To XBOX Live! επιτελους και στην Ελλαδα [10 Νοεμβρη 2010]

keropi είπε:
Haros τουλάχιστον (για την συνδρομή δεν ξέρω) τα arcades/dlc που έχεις αγοράσει είναι δεμένα και στο gamertag σου αλλά και στην κονσόλα που τα έχεις αγοράσει ούτως ώστε να παίζουν πλήρη σε οποιδήποτε gamertag (μόνο στην αρχική κονσόλα εκτός και αν κάνεις το license trasnfer και τα πας σε άλλη κονσόλα)τα gaming score και achievements είναι για τα πιτσιρίκια :p
Δηλαδή πχ εγώ έχω κατεβάσει το mass effect 1 στην κονσόλα μου από τα games on demand, μπορεί να το παίξει κάθε gamertag που δημιουργείτε σε αυτή την κονσόλα και αυτό γίνεται σε όλα τα games;

Σε κάθε περίπτωση η ιδέα για νέο gamertag τουλάχιστον από εμένα δεν είναι αποδεκτή. Όπως και να το κάνουμε, έστω και αν αυτά που χάνεις είναι για κάποιους ασήμαντα, το θεωρώ απαράδεκτο να πληρώνεις για κάτι συνδρομιτικά και να σου έχει έναν τόσο χαζό περιορισμό...
 
ναι, αγοράζεις κάτι στην κονσόλα σου και σε αυτή την κονσόλα παίζει full με οποιοδήποτε τωρινό ή μελλοντικό gamertag... κάθε dlc/arcade έχει 2 licenses:

α. gamertag (που αν κάνεις login σε άλλη κονσόλα και είσαι online ξεκλειδώνει και εκεί ότι έχεις αγοράσει [και είναι μέσα στον δίσκο της άλλης κονσόλας εννοείται] για όση ώρα είσαι στο live)

β. console license που παίζει online/offline σε οποιοδήποτε gamertag
 
Καλά νέα για το Ελληνικό xbl. Η microsoft μας αγαπάει και μας σκέφτεται (και ας μας έχει δώσει κονσόλες που άμα τις κουνήσεις σαν σεϊκερ γρατζουνάνε τα dvd :p ).

Το Νοέμβριο θα αρχίσει να λειτουργεί επίσημα στην Ελλάδα η διαδικτυακή υπηρεσία της Microsoft, το Xbox LIVE, σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε μετά από συζητήσεις με διάφορα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας του Redmond που εντοπίσαμε στο booth της E3. Όπως όλα δείχνουν, απομένουν να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την καλύτερη δυνατή λειτουργία, με μεγαλύτερο ζήτημα αυτό του μικρού χρόνου απόκρισης (ping) που θα πρέπει να υπάρχει με τους servers.

Το δεύτερο σημείο που αξίζει να σταθούμε είναι το migration των λογαριασμών. Η Microsoft γνωρίζει πως αρκετοί Έλληνες βρίσκονται ήδη συνδεδεμένοι στο Xbox LIVE με "πλάγιους" τρόπους και όπως φαίνεται θα προσφέρει (δωρεάν) δυνατότητα μεταφοράς των accounts με ελληνικές IP. Η απόφαση είναι οριστική και όπως μας μεταφέρθηκε, το λανσάρισμα του Xbox Live θα συνοδευτεί κατά 95% και από αυτή την ενέργεια.
πηγή
 
10 Νοεμβρη οεο

Θα μπορουμε να μεταφερουμε το προφιλ που ειχαμε φτιαξει σε αλλη χωρα. ;)

Πληροφοριες
 
Haros είπε:
Καλά νέα για το Ελληνικό xbl. Η microsoft μας αγαπάει και μας σκέφτεται (και ας μας έχει δώσει κονσόλες που άμα τις κουνήσεις σαν σεϊκερ γρατζουνάνε τα dvd :p ).
Ποτέ δεν κατάλαβα με ποιά ψυχολογία κάποιος κουνάει την κονσόλα του σαν σείκερ την ώρα που είναι ανοιχτή και παίζει και μετά παραπονιέται για τα γρατζουνισμένα DVD's:p

Στο θέμα μας. Ολα καλά μέχρι εδώ παιδιά, εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο τo online gaming και η αγορά points, αφού το Xbox Live Arcade είναι παράδεισος (Dreamcast, updated oldies, shmups, games on demand και λοιπά καλούδια). Απο τα υπόλοιπα features μόνο αν γίνει κάτι ξανά σε στύλ 1 VS. 100 με ενδιαφέρει, άντε και το Last FM.

Τα υπόλοιπα, παγερά αδιάφορα.

Μόνο η συνδρομή είναι ελαφρώς φωτιά. 60? η δωδεκάμηνη. Μάλλον θα συνεχίσουμε την ανελέητη αγορά απο το internet, εκτός αν γίνονται προσφορές μέσα στο Xbox Live όπως στην Αγγλία που δίνονται και κάποια points σαν προσφορά...

Λέτε να κυκλοφορήσουν και τα messenger πακέτα με τα keyboard attachments για τα χειρηστηριάκια με ελληνικό layout; Ζω για να το δώ... :D
 
Συμφερει να τσιμπησει καποιος τωρα μια 12μηνη απο ebay και το Νοεμβρη να τραμπαρει τη χωρα διαμονης κρατωντας τους μηνες.

Παντως αφου ως Ιρλανδος ειχα σπανιως lag, σε Ελληνικους servers θα πιασουμε εξαιρετικα ping.
 
Hurray για τα αυτονοητα. :)
 
statusgr είπε:
Don't feed the troll :p

Ξέρουμε για πόσο καιρό θα είναι δυνατή η αλλαγή χώρας; Φαντάζομαι δεν θα το αφήσουν ανοιχτό για πάντα.
 
Haros είπε:
Don't feed the troll :p


Ξέρουμε για πόσο καιρό θα είναι δυνατή η αλλαγή χώρας; Φαντάζομαι δεν θα το αφήσουν ανοιχτό για πάντα.
Εμ όποιος έχει ζήσει το PSN ξέρει για το xbox live:p

Από ότι διάβασα ένα μεγάλο ποσοστό θα μεταφερθεί αυτόματα βάση ΙΡ οπότε δεν νομίζω να το κλείσουν κάποια στιγμή σύντομα, συν οτι οι νέοι θα μπαίνουν με την μια Έλλαδα. :)
 
A, τότε μπορεί να μπω κι εγώ τελικά.
 
Kαραλολ,σε αλλα θρεντς βγαινει η μεζουρα και γινονται συγκρισεις με την Σονυ,εδω οι αρμοδιοι ποιούν την νησα.

Και εγω Ιρλανδος ειμαι παντως εδω και χρονια. :D

 


Σεμνα με τους χαρακτηρισμους.

 
 
Εγώ από Ιρλανδία ξέρω μόνο το κρασί τους!!!!!

Εγώ Sony fanboi με 6 360άρια και 3 PS3; LOL!!!!
 
statusgr είπε:
Δε σε θέλουμε, είσαι αντικοινωνικός. :rolleyes:, να κάτσεις να το παίζεις μόνο σου, το xbox:p
Αν αποφασίσω να μπω, δεν θα θέλετε να με έχετε απέναντί σας. 26 χρόνια συνεχούς gaming και δη, σήμερα, πάνω από 6 ώρες κάθε μέρα, μάλλον θα με θέλετε μαζί σας...... ;)

Αν και δεν πολυγουστάρω πίτσι - πίτσι στο gaming, καθότι gaming = personal αυστηρά και απόλυτα! :cool:
 
Πίσω
Μπλουζα