The official Halo 2 thread...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αχ ναι σωστά, νόμισα ότι ήσουν ο boogiejive

Wally είπε:
Oχι!!!Δεν μπηκα καθολου στο auction!
Μολις χτυπησα ενα Saturn Model B (ειχα το Α) με το original pad ΑΛΛΑ ΚΑΙ με το NightsΙntoDreams Pad (το καλυτερο χειρηστηριο...by far) σε γελοια τιμη.

Aν τα βρω σκουρα,θα σου τσιμπουρωθω για το τσιπωμα...
to exo kai ego auto to xontro-pad, den to exo doulepsei katholou! :diablotin:

Wally I won!!!!!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140129262405

Στο 1 sec χτύπησα. :D

Κρίμα που δεν χτύπησες το άλλο auction που σου είπα, όλοι είχαν το νού τους σε αυτό του rwap και δεν το χτύπησε κανείς αυτό..... με 68gbp θα το είχες σπίτι σου (με τα μεταφορικά μέσα) και όλα αυτά τα extras.... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=180130681919&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=008

Sorry για το offtopic :D

Μπραβο G!!

Πραγματικο θριλερ! :) (Περιμενα οτι θα ξεπερασει τα 90 pounds...)

Ναι θρίλερ... αλλά ευτυχώς δεν είχαμε υπερβολές στις τιμές Είχα βάλει ταβάνι τις 75 pounds γιατί βλέπεις είναι και 14 επιπλέον τα μεταφορικά. :)

Επόμενοι στόχοι χωρίς σειρά προτεραιότητας : Ζ88, ΖΧ81, ΖΧ80

Πολύ φασαρία για το τίποτα ρε παιδιά...Τι σόι παιχνίδι είναι αυτό και τόσο το συζητάτε? Halo2 και παλιό είναι και προβλήματα από ότι βλέπω έχει!!!!!

Το λέω για ηθική ικανοποίηση επειδή η Microsoft επιβάλει να βάλεις τα Vista για να παίξεις Halo 2.

Το patch που το κάνει να παίζει στα XP δεν είναι της Microsoft φυσικά.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κατακρίνουν κάποιοι τη μαμά. Είπαμε θέλουν να βγάλουν χρήμα οι άνθρωποι, επιχείρηση είναι, άλλα αυτοί μας έχουν μην πω.

Έλεος δηλαδή.

Mα καλα,το Halo 2 δεν θα ηταν αποκλειστικα για Windows S-Vista...;;:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

H πλακα ειναι οτι ΚΑΙ το Crysis θα τρεχει σε Win XP,ειναι σιγουρο πλεον...!

Μπαααα...αυτο θα ειναι πραγματικο DX10

manos426f είπε:
Mα καλα,το Halo 2 δεν θα ηταν αποκλειστικα για Windows S-Vista...;;:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
H πλακα ειναι οτι ΚΑΙ το Crysis θα τρεχει σε Win XP,ειναι σιγουρο πλεον...!
Πάντως εγώ τα έσβησα κανονικά.

Και ναι, το Crysis ΑΝ ΘΕΛΕΙ να πουλήσει κανά κομμάτι θα τρέχει και σε XP...

Το ξαναλεω,το Crysis ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ σε Win XP φιλε Wally,ειναι 99% βεβαιο πλεον...!

μονο οταν κανουν embed το DX10 στα XP...σε 2 χρονια +

εκτος αν εννοεις οτι θα τρεχει σε DX9.1 mode...που ουσιαστικα δεν θα ειναι Crysis :D

Βοήθεια επειγόντως για Halo-2

Σήμερα αγόρασα το Halo-2. Έχω Windows XP και όχι Vista, αλλά ο πωλητής με διαβεβαίωσε ότι αν ακολουθήσω κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες τότε παiζει και στα XP. Συγκεκριμένα πάνω στο παιχνίδι γράφει:

- Εάν έχετε windows XP εκτελέστε την εγκατάσταση μέσω του Loader.exe με τη βοήθεια μιας συντόμευσης (Shortcut) π.χ. "F:\Loader.exe" F:\startup.exe. Μετά την εγκατάσταση εκτελέστε τα XLiveRedist1.0.6027.msi και vsredist.msi από το φάκελο \redists και αντιγράψτε τα αρχεία dwmapi.dll, MFPIat.dll από το φάκελο \loader στο φάκελο εγκατάστασης. Τέλος τρέξτε το παιχνίδι με το Loader.exe π.χ. Loader.exe "C:\Program Files\Microsoft Games\Halo 2\halo2.exe". Θα πρέπει να έχετε μπεί στα Windows σαν Administrator για να δουλέψει ο loader.

- Λοιπόν, με ΑΠΛΑ λόγια ξέρει κανείς να μου εξηγήσει? Μέχρι τώρα χρειαζόταν να κάνω μόνο το "Crack", αλλά αυτό μοιάζει πολύ περίπλοκο. Πώς μπαίνω σαν Administrator στα Windows XP?? :help: :help:

Ελατε Wally, Keeper - μην κρυβεστε - σας ζητουν οι πελατες σας :)

Πηγαινε CONTROL PANEL-->USER ACCOUNTS και τσεκαρε αν μπαινεις στα ΧP ως admin,λογικα ετσι θα ειναι....

Απο κει και περα,τι δεν καταλαβαινεις;

Nομιζω οι οδηγιες,οπως τις διαβαζω,ειναι σαφεις στο κειμενο που παρεθεσες,κι ας μην εχω το παιχνιδι μπροστα μου....

manos426f είπε:
Πηγαινε CONTROL PANEL-->USER ACCOUNTS και τσεκαρε αν μπαινεις στα ΧP ως admin,λογικα ετσι θα ειναι....
Απο κει και περα,τι δεν καταλαβαινεις;

Nομιζω οι οδηγιες,οπως τις διαβαζω,ειναι σαφεις στο κειμενο που παρεθεσες,κι ας μην εχω το παιχνιδι μπροστα μου....
Το έκανα και μπήκα σαν διαχειριστής. Μάλλον για την ακρίβεια διαπίστωσα ότι έτσι κι αλλιώς έμπαινα σαν διαχειριστής συνέχεια. Πάλι δεν εκτελείται. Έκανα τη συντόμευση στο Ε (Επιφάνεια εργασίας) και όχι στο F. (Τί είναι αυτό??)

Έκανα E:\Loader.exe + E:\startup.exe Πάω να τα τρέξω τίποτα.

Στο πρώτο: Η εφαρμογή δεν εκκινήθηκε επειδή η ρύθμιση παραμέτρων της ήταν εσφαλμένη. Επανεγκατάσταση της εφαρμογής ίσως λύσει το πρόβλημα.

Στο δεύτερο: Το σημείο εισαγωγής CreateProcessWithTokenW της διαδικασίας δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης ADVAPI32.dll.

Πίσω
Μπλουζα