The official Halo 2 thread...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αρα καταλαβαινω οτι Ε:\ ειναι το DVD-ROM drive σου και εκανες ενα shortcut του αρχειου loader.exe που υπαρχει στο DVD,στην επιφανεια εργασιας....

Και τωρα αυτο δεν εκτελειται δηλαδη..;;Eκτος αν εσυ,παρολο που εκανες τις συντομευσεις,τα ετρεξες παλι απο το E:\,πραγμα που συμφωνα με τις οδηγιες αυτες,ειναι λαθος....

Εννοει οτι πρεπει να φτιαξεις και να εκτελεσεις τις συντομευσεις αυτες στην επιφανεια εργασιας,αλλιως ποιο το νοημα να τις φτιαξεις..;;

Βρήκα αυτά σε ένα φάκελο read me: Tί εννοεί το 1ο??? :confused:

Installation Instructions:

1) Extract the archive.

2) Insert the Halo 2 DVD

3) Run Startup.exe on the Halo 2 DVD using the included Loader.exe

Ie.: Loader.exe D:\Startup.exe

4) Install the game.

5) Install XLiveRedist1.0.6027.msi and vcredist.msi from the \redists dir on the Halo 2 DVD.

6) Copy the following files into the directory you installed Halo 2:

dwmapi.dll, mf.dll, MFPlat.dll

7) Finished. To play the game, run halo2.exe using the included Loader.exe

Ie.: Loader.exe "C:\Program Files\Microsoft Games\Halo 2\halo2.exe"

Notes:

You need to be logged in with an administrator account for Loader.exe to work, since it uses privileged API's.

Currently the code for playing the intro and credits movies is unimplemented,

so if you want to see them you'll have to play them yourself (they're located in \movie).

I haven't tested the online functionality of the game, it will probably need more attention.

Have fun playing :)

/xtc

Μανο αυτά που λες είναι σωστά. Θέλει την εγκατάσταση μέσω συντόμευσης το λέει σαφώς. Το F ξέρεις τί είναι?

Το F ειναι -υποθετω- το παραδειγμα του DVD-ROM drive,το οποιο στην περιπτωση σου ομως ειναι απλα το Ε....

Δε μπορω να διανοηθω οτι πρεπει το γραμμα του DVD-ROM drive σου να ειναι σονι και καλα το F,αλλιως αυτο θα ειναι απο τα ανηκουστα,το αποκλειω,μην σε απασχολει,τουλαχιστον προς το παρον.....

Αυτο το πρωτο που λεει ''Extract the archive'' δε καταλαβαινω κι εγω....

Μηπως το loader.exe ειναι μεσα σε καποιο rar,zip αρχειο στο δισκακι και πρεπει να το κανεις extract στην επιφανεια εργασιας...;;

Mηπως βλεπεις ενα αρχειο καπως ετσι-->WowLoader.rar στο δισκακι του Halo...;;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
manos426f είπε:
Αυτο το πρωτο που λεει ''Extract the archive'' δε καταλαβαινω κι εγω....Μηπως το loader.exe ειναι μεσα σε καποιο rar,zip αρχειο στο δισκακι και πρεπει να το κανεις extract στην επιφανεια εργασιας...;;

Οχι. Είναι κατι άλλα τα έκανα extract αλλά δεν είχαν τίποτα που να παίζει ρόλο στην εγκατάσταση.

Λοιπον,εγω βρηκα το Ηalo 2 XP patch,ακριβως με τις οδηγιες του readme που παρεθεσες....

Ειναι ενα rar αρχειο,το οποιο ομως μαλλον εχουν κανει ηδη extract στο DVD σε καποιο φακελο με το ονομα loader,δε μπορει...!!

Πρεπει να εχει μεσα αρχεια σαν αυτα-->dwmapi.dll,Loader.exe,mf.dll,MFPlat.dll,Wow.dll,XTaskDlg.dll,Halo 2 Instructions.txt....

Βεβαια μπορει ο loader να μην ονομαζεται Wow σε αυτο που εχεις εσυ,αλλα καποιο τετοιος φακελος ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει...!!

Ρε παιδια,καποιος που να εχει το Halo 2 για να βοηθησει δεν υπαρχει...;;

Διοτι ετσι,απο αποσταση οπως τα λεμε με τον Malcolm,εγω δε μπορω να καταλαβω και πολλα...!!

manos426f είπε:
Λοιπον,εγω βρηκα το Ηalo 2 XP patch,ακριβως με τις οδηγιες του readme που παρεθεσες....
Ειναι ενα rar αρχειο,το οποιο ομως μαλλον εχουν κανει ηδη extract στο DVD σε καποιο φακελο με το ονομα loader,δε μπορει...!!

Πρεπει να εχει μεσα αρχεια σαν αυτα-->dwmapi.dll,Loader.exe,mf.dll,MFPlat.dll,Wow.dll,XTaskDlg.dll,Halo 2 Instructions.txt....

Βεβαια μπορει ο loader να μην ονομαζεται Wow σε αυτο που εχεις εσυ,αλλα καποιο τετοιος φακελος ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει...!!
Ναι υπάρχει φάκελος με το όνομα loader. Έχει αυτά που ανέφερες. Παρόλα αυτά έκανα συντόμευση του loader.exe (loader σκέτο ονομάζεται) στην επιφάνεια εργασίας αλλά πάλι δεν το τρέχει. :icon_cry:

Λοιπον,ακου τι θα κανεις.....

Θα φτιαξεις ενα shortcut του loader.exe στο DESKTOP.....!

Δεξι κλικ πανω του και στο κουτι που λεει ''Start in'',θα βαλεις το path που βρισκεται το startup.exe....

δηλαδη E:\φακελος που βρισκεται μεσα το startup.exe\startup.exe

Δοκιμασε και πες μου....

manos426f είπε:

Δεξι κλικ πανω του και στο κουτι που λεει ''Start in'',θα βαλεις το path που βρισκεται το startup.exe....

Δοκιμασε και πες μου....
Start in, εκτέλεση ως??? Αν ναι το έκανα αλλά λέει Ποιό λογαριασμό χρήστη θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Δοκίμασα και τον προεπιλεγμένο user... και σαν Αδμιν τίποτα.

Oχι ρε,κατω κατω στις ιδιοτητες,στο δευτερο κουτακι...!

manos426f είπε:

Δοκιμασε και πες μου....
Το Startup.exe δεν βρίσκεται μέσα σε φάκελο, αλλά σκέτο μέσα στο DVD. Όπως και να χει το έβαλα στο εκκίνηση από στη συντόμευση του Loader.exe, και δεν το δέχεται. Γράφει ότι ο προορισμός δεν είναι έγκυρος.

Tι συμβαινει ρε με το παιχνιδι αυτο τελος παντων...;;

Δε μπορω να κατανοησω πως μεσω του loader.exe τρεχεις το startup.exe,εκει ειναι ολο το προβλημα...!!

Τελικα σε αδικησα,οι οδηγιες δεν ηταν και τοσο απλες...! :D

Sorry ρε Μalcolm,αλλα δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο αν δεν εχω μπροστα το παιχνιδι να πειραματιστω.... :icon_cry:

Νομιζω βρήκα τη ρίζα του όλου προβλήματος. Για να δουλέψει το loader, πρέπει να μπείς σαν Admin λέει. Λοιπόν. Κάνω τη συντόμευση στην επιφάνεια εργασίς. Δεξί κλίκ και εκτέλεση ως. Δυο επιλογές. Πρώτη σαν τρέχων χρήστης γιούζερ κτλ.. δεν το δέχεται. Επιλέγω δεύτερη επιλογή. Ο παρακάτω χρήστης. Αυτόματα βγάζει Administrator. Eγώ είμαι διαχειριστής με το όνομα Admin82 και δικό μου κωδικό πρόσβασης τα βάζω πάλι δεν το τρέχει. Δηλαδή ΔΕΝ με αναγνωρίζει σαν άντμιν τη στιγμή που αυτός ο λογαριασμός είναι και του διαχειριστή. Πώς γίνεται?? :confused:

Τέλος πάντων πάω πίνακας ελέγχου, λογαρισμοί χρηστών. Προσπαθώ να αλλάξω το όνομα από Admin82 σε Administrator όπως αυτόματα βγάζει η δεύτερη επιλογή που είπα πιο πάνω. Γράφει αυτός ο λογαριασμός ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ επιλέξτε άλλο όνομα. :confused: :eek: Πώς είναι δυνατόν?? Όλοι οι λογαριασμοί που αναγράφονται είναι Admin82 (τρέχων με ιδιότητες διαχειριστή, guest (απενεργοποιημένος) και ASP.NET.Mashine A... (περιορισμένος λογαριασμός με κωδικό πρόσβαση δεν μας αφορά-δεν έχει ιδιότητες διαχειριστή. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται λογαριασμός με το όνομα Administrator :confused: και πριν μου είπε ότι υπάρχει ΗΔΗ τέτοιος. Πώς γίνεται?? Άρα υποθέτω ότι πρέπει να μπώ με το λογαριασμό Administrator για να τρέξει το loader.exe-γιαυτό δεν τρέχει. Μόνο που αυτός έχει κωδικό πρόσβασης που δεν ξέρω και ακόμα δεν αναφέρεται πουθενά στη λίστα χρηστών.

Καμιά ιδέα???

o Administrator ειναι Built-in user...

Wally είπε:
o Administrator ειναι Built-in user...
Δηλαδή σε απλά Ελληνικά?? Γιατί δεν υπάρχει στη λίστα των χρηστών και όταν προσπαθώ να αλλάξω το όνομα από Admin82 σε Administrator δεν το παίρνει??? :confused:

Και αν είναι ο Admin82 ο διαχειριστής, τότε γιατι δεν τρέχει το Loader.exe???

Αυτη ειναι μια ακομα αφορμη για να μιλησουμε για την ευκολια χρησης των windows ? και μετα λεμε οτι μας μπερδευει ο λογαριασμος root του Linux ?

Φιλε Malcolm δυστυχως δεν εχω καποια λυση να σου δωσω - υπομονη.

Παράτα τη βλακεία, το είχα εγκαταστήσει στα Vista και έπαθα εμμετικό σύνδρομο. Πέταξα και το παιχνίδι ΚΑΙ τα Vista μαζί.

Doctorα, άντε παίξε κανένα OBlivion ή κανένα STALKER και κάνε το DVD του "παιχνιδιού" σουβέρ.

Το παιχνιδι ειναι μαζι με το Quake2,Half-Life και το Halo1 ειναι οτι καλυτερο σε FPS...

Δυστυχως παρολο το γεγονος οτι περασαν τοσα χρονια,δεν καταφεραν να κανουν σωστη μεταφορα... :(

Παρολα τα προβληματα παραμενει κορυφαιο.

Αν δεν βρεις ακρη...Vista or XBOX :(

Σου ευχομαι καλη επιτυχια (κατι τετοια με εδιωξαν απο το PC gaming)

Παντως αν θες παρηγορια και εχεις σοβαρο συστημα (αλλα πραγματικα σοβαρο συστημα) παιξε Bioshock(PC/360 απο τους δημιουργους του κορυφαιου System Shock)

Συμφωνούμε για το bioshock. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά OBLIVION δεν θα γίνει ποτέ....

Άλλωστε το Oblivion θα ξεπεραστεί μόνο από το Elder Scrolls 5....

Παιδιά καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια σας. Άσχετα αν τελικά δε βρήκα λύση ειλικρινά με υποχρεώσατε μόνο και μόνο που ασχοληθήκατε. Ευχαριστώ. :anim-cheers: :wave:

Τελικά και δυστυχώς για μένα δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει. (Εντάξει δεν έχω και τίποτα ιδιαίτερες γνώσεις αλλά προσπάθησα και με τη βοήθειά σας)

Τελικά πήγα σήμερα και το αντάλαξα με το Tomb Raider Anniversary. Ίσως το πάρω όταν βάλω Vista. Το θέλω πολύ γιατί έχω παίξει το 1 και θέλω να δω τη συνέχεια. Τέλως πάντων το Anniversary ελπίζω να είναι καλό αν και το πήρα με μισή καρδιά. Ήταν ότι καλύτερο βρήκα από τη μικρή ποικιλία παιχνιδιών που είχε ο πωλητής. (Ελπίζω να τα αξίζει τα... 4 ευρώ του. :biglaugh: :biglaugh:

- Wally, ευχαριστώ για την προσφορά αλλά αποκλείεται να το παίζει το σύστημά μου. (Ειρωνία... πριν 2,5 χρόνια που έκανα ολική αναβάθμιση θεωρούνταν από τα κορυφαία της αγοράς. Η εξέλιξη της τεχνολογίας εχει και τα κακά της για ένα gamer-αν και τα καλά είναι πολύ περισσότερα)

Δε θα μιλήσω περι "ηθικής" της πειρατίας, είναι άλλο κεφάλαιο αυτό.

Πίσω
Μπλουζα