Κοίτα, θεωρώ ότι και όσοι τα γράφουν αλλά και όσοι τα διαβάζουμε, πρέπει να ξεκαθαρίζουμε στο μυαλό μας πως πρόκειται για το "Top-X του αρθρογράφου" κ.λπ. Όπως λες κανένας δεν μπορεί να μείνει ικανοποιημένος, γιατί πολύ απλά ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις...TallMan είπε:Πολύ σπάζομαι με τέτοιες λίστες, τι να πρωτοβάλει κανείς μέσα σε δέκα θέσεις και με ποια σειρά;
Εξάλλου στην τελική κανένας δεν μένει ικανοποιημένος από αυτές...:xm
Λοιπόν ο φίλος Olorin με αναγκάζει να απαντήσω γιατί απλούστατα η τριάδα του (ico,SoC,Okami) τυγχάνει να είναι και μένα τα αγαπημένα μου,ενώ θεωρώ εκπληκτικο και το underrated Beyond Good & Evil.Olorin είπε:Κοίτα, θεωρώ ότι και όσοι τα γράφουν αλλά και όσοι τα διαβάζουμε, πρέπει να ξεκαθαρίζουμε στο μυαλό μας πως πρόκειται για το "Top-X του αρθρογράφου" κ.λπ. Όπως λες κανένας δεν μπορεί να μείνει ικανοποιημένος, γιατί πολύ απλά ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις...
Πάντως, στο δικό μου "Top-10" θα είχαν θέση ακριβώς τα μισά από αυτά (ή έστω κάποιες άλλες εκδόσεις των franchises τους):
*God of War II (ή το I)
*Burnout Revenge (αν και προτιμώ το προηγούμενο Takedown)
*GTA San Andreas (αν και πιο πλούσιο σε gameplay, μου άρεσε περισσότερο η θεματολογία του Vice City)
*Winning Eleven 10 (ή κάποιο άλλο της σειράς)
*Shadow of the Colossus (1/3 all time personal favourites και τα άλλα 2 του PS2 είναι)
Τα άλλα 5 λοιπόν που θα έβαζα, είναι:
*Ico (το 2/3 από τα all time personal favourites)
*Okami (το 3/3 και ίσως το πιο αγαπημένο μου)
*Beyond Good and Evil (αν και το έπαιξα κυρίως στο PC, ελέω review του PC master)
*Psychonauts (ομοίως με το από πάνω)
*Kingdom Hearts (οποιοδήποτε από τα δυο)
Αν αφαιρέσεις το Kingdom Hearts και το αντικαταστήσεις με το GT3, έχουμε το ίδιο top 10.kujo79 είπε:Λοιπόν ο φίλος Olorin με αναγκάζει να απαντήσω γιατί απλούστατα η τριάδα του (ico,SoC,Okami) τυγχάνει να είναι και μένα τα αγαπημένα μου,ενώ θεωρώ εκπληκτικο και το underrated Beyond Good & Evil.Aυτά μαζί με :FF X,RE 4,kingdom Hearts,Gran Turismo 4,Timesplitters 2 και Grandia 3 αποτελούν το δικό μου Top 10![]()
Deneb 716 είπε:Αν αφαιρέσεις το Kingdom Hearts και το αντικαταστήσεις με το GT3, έχουμε το ίδιο top 10.
Σαυτο συμφωνουμε.Και επειδη οπως ειπα το θεωρω πολυ καλο παιχνιδι περιμενω και το Beyond good and evil 2 για xboWally είπε:Πολυ αδικημενο παιχνιδι αλλα με δυνατη κοινοτητα
Δεν χρειαζεται καν να μπεις σε διλημα.Εννοοιται σε Game cube να το παρεις ειναι πολυ καλητερο στον τεχνικο τομεα απο το ps2.Kατα τα αλλα ειναι τα ιδια παιχνιδια.divined είπε:To Beyond Good & Evil μου είχε ξεφύγει. Τώρα, όμως να το διαλέξω για Gamecube ή ps2. Το xbox είναι εκτός λίστας, καθότι δεν έχω.![]()