μέχρι το σημείο που μπαίνεις στο πειρατικό πλοίο και αποχωρείς απο Outset Island, οπότε δεν είδα αυτές τις βελτιώσεις ακόμα. Πάντως, εγώ επέλεξα το κλασικό game controller για χειριστήριο, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω όλες τις δυνατότητες που αναφέρεις.Jackie dragon είπε:Οι ουσιαστικές διαφορες (εκτος απο τα HD γραφικά) σε σχεση με τη GameCube εκδοση του παιχνιδιου ειναι οι εξης:
1) Ενω κρέμεσαι απο το σχοινί του grappling hook μπορεις πλεον να αλλαξεις κατευθηνση ενω κινείσαι περα-δωθε σα το...Ταρζάν σε αντιθεση με την εκδοση του Gamecube που επρεπε να μείνεις ακίνητος πανω στο σχοινί για να αλλάξεις πορεια κατευθηνσης..
2) Στην εκδοση του Wii U η ταχύτητα του καϊκιού ειναι κατα 35% γρηγορότερη σε σύγκριση με εκεινη του Gamecube
3) Το κανόνι του καϊκιού εχει μια αρκετά χρήσιμη γραμμή στόχου ωστε να γίνεται πανευκολα το κεντράρισμα και να μπορεις να ριχνεις βολές εκει ακριβως που θελεις..
4) Άμεση και πιο γρηγορη προσβαση στα αντικείμενα μεσω του tablet
5) Tα κείμενα διαλόγων "τρέχουν" γρηγορότερα σε σχεση με τη Gamecube εκδοση..
6) Τα ψάρια που χαρτογραφούν τις τοποθεσίες σου ζητουν να θυμηθεις μια φράση που ειχαν πει σε παλιοτερη ομιλία που ειχες μαζι τους.. Αν εχεις ξεχάσει αυτη τη φράση πρεπει να ξαναριξεις δολωμα απο την αρχη για να στη ξαναπουν.. Αυτο ισχυε στη Gamecube εκδοση μιας και στην HD μπορεις άμεσα μεσω του tablet να επιλεξεις στο χαρτη το εικονιδιο με το εκάστοτε ψάρι και να δεις τη φράση που σου ζητουν..
Δεν ξερουμε αν οντως ειναι Link αυτος που φαινεται στο βιντεο , ο Aonuma οταν ρωτηθηκε το αφησε στον αερα :divined είπε:Επίσης, ο Link φαίνεται αρκετά νευριασμένος και παθιασμένος στο συγκεκριμένο.