Μάνο, μην την πετάξεις ρε συ την μπλούζα !manos426f είπε:ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που δεν είχα πολύ σιρόπι στο κεφάλι..!Ρε συ,απορώ με αυτούς που τους βουτήξανε τα μαλλιά στο σιρόπι τι θα κάνανε...!
Την μπλούζα πάντως εγώ ζήτησα και την πήρα αναμνηστική με τα σιρόπια πάνω....!
(Αν και κάτι μου λέει ότι ΔΕΝ γίνεται να την κρατήσω έτσι !!! )
exetlaios είπε:Μάνο, μην την πετάξεις ρε συ την μπλούζα !Θα πάει χαμένο τόσο σιρόπι.
Κράτα την μέχρι τα γενέθλιά σου, βάλτης πάνω μερικά κεριά και σέρβιρέ τη για γλυκό !
ΠΩ ΠΩ!!! Ρε φίλε πως είσαι έτσι, τελείως χάλια, σαν ζόμπι είσαι!!!manos426f είπε:[...]
Δύσκολη η "καλογερική" που λένε...
Έπρεπε να ξυπνήσω 07:00,με ξύπνησε ο Κων/νος 07:30 με τα χίλια ζόρια και κοιτάξτε πώς είμαι...
(έπεσα για ύπνο 05:30 ! )
http://www.imdb.com/news/ni0569017/First off, I have to tell you the first film was nothing special, although it had some great ideas, like a rapidly spreading zombie virus cascading through a football stadium. It did however get picked up by TLA here in the states as well as others, so I guess why not do a part 2? Billy Zane stars in the sequel, and I guess he's supposedly a prophet, and as far as I know this WILL be post-apocalyptic as the first had Athens (or whatever city it was set in) decimated. You can check out a trailer for the original after the break.
EVIL 2 official website
via Fangoria
Βρε λες;;;Omenforever είπε:
Θα μπορούσε να είναι και ο Μάνος. Αν δεν είναι ο Μάνος δηλαδή.
Omenforever είπε:Θα μπορούσε να είναι και ο Μάνος. Αν δεν είναι ο Μάνος δηλαδή.
Χα,χα,χα !!!!TallMan είπε:Βρε λες;;;