The official Halo 2 thread...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Doctor θα μας κάψεις βρε συ........

Μπα, ούτε το Tomb Raider μου άρεσε ιδιαίτερα, μάλιστα μισώ όλη τη σειρά.

Βάλε κανένα Doom με τη νέα μηχανή γραφικών να γουστάρεις ατελείωτα. Φυσικά υπάρχει πάντοτε η εναλλακτική και πολύ καλή λύση του Morrowind. Δυστυχώς για μένα δεν υποστηρίζει wide screen αναλύσεις........

Δε τρελάθηκα με το Legend που τερμάτισα πριν κανα 4 μήνες, αλλά είχε όπως είπα μικρή ποικιλία. Το Αnniversary άκουσα έχει την ίδια μηχανή γραφικών. Να δούμε από υπόθεση.

-Όσο για το Doom (3) λες να μην το έχω παίξει? :D Από που λες πήρα το Nickname μου?? :diablotin:

Χε! Δεν μιλάω για το Doom III αλλά για το παλιό κλασσικό Doom με τη ΝΕΑ μηχανή γραφικών.

Για κάνε ένα search στο φόρουμ, έχω ανοίξει thread. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ΧΑΝΕΙΣ!!!!!!!!

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?1104-New-Doom!!!!&highlight=doom

Έλα πάρτο λέμε!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τίποτε, καλό λοιώσιμο.

Εκτός από τα Doom μπορείς να παίξεις Hexen και Heretic. Αυτά τα παιχνίδια εδώ και μια δεκαετία σχεδόν δεν έχουν βγει ποτε από τα μηχανάκια μου.

Για δώσε specs του pc σου όποτε μπορείς.

GeForse 6800 LE 128 MB

Pentium 4 3GHz

1G RAM

Οθόνη Sony 1024*768 Pixel

Windows XP

500ρι τροφοδοτικό

Το Doom θα παίξει φανταστικά!

Με το σύστημα που διαθέτεις, με κάποιους συμβιβασμούς φυσικά, θα μπορέσεις να δεις και το Oblivion. Σε ανάλυση 800Χ600 (υποθέτω είναι CRT η οθόνη σου) θα παίξεις αέρα.

Dr Malcolm Betruger είπε:
Παιδιά καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια σας. Άσχετα αν τελικά δε βρήκα λύση ειλικρινά με υποχρεώσατε μόνο και μόνο που ασχοληθήκατε. Ευχαριστώ. :anim-cheers: :wave:
Τελικά και δυστυχώς για μένα δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει. (Εντάξει δεν έχω και τίποτα ιδιαίτερες γνώσεις αλλά προσπάθησα και με τη βοήθειά σας)

.
Παντως εγω που το δοκιμασα μολις - ετσι απο σπασιμο σε XP- το

Halo.2.XP.Patch-NoGrp επαιξε σε Dt και χωρις κανενα παρατραγουδο

Σήμερα ξαναπήρα το Halo-2 , επηρεασμένος από την επερχόμενη κυκλοφορία του -3... Το πήρα από άλλο άτομο όχι από τον ίδιο που το χα την προηγούμενη φορά. Και θέλω πάλι τη βοήθειά σας. Τα πράγματα φαίνεται να είναι διαφορετικά τώρα. Λοιπόν τρέχω το ντιβιντί και το autorun, δεν τρέχει. Μου βγάζει:

- Startup.exe - Το σημείο εισαγωγής δεν βρέθηκε

Το σημείο εισαγωγής CreateProcessWithTokenW της διαδικασίας δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη της δυναμικής σύνδεσης ADVAPI32.dll.

-πατάς ΟΚ και κλείνει το μύνημα. Πάλι από την αρχή. Ανοίγω το DVD και βρίσκω ένα αρχείο που λέγεται Xalo-2 XP Patch. Γράφει μέσα:

- Halo 2 XP Patch

Extract the content of the WowLoader-0.2.rar in C:\wata

Open DOS

To open a “dos” window click on start -> run -> type "cmd" without theʼʼ and press Enter.

Now make sure that the DVD is in the drive or otherwise mounted.

In the dosbox type C:\wata\loader.exe “F:\Startup.exe” with the ʽʼ (for F fill in your dvd drive letter)

Now Setup starts. once itʼs done, Install XLiveRedist1.0.6027.msi and vcredist.msi from the \redists dir on the Halo 2 DVD.

Copy the following files into the directory you installed Halo 2:

dwmapi.dll, mf.dll, MFPlat.dll (Located in WowLoader-0.2 dir)

Copy mf.dll from WowLoader-0.2 dir into \\WINDOWS\\System32 and copy mf.dll from TheBabeLover dir into your game directory.

To play the game, go to “Properties” in the game shortcut and type in C:\wata\loader.exe “C:\Program Files\Microsoft Games\Halo 2\halo2.exe” in the Target line. (See picture: After Install.) (You HAVE to use the ʽʼ in the command line)

ENJOY HALO 2 ON XP! =)

Λοιπόν δεν υπάρχει Wowloader 0.2. rar Να υποθέσω ότι εχει γίνει ΗΔΗ extract ο δίσκος?? :confused:

Τί είναι το C:\Wata :confused:

Όταν ανοίγω το "doc window", δεν δέχεται/δεν υπάρχουν τα σύμβολα F:\Startup.exe Το κάνω αντιγραφή αλλά δεν το δέχεται βγάζει ερωτηματικό.

-Δεν προχώρησα παραπέρα μην κάνω καμιά μαλ***α και τρέχω μετά. Αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας πρίν προχωρήσω. Αν έχετε καμιά ιδέα ΒΟΗΘΕΙΑ γιατί καιγομαι να το παίξω. Ευχαριστώ πολύ. :help: :help: :help:

Τελικά βρήκα το Wowloader-0.2. rar Πάνω στη βιασύνη μου δεν το είδα πρίν... :banghead: :blush: Σορρυ παιδιά. Αλλά τα άλλα ερωτήματα παραμένουν. Πώς το κάνω αποσυμπίεση στο C:\Wata???? Τί είναι αυτό??? Πού βρίσκεται???

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειναι πιο απλο το θέμα απ'οτι φαινεται...

Που μενεις παλικαρι για να στειλουμε τον ειδικό με μηχανακι να σε βοηθήσει!

Παω στοίχημα οτι όλο και καποιος απο την παρεα εδω θα μπορεί να το κάνει.

Saulot είπε:
Ειναι πιο απλο το θέμα απ'οτι φαινεται...Που μενεις παλικαρι για να στειλουμε τον ειδικό με μηχανακι να σε βοηθήσει!

Παω στοίχημα οτι όλο και καποιος απο την παρεα εδω θα μπορεί να το κάνει.
Με πρόλαβες. Ευχαριστώ αλλά ύστερα από επίμονο ψάξιμο στο ίντερνετ, βρήκα αναλυτικό οδηγό. Τον ακολούθησα βήμα βήμα και επιτέλους ΠΑΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :inlove: :inlove: :headbangdude: :happyjump: :headbang:

Δημοσιεύω εδώ το λίνκ για κάποιον που ίσως ενδιαφέρεται ή ενδιαφερθεί στο μέλλον:

- http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=81123 πρώτο πόστ.

Πεινάω και διψάω πολύ για λιώσιμο :hungry::drunken: αλλά εχω λιώσει στο πισι από το πρωί και με τσούζουν τα μάτια μου. Αυριο όμως... :biglaugh: :animparty:

Ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για τη προσφορά-το εκτιμώ πολύ (Αν και ακόμα και αν δεν εύρισκα τη λύση τώρα να βάλω κάποιον να τρέχει για μένα-πολύ χλωμό το βλέπω. Anyway thanks a lot. :wavey:

Πάντως πρέπει να τα σπάει το παιχνιδάκι.

TallMan είπε:
Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ! :thumb:
Έλιωσα σήμερα στο παίξιμο, το παιχνίδι είναι φοβερό ΑΝ όμως έχεις και υπολογιστή... :icon_cry: Δυστυχώς για μένα για να τρέχει καλά, αναγκάστηκα να τα ρίξω ΟΛΑ. και όταν λέω όλα εννοώ όλα. Τρέχει καλά-αν και ψιλοκρακάρει σε κάποιες φάσεις, αλλά από γραφικά άστα να πάνε... :icon_cry: Με ανάλυση 800χ600 και όλα ριγμένα τί περιμένεις...

Τέλωςπάντων τί να κάνω θα το παίξω έτσι.

Είναι πιο μεγάλο από το ένα?? Κάτι μου λέει πως ναι.

Το τελείωσα πριν λίγο. Καλό παιχνίδι, αλλά δεν το φχαριστήθηκα αφού αναγκάστηκα να ρίξω τις απαιτήσεις για να τρέξει φυσιολογικά. :icon_cry: Ενδιαφέρουσα ιστορία, σε αφήνει με αγωνία να περιμένεις το -3 και τελευταιό μέρος της σειράς. Το κακό είναι ότι και να βγεί (που λογικά θα βγεί) για πισι το 3, δεν θα το δηκώνω με τίποτα, οπότε... ή γερή αναβάθμιση ή XBOX-360... Θα δούμε. (Γιατί μου φάνηκε το -1 μεγαλύτερο???? :confused: )

Πίσω
Μπλουζα